Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 6

• 46 576
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
  • София-Младост
Ирето, бъди сигурна, че всички регистрирали се са получили този единичен късмет;)

# 646
  • на брега на реката
Току що го изтрих! Прилагат подхода на Ридър дайжест.

# 647
И аз го получих това от Лъки стар и се сетих за дайжестите Peace Не го завърших напълно, стигнах до частта с възглавниците Peace

# 648
Сигурно тези "0,0009% от хората в България" са всички регистрирани в сайта им Mr. Green

# 649
  • Стара Загора
И аз го получих - викам си какво ще това толкоз секретното, пък то... Mr. Green Не се възползвах от предложението им.
Днес регистрирах код от Морени - не пИчели.

# 650
http://www.deals.bg/boombox  още една игра  Laughing

и тук още една, с награда лаптоп  http://www.adroit.bg/game_samsung.html?fc=3312&t=Samsung

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 15:31 от kolejkata_t

# 651
  • Под кривата круша
С кой куриер идват наградите от Захарни Заводи?
И аз го получих тоя мейл от Лъки Стар - изтрих го.  Joy
Не съм проверявала пощите на майка и сестра ми, но съм сигурна, че и те са от ''специалните''.  Joy
Спечелих си престилка от Kenwood.  Grinning

# 652
# 653
  • Ямбол
Някой да е получавал мейл с код   

# 654
Някой да е получавал мейл с код   

Да ,всички имаме такъв email с код. Малко по-нагоре момичетата са писали даже  Peace

# 655
Какви са тези кодове и аз имам в пощата си?

# 656
  • Под кривата круша
Разписвам се с току-що спечелена тениска от Nescafe 3in1.  Laughing

# 657
Може и да е смешно, ама аз записвам в едно тефтерче кога свършва всяка игра, в която участвам
И аз  Joy Crazy

# 658
Здравейте. Някой да е получавал такова съобщение
Вие току-що получихте поверително съобщение, което може да Ви донесе
награда от 1 000 лева.

Вие сте сред малкото късметлии, избрани да получат уникален код за достъп, с който да отворите папка с  ПРИВИЛЕГИИ, запазени само за 0,0009% от хората в България.
Активирайте своя код за достъп още сега!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Достъпът до Вашите привилегии е валиден само за определен срок, който вече изтича. Кликнете вдясно, за да АКТИВИРАТЕ своя код СЕГА!

Поздравления за добрата новина и успех!
Директор на томболата
"Глобал хелт" ЕООД

_____________________________________________________________________________________
Вие получавате този имейл, защото сте регистрирани в сайта за награди LuckyStar.bg. Надяваме се, че сме Ви зарадвали с него. Ако все пак не желаете да получавате подобни имейли от нас в бъдеще, моля, кликнете тук. Съгласно ЗЕТ Ви информираме, че това съобщение може да бъде тълкувано като непоискано

# 659
Аз го пратих в коша направо  Stop

Общи условия

Активация на акаунт