Смешки от форума - 8

• 69 763
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Още оттам:

Цитат
Съжалявам, но никак не мога да си представя един мъж да не успее да оттренира разстоянията в тоалетната в собствения си дом така, че дда не опикава навсякъде! Предполагам, че дори слепите хора го умеят. Аз дори преди малко се запитах как улучва къде да го сложи при секс. Ако може второто, значи може да се научи и на първото.

Спирам, вие си знаете вече за коя тема да си активирате известия, няма смисъл да я копираме тук.  Mr. Green

# 571
Преди малко като се хилих там, се чудех ли чудех кое точно изказване да цитирам. Трудна работа.  hahaha Бисерна тема, още повече, че не е скандалджийска. Рядък бисер.

# 572
Преди малко като се хилих там, се чудех ли чудех кое точно изказване да цитирам. Трудна работа.  hahaha Бисерна тема, още повече, че не е скандалджийска. Рядък бисер.
Благодарение на авторката най-вече. Peace
Ако тя се държеше като ощипана мома отдавна щеше да е мазало темата.

# 573
# 574
Цитат
Няколко пъти пробвах - айпад, айтюнс и на финала ай сиктир.

Много е сладко Simple Smile

# 575

Кажете темата, ако ще и на лични  Praynig  Hug

# 576
  • София

Кажете темата, ако ще и на лични  Praynig  Hug

И аз се записвам, моля  Hug

# 577
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692832.0

Цялата тема е готина, но към 30-та страница става много весело Grinning

# 578
Цитат
виж много ми харесва идеята, но на този етап не само, че е немислимо, но и определено не ми допада идеята

# 579
  • Варна
Цитат
виж много ми харесва идеята, но на този етап не само, че е немислимо, но и определено не ми допада идеята
Joy Joy Joy

# 580
  • на кого му пука
Да,ама не.

# 581
Не е от нашия, но пак е от форум:

Цитат
Ремъка изпищя на умряло и изхвърча от шайбите.Това ме потресе повече от клип на Николета Лозанова, и аз си гушнах алтернатора изнасяйки се като бит педераст.

Joy Joy

Автофорумите са пълни с бисери, да не говорим за граматика и правопис, ама това е за друга тема...  Whistling

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 19:15 от Lorilicious

# 582
Не е от нашия, но пак е от форум:

Цитат
Ремъка изпищя на умряло и изхвърча от шайбите.Това ме потресе повече от клип на Николета Лозанова, и аз си гушнах алтернатора изнасяйки се като бит педераст.

Joy Joy

Автофорумите са пълни с бисери, да не говорим за граматика и правопис, ама това е за друга тема...  Whistling

Ох, не  Mr. Green Joy Уникално е.

# 583
Цитат
медиите са пор-правителствени
Laughing
Ароматни са ти медиите, какво да се прави. Техническа грешка, но много готина.

# 584
Цитат
Един път в седмицата си правя домашна маска с Тривитаминол, чесън, мед, корени от коприва накиснати в ракия, кисело мляко и бадемово масло. Нямам търпение да дойде пролета и да си набера коприва, с която си правя отвара и заливам косата след всяко пиене

Общи условия

Активация на акаунт