Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте дами.Много старателно прочетох темата, защото и мен ме мъчи този проблем откакто се помня. Лошото е че с възрастта това става все по зле-увеличава се. Немога да ви опиша какъв ад е при мен. Като започне от лицето та свърши до стъпалата, и то обилно. Салфетката ми е постоянно в ръка. Като се кача в автобуса незнам къде да се държа за да не се вижда водата, която буквално тече от мен. А питате ли ме как работя, и то с много хора общувам.Ходила съм на всякакви лекари - нищо ми няма.Та затова последното ми решение е ботокс.И сега проучвам този въпрос.

# 346
Taratonka,  моят мъж имаше подобен проблем, но като си направи две-три изчистващи програми това потене спря. И сега си е в рамките на нормалното. Не зная ти дали си пробвала да си направиш изчистване, но при всички случаи ще ти помогне. Hug

# 347
Мама Тин, можеш ли да кажеш нещо повече по този въпрос. Какви са тези програми за изчистване?

# 348
Ами първата му беше 9 дневната на Форевър с алое, след това още две такива деветдневни програми през които дни му ограничих храната, наблегна на шейк, на салати с риба и много вода - никакво пържно, мазно, алкохол, газирано. През първите девет дни му беше много трудно защото тогава беше само на шейк, алое и пчелен прашец, но като спря да се събужда плувнал в мазна пот, той самия се мотивира да продължи нататък. Това беше преди две години. Оттогава усети ли се че запова да се поти малко повече, прави си такива разтоварващи програми. А, забравих, че му давах и Омега 3 по време на изчистването, а водата е по 40 грама на килограм тегло.

# 349
Благодаря ти, мама Тин. При всички положения храненето оказва голямо влияние върху тези процеси. Що се отнася до ботокса, бях гледала в едно предаване такава интервенция. Наистина е решение за хора, които се потят под мишниците. Но когато извира от всякъде... На мен например ми прави впечатление, че когато си пръскам Одорекс, изпотяването под мишниците се блокира, но се поти повече лицето ми, гърба дори. Оххх, много неприятен проблем. Потния човек създава впечатление за нечистоплътност, а всъщност далеч не е така. Надявам се скоро да измислят ефикасно средство за цялостна борба с изпотяването Praynig

# 350
Мама Тин, може ли да ми кажеш откъде да прочета повече за тази програма, или ти ми я опиши.Това алое откъде го взимаш има ли  часове в колко трябва да се приема и т. н. т.
Благодаря предварително.

# 351
Специално за първата деветдневна програма можеш да прочетеш в тази статия.
След това по подобие на режима през първите девет дни му направих подобна програма, вече с много по малко алое, но запазихме почти хранителния режим плюс - като гледах до обяд да е само на плодове, без кафе даже за да може да продължи процеса на изчистване .Освен това пиеше Омега 3 и много вода. И той си правеше контрастни душове по два пъти дневно, че нали знаеш част от токсините се излъчват и през кожата. Ми след един месец той беше като нов.

# 352
  • У дома !
ODOREX-има го в аптеките!
Страшно ефикасно,особено за през лятото Peace

# 353
Аз също    си купих Одорекс  но получавам алергия  ,обривам се ,сърби  и не е приятно съответно иначе ефект има  Peace При   вас  имали  ги  тези  странични реакции ?

# 354
Одорекса наистина има невероятно действие, но когато го ползвах имах чувството, че ми избива от гърба  Confused
Освен това, наистина имаше сърбеж непосредствено след напръскването, който отшумяваше сутрин, когато го отмия.

# 355
Тук от тази тема научих за стика против изпотяване на Roc. Много съм доволна. Потя се нормално и не мирише, не сърби, издържа 24 часа. Горещо го препоръчвам!

# 356
При мен това е много ефикасно: http://us.strawberrynet.com/skincare/biotherm/deo-pure-antipersp … am/43443/?#DETAIL, подсушава и държи сухо през целия ден, без миризма.

# 357
Тук от тази тема научих за стика против изпотяване на Roc. Много съм доволна. Потя се нормално и не мирише, не сърби, издържа 24 часа. Горещо го препоръчвам!
Т.е. все пак се потиш,така ли  newsm78

# 358
Т.е. все пак се потиш,така ли  newsm78

Да.

# 359
  • Пловдив
Аз ползвам този...мъжки е,но няма грешка,мн дискретен ароматец е,иии като го нанесеш и остава едно хладничко такова мн приятно като усещане ММмм та си се мажа по 3-4 пъти на ден че ми е готино Simple Smile и няма бели следи той самия е един прозрачен Simple Smile е та така Simple Smile ...

Общи условия

Активация на акаунт