Да поохладим страстите с нещо забавно от туитър
Горката Бергюзар Корел, по лицето на Халит Ергенч не е останало място за целуване, нейсе, по главата му има.

Hahaha!

Но ако тя не го целува, в харема има доста жени, които не се притесняват от брадата му...

"Гледам филма най-вече заради Халит Ергенч -обожавам тембъра на гласът му,
сините като море очи -понякога спокойни ,понякога гневни като по време на буря."
Подписвам се под това!

Сложете и мен в този списък!

Но за мен последователността в играта на Халит и Мерием и в поведението на Сюлейман и Хюрем е много добра.

Султанът е такъв - не го интересуват много-много емоциите на жените му. Чухте какво каза на Афифе - "Не искам скандали в харема си!"
Колкото до Хюрем, тя продължава да се бори с всички сили. И тя каза на султана: "Бъди с която искаш. Но искам да остана винаги до теб!" (или нещо от рода.)
Но си мисля, че след Фирузе, Хю вече ще започне да общува с чуждестранните държавници - в наистина зрялата си възраст. Не виждате ли, че до момента тя непрекъснато се бори с Ибрахим - той не я оставя да диша дори!

Повторението с двойката Хюрем-Махидевран и Фирузе-Хюрем е според мен умишлено търсен подход от режисьора и сценаристите. Животът си тече по един и същи начин...