Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 6

• 46 707
  • 774
  •   1
Отговори
# 30
  • София-Младост
А ако спечеля от силан, трабва да имам касова бележка за покупка, нали?
Да и да си я пазиш.
Да, ама ние, дето ни писаха, че печелим и тениска, и Силан, 2 касови бележки ли трябва да представим на куриера?

А защо пък касова бележка? Аз май нещо съм пропуснала? Дали мога сега да си купя Силан и тази бележка да представя?
Ами прочетете общите условия...аз ги мернах и видях касова бележка... не ми става ясно как се връзват нещата, ама явно искат.

# 31
Записвам се.  bouquet

# 32
  • София
А ако спечеля от силан, трабва да имам касова бележка за покупка, нали?
Да и да си я пазиш.

Вчера на шега нарисувах една тениска и се регистрирах без да прочета условията.  ooooh!  Сега ще трябва да ходя до магазина за Силан, че току-виж съм спечелила,а нямам бележка.  Mr. Green  Виждам, че има доста дълъг списък от участващи разновидности (изброени са 18) и не съм в състояние да ги запомня. Знаете ли дали това са всички? Да не взема да купя единствения липсващ в списъка  Laughing. Пробвах да копирам имената, но не става.

Никид, благодаря за темата!   bouquet  Ще можеш ли да сложиш линк към старата тема? В нея все още има линкове към действащи игри.

# 33
Играта на "Лукойл" още продължава, нали? Когато на талона има написано "буква" и една капчица отстрани, това какво значи?

# 34
  • София-Младост
Играта на "Лукойл" още продължава, нали? Когато на талона има написано "буква" и една капчица отстрани, това какво значи?
Й е печелившата, падне ли ти се... караш на воля:))))

# 35
  • Под кривата круша
За Силан мислех, че не трябва бележка.  newsm78
Perwol (така ли се пише  newsm78) е същата играта. В  условията накрая пише за тая бележка, но не и докато гледаш видеото и отговаряш на въпросите.  Crossing Arms

# 36
Moje Li linka na moreni

# 37
Записвам се и аз.Миналата година спечелих кутия с вафли Морени.В други игри не съм печелила.

# 38
# 39
# 40
https://www.facebook.com/citroen.bg - награда Citroën C3 за един уикенд

# 41
  • София
Днес си взех паричките от Димива , десет лева и сега се чудя какво да си купя. Интересно е ,че спечелих от Рексона в играта понеже сме много на 10-то място и те са решили на всички да дадат награда ,това за мен си е чист късмет .Дано тази темичка напълним с много коментари за получени награди.

# 42
Някой от тук спечели ли от Банер? Гледам има доста нови спечелили

# 43
записче

# 44
  • на брега на реката
Купих си течен прах Ехо Савекс заради играта и днес регистрирам кода и ядец! Имало буква и 7 цифри, пък аз уж с очилата гледах, само цифри видях. Довечера пак ще го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт