Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Пробвай с Адидас фреш  Peace

# 361
Аз също    си купих Одорекс  но получавам алергия  ,обривам се ,сърби  и не е приятно съответно иначе ефект има  Peace При   вас  имали  ги  тези  странични реакции ?

Da i pri men ima syrbej i to dosta.Polzvam go ot 4-5 meseca,no da vi kaja 4e vze da mu minava deistvieto.V na4aloto  naistina izdyrjah po 7-8 dnei bez da se izpotjvam,no sega go polzvam na 3-4 dni

# 362
Момичета, този Одорекс има ли противопоказания при бременност? В момента съм в осмия месец и се чудя да го пробвам ли сега или да изчакам след раждането... Чудя се много  Confused

# 363
Не си спомням упътването, но моят съвет е да не го използваш по време на бременност и кърмене Hug

# 364
Благодаря ти Мама Тин, мисля да си поръчам Алоето и да пробвам.Междувременно ще отида до клиниката да проверя за какво иде реч.Вече съм съгласна на всичко само и само да се отърва от това нещастие.Започва да ми става все по трудно да го прекривам това нещо.

# 365
Благодаря за съвета, kremi_s   bouquet Наистина ще поизчакам малко, да не рискувам точно сега...

# 366
Момичета, този Одорекс има ли противопоказания при бременност? В момента съм в осмия месец и се чудя да го пробвам ли сега или да изчакам след раждането... Чудя се много  Confused

Не знам дали има значение ,но аз от Одорекс бях много доволна ,докато не ми казаха ,че принципа му на действие е да запушва порите ,а по този начин се образували бучки в лимфните възли  Shocked ,та миналото лято и аз бях бременна и не посмях да го ползвам,затова лято ще се  замисля Thinking - много помагаше, пък и мисля, че ако се използва по предписание няма проблем.

# 367
Аз съм забелязала ,че все трябва да ги сменям ,защото си губят ефекта....
Ролки скоро не съм ползвала.ама се загледах по тая на Виши.....
Ползвам Secret Clinical Strength и един на  Degree ,който откраднах от съпруга,защото мирише много свежо....
А бялото се изпира без проблем,но е много по-добре със сушилня.....

# 368

Не знам дали има значение ,но аз от Одорекс бях много доволна ,докато не ми казаха ,че принципа му на действие е да запушва порите ,а по този начин се образували бучки в лимфните възли  Shocked ,та миналото лято и аз бях бременна и не посмях да го ползвам,затова лято ще се  замисля Thinking - много помагаше, пък и мисля, че ако се използва по предписание няма проблем.
Мила,точно така е,аз забелязах,че като се напръскам още на другия ден си набарвам по някоя бучица под мишницата  ooooh! Дали е опасно?

# 369
Мила,точно така е,аз забелязах,че като се напръскам още на другия ден си набарвам по някоя бучица под мишницата  ooooh! Дали е опасно?
Shocked Сериозно?!? Това звучи притеснително. На мен не ми е правило впечатление досега. Дали не е по- добре да се консултираш с лекар

# 370
Shocked Сериозно?!? Това звучи притеснително. На мен не ми е правило впечатление досега. Дали не е по- добре да се консултираш с лекар
Пфф,каква консултация,спрях да го ползвам и това е.То е пределно ясно,че е от Одорекса-спра ли да го ползвам изчезват !Явно предизвиква възпаление на лимфните възли и те се подуват  Thinking

# 371
Препоръчвам ти  OdorEx deodorant... струва 10 лв, аз си го купувам от козметичен салон, пръскаш 3 вечера преди лягане под мишниците а на сутринта се измива... след това просто на всеки 10 дни повтаряш по 1 път. И просто не се изпотяваш...не мокри блузите, нито има цвят, защото е вид дезодорант.

# 372
Препоръчвам ти  OdorEx deodorant... струва 10 лв, аз си го купувам от козметичен салон, пръскаш 3 вечера преди лягане под мишниците а на сутринта се измива... след това просто на всеки 10 дни повтаряш по 1 път. И просто не се изпотяваш...не мокри блузите, нито има цвят, защото е вид дезодорант.
Ти май не четеш?Я виж по-надолу за Одорекса,определено не го препоръчвай ooooh!  И аз го препоръчвах,но след половин година ползване се вижда "резултата!'

# 373
Напротив, прочетах цялата тема... препоръчвам го защото съм доволна. Явно е, че на всеки влияе различно(някои дори имат и алергични реакции). А ако не го е ползвала, поне може да опита!

# 374
И при мен не се появяват никакви бучки от Одорекс, ползвам го повече от две години.Много е ефикасен.
Но на тези, които им се подуват лимфните възли или имат алергична реакция, със сигурност трябва да го спрат да го ползват. Peace

Общи условия

Активация на акаунт