Смешки от форума - 8

• 69 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
''Пие се като на Иванов ден.'' Joy Joy Joy

# 496
Hats off to Рокси:  Laughing

Цитат
Изобщо имам чувство, че за някои животът се изчерпва с йебане, йедене и моментите, естествено, в които дъхът им спира.

# 497
 Рокси   202uu
Без да знам от коя тема е мога да се досетя към кого е адресирано.

# 498
Цитат
/..../ спиралите на Max Factor, според мен са най, най-лошото нещо в козметиката.
Никак не се учудих , като прочетох, че са вредни. Мисля, че съм споделяла, че очите ми се възпаляват всеки път като мина покрай щанд на марката.

hahaha hahaha hahaha

# 499

.... Рекламите, които бълва неизбежното зло, наречено Cartoon Network, .....

Упс, че що да са неизбежно зло? Съвсем "избежно" е. За разлика, например, от e-mail-ите от BG-Damma, които непрекъснато получавам и въпреки, че маркирам като спам продължават да ми пълнят кутията   Joy

# 500

.... Рекламите, които бълва неизбежното зло, наречено Cartoon Network, .....

Упс, че що да са неизбежно зло? Съвсем "избежно" е. За разлика, например, от e-mail-ите от BG-Damma, които непрекъснато получавам и въпреки, че маркирам като спам продължават да ми пълнят кутията   Joy
И аз се оплаквам от е-мейлите на тая БГ-дама. Досадна работа. Дори не искам да знам каква е етая "дама". #Cussing out

# 501
А на мен ни един и-мейл не са пуснали, не съм дама, разбра се.  Crossing Arms

Цитат
/..../ спиралите на Max Factor, според мен са най, най-лошото нещо в козметиката.
Никак не се учудих , като прочетох, че са вредни. Мисля, че съм споделяла, че очите ми се възпаляват всеки път като мина покрай щанд на марката.

hahaha hahaha hahaha
Ми ако мине покрай мъж се питам аз  Crazy

# 502
Цитат
hahaha hahaha hahaha
Ми ако мине покрай мъж се питам аз  Crazy
не  Stop ще забременее  Joy

# 503
Цитат
Ами моите размишления бяха други, не исках детето ми да спи зад решетки, а и трябваше да се дава цица, а моите не са толкова дълги, че да ги премятам през креватчето. Пък и единственото нещо, което искаш да правиш през нощта е да спиш. Слагаш бебето да спи до теб, заголваш цица и съчетаваш полезното с приятното.

От една потребителка със страхотно чувство за хумор Peace

# 504
Цитат
Никога не мога да се отпусна напълно, докато ми правят професионален масаж. Страх ме е, че ще задрямам и ... ще пръдна.

# 505
# 506
  • София
Цитат
Никога не мога да се отпусна напълно, докато ми правят професионален масаж. Страх ме е, че ще задрямам и ... ще пръдна.

ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА. Не мога да не поспамя това.

# 507
Цитат
Ами моите размишления бяха други, не исках детето ми да спи зад решетки, а и трябваше да се дава цица, а моите не са толкова дълги, че да ги премятам през креватчето. Пък и единственото нещо, което искаш да правиш през нощта е да спиш. Слагаш бебето да спи до теб, заголваш цица и съчетаваш полезното с приятното.

От една потребителка със страхотно чувство за хумор Peace

rotfImao , разби ме с Недългите цици  Joy .

# 508
  • Австрия
Цитат
Животните имат нужда от храна и ние имаме нужда от храна. Те имат нужда от празнична храна и ние имаме нужда от нея. В този смисъл ние имаме животна природа. НО по какво човек се различава от животно? той има съзнание, той мисли, рассуждава. Той придава смисъл на празниците. А не празнува например убийство на един човек ("Велик ден") и при това се чука с яйца. Какво този човек влага в това действо - гаври се със смърта на един човек, с яйцата на човека? И за какво тук е заек? но това тема на друг разговор. Аз знам от къде идва заекът и яйцата. Въпросът е в това, че и аз преди го мислих по този начин "Празници да има", докато един ден осъзнах, че ни държат за идиоти.

Цялата тема е просто гениална.

# 509
Цитат
Цитат

Е не, просто ще колабирам tooth newsm62

Общи условия

Активация на акаунт