Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 6

• 46 621
  • 774
  •   1
Отговори
# 15
честито на всички спечелили !!!  bouquet

# 16
  • Габрово
Гол запис от мен  Flutter

И късмет на всички.  Crazy

# 17
# 18
  • София близо до Витоша
Е как 200 лв са къде на къде по-добре

# 19
  • Варна
Мерси за темата.
И аз се пробвах на тениските на Силан, дано да спечеля нещо (може и по погрешка  Grinning ).

И аз се пробвах, много забавно ми беше, докато си правих тениска, дано да си я спечеля Simple Smile

никид, ако можеш, сложи в първия пост линк към общата ни страничка във ФБ за споделяне на линкове и призиви за гласуване, за да не се пълни темата. Peace

# 20
Записче.
И аз си получих хавлийката от миналата игра на Бепантен. Бяха написали да проверявам в пощенския клон, защото е с обратна разписка. Дойде ми известие и отидох да си я взема. Може да ви се е затрило известието като знам как ги подмятат от пощата.

# 21
  • Стара Загора
А ако спечеля от силан, трабва да имам касова бележка за покупка, нали?

# 22
  • София-Младост
Да и да си я пазиш.

# 23
  • София
Нищо не печеля последно време.  Sad
Играя и в морените и соковете Queens , Захарни заводи и в куп други за които даже не се сещам .

И все пак няма да се отказвам  Crazy
Късмет на всички  Peace

# 24
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
  bouquet

# 25
# 26
  • плевен
Здравейте.И аз играя в какви ли не игри,ама пусти късмет като си го нямам Sad Дотук имам само 5лв от Димива и една тениска от Нескафе 3в1.За 200-тата лева имах 13 пъти участие и нищо...карай да върви Simple Smile

# 27
  • Русе
Да и да си я пазиш.
Да, ама ние, дето ни писаха, че печелим и тениска, и Силан, 2 касови бележки ли трябва да представим на куриера?

# 28
Аз да питам за вафлите Морени - п какво си личи, че участват в играта. Никъде не виждам по-различна опаковка, а в тези които купувам, няма кодове.

И да се оплача от играта на Вип Брадър - линка ми ту работи, ту не работи... много ме е яд. Бях втора в класацияа, а сега кой знае къде съм Sad
Същото и с кентъкито... втора седмица не става ....

На пъ съм да зарежа всички игри с гласуване!

# 29
  • Плевен
Да и да си я пазиш.
Да, ама ние, дето ни писаха, че печелим и тениска, и Силан, 2 касови бележки ли трябва да представим на куриера?

А защо пък касова бележка? Аз май нещо съм пропуснала? Дали мога сега да си купя Силан и тази бележка да представя?

Общи условия

Активация на акаунт