Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 6

• 46 600
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Спечелих игра от Escapelle.  Grinning

Честито! А каква е наградата? Преди 2-3 години бях спечелила от тях разкошни като големина и качество плажни кърпи, но никой не ги ползва заради надписите, които са набиващи се на очи.  hahaha

Донесоха ми лакомствата от Захарни заводи.

# 691
Да се похваля Simple Smile от Димива - нощувка+закуска за двама "При чорбаджийката". Малко на шега я приех и още не знам дали ще се възползваме.
От 3в1 още не са ми донесли картата с 200 лв и тениската Sad

Честито, много добри награди! Продължавай все така! Simple Smile

# 692
 И на мен ми донесоха лакомствата от Захарни заводи  Heart Eyes

# 693
https://www.facebook.com/photostudionana - наградата е фотосесия

# 694
  • Русе
Аз да похваля организаторите на Роял Канин, днес си получих котешката храна, миналия вторник се обадиха, че печеля и днес я донесоха.  Peace
За разлика от тези на Силан, от които си получих наградата след месец и половина.  Crossing Arms
А от Явор така и не си получих утешителната награда

Аз пък още чакам от Силан. ( от последната игра)
И от Явор чакам от 30.08 ... Писах им, щели да проверят куриерската фирма. Така си и остана...

Преди малко си получих часовника от Захарни заводи.

# 695
И моите лакомства са тук, като вместо вафли Чайка, имам една нещастна вафличка Етър.  Laughing Пощадили са ме с няколко калории.  hahaha

# 696
И аз си получих лакомствата Party
Чакам Силан с тениска и омекотител Rolling Eyes. Ако приемем, че 17.10, когато са изтеглили 4-те "големи"(нашите май са по-големи Mr. Green) награди е бил краят на промоцията, то значи днес изтичат 2-те седмици, в рамките на които трябваше да ни ги доставят Crossing Arms

# 697
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз да похваля организаторите на Роял Канин, днес си получих котешката храна, миналия вторник се обадиха, че печеля и днес я донесоха.  Peace
За разлика от тези на Силан, от които си получих наградата след месец и половина.  Crossing Arms
А от Явор така и не си получих утешителната награда

Аз пък още чакам от Силан. ( от последната игра)
И от Явор чакам от 30.08 ... Писах им, щели да проверят куриерската фирма. Така си и остана...

Преди малко си получих часовника от Захарни заводи.

Тези от Явор, не стига, че съм им клиент доста често на големи покупки, но това
с наградата много ме ядоса и им напуснах фейсбук страницата.За игра още преди Великден става дума, писах им, че чакам, уж ми изгубили мейла и пак го пратих...нищо!Накрая се ядосах щото няма да им се моля за една възглавница или часовник!

От Силан спечелих на 11.08, получих си наградата края на септември.

Stefchety , стискам ти палци и аз  Peace

# 698
  • Под кривата круша
Спечелих игра от Escapelle.  Grinning

Честито! А каква е наградата? Преди 2-3 години бях спечелила от тях разкошни като големина и качество плажни кърпи, но никой не ги ползва заради надписите, които са набиващи се на очи.  hahaha

Донесоха ми лакомствата от Захарни заводи.

Наградата е настолна игра "Истина или предизвикателство".  Laughing
И аз имам хавлия от тогава, като 1 или 2 така и не дойдоха, а и аз не ги потърсих.
Много си я харесвам аз и не ми пречи надписа. Два пъти вече съм я водила на море и снимки си имам с нея.  Joy

# 699
  • Варна
И моят съпруг спечели от Варсис пад за мишка,..но след като днес получихме смс за доставка от еконт и куриерска услуга 8 лв и   стотинки,грабнах телефона и се обадих директно на куриера да откажа доставката,..безобразие пад за мишка,който струва 2-3 лв,..а аз му плащам 8 лв...
браво на Милена ,поне е изчакала, и са й го "оставили "  Thinking то пък и за какво ни е ,..но хайде..не играхме за голямата награда,която уви не спечелихме
Иначе и аз съм една от спечелилите днес от Ескапел  Peace,.и сега си чакам наградката,както и пасатор от Кеnwood, и лакомствата от Захарни заводи Simple Smile

# 700
И моят съпруг спечели от Варсис пад за мишка,..но след като днес получихме смс за доставка от еконт и куриерска услуга 8 лв и   стотинки,грабнах телефона и се обадих директно на куриера да откажа доставката,..безобразие пад за мишка,който струва 2-3 лв,..а аз му плащам 8 лв...
браво на Милена ,поне е изчакала, и са й го "оставили "  Thinking то пък и за какво ни е ,..но хайде..не играхме за голямата награда,която уви не спечелихме
Иначе и аз съм една от спечелилите днес от Ескапел  Peace,.и сега си чакам наградката,както и пасатор от Кеnwood, и лакомствата от Захарни заводи Simple Smile
Не съжалявай за пада, много е грозен, произведен в Китай Mr. Green Пробвах го, мишката се хлъзга по него и го забутах в един шкаф. Във фейса ми отговориха, че не съм прочела правилата и там си пишело, че е за моя сметка. Ама ако бях спечелила телефон да си платя 8лв, ама за тоя пад Sick Те имали за цел да ни зарадват, а не да сме разочаровани. Повече нямало да дават малки награди, който иска да си ги взема от офиса.
Аз не получих смс от Еконт и затова ме свариха неподготвена и цялото обаждане на куриера към фирмата стана пред мен

# 701
  • Sofia
Здравейте приятели,

Утре Петък - 26.10.2012 потеглят по Еконт експрес и Интерлогистика подаръците на следните печеливши в нашата игра от Септември месец:

1. Живко Ноев - Разград - мобилен телефон Android G9
2. Дафинка Бонева - Бургас - пад за мишка
3. Йордан Андонов - Долен чифлик - пад за мишка
4. Милена Георгиева - Милена Георгиева - Перник - пад за мишка
5. Стефан Белчев - нямаме адреси и тел
ефон, приканвеме да ги изпрати...
6. Рая Матеева - нямаме адреси и телефон, приканвеме да ги изпрати...

Припомняме на всички, че транспотните разходи са за ваша сметка. Още веднъж се извиняваме за забавянето. Както постнахме преди няколко дни - фирмата ни беше нападната от ЗЛОБЕН ГРИПЕН ВИРУС и бяхме в намален състав. Слава богу преборихме се с "НАШЕСТВЕНИКА" и от утре сме в пълен състав.

Поздрави,
VarSys Team

Аз доколкото виждам са си го написали, ама що за безобразие?! Как е възможно за награда да искат за доставка с куриер пари?

# 702
И на всичкото отгоре ги е домързяло да отидат до офиса на куриера и са си го викнали при тях като с това са оскъпили доставката с 2лв, от офис е 6лв ooooh!
Иначе да, написали са си го, не съм го прочела... Обаче никога не ми се беше случвало да ми искат пари за доставка. Даже миналата седмица 4 пакета дъвки безплатно получих Peace Като искат да пестят разходи да го пратят или до офис като пощенска пратка или по БГ пощи - има начини.

# 703
  • Sofia
Да да така е поне с БГ пощи да беше...
А аз да полюбопитствам, какво толкова има в пакетите на захарни заводи?
Честито на всички за наградите, аз не спирам да дерзая и да се надявам Hug

# 704
И моята награда от Захарни заводи пристигна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт