Смешки от форума - 8

• 69 763
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Един път в седмицата си правя домашна маска с Тривитаминол, чесън, мед, корени от коприва накиснати в ракия, кисело мляко и бадемово масло. Нямам търпение да дойде пролета и да си набера коприва, с която си правя отвара и заливам косата след всяко пиене
Е как да го разбирам това, сега? Laughing Първо подпийва от тази адска смес+ копривата, после си залива косата Laughing .

# 586
  • sofia
Цитат
Един път в седмицата си правя домашна маска с Тривитаминол, чесън, мед, корени от коприва накиснати в ракия, кисело мляко и бадемово масло. Нямам търпение да дойде пролета и да си набера коприва, с която си правя отвара и заливам косата след всяко пиене
Е как да го разбирам това, сега? Laughing Първо подпийва от тази адска смес+ копривата, после си залива косата Laughing .
С набраната коприва си полива косата, против махмурлук! hahaha

# 587
Ами копривата и корените й са билка. Храна и лекарство.

# 588
Цитат
Здравейте! Имам един въпрос. С приятеля ми винаги правим секс с презерватив и  след всяко свършване се измива. Обаче наскоро го правихме и вместо да се измие използва само мокри кърпички.  Въпроса ми е възможно ли е да е станало нещо?  Не мисля,че е възможно,но малко се филмирахме.

# 589
Цитат
Предполагам, че  минаваш през облака дим на входа за не повече от 3 секунди, 5 ако провлачиш крак. Със сигурност можеш да затаиш дъх. Нали си чувала, моментите, които спират дъха ни. Хем ще си запълниш живота, хем ще избегнеш здравните негативи и ще имаш още повече моменти пред себе си.

# 590
  • София
Цитат

Joy Joy Joy ХАХАХАХАХА

# 591
  • Варна
Цитат
Защото без кредит е трудно за доста хора да си подменят ел. уредите, да напправят изолация, да сменят дограмата, да си купят кола.
И да, те реално не притежават тези пари, но пък ги инвестират в икономиката, от където всички останали, невземащи кредити, успяващи да спестяват и инвестират, се възползват
Rolling Eyes Laughing

# 592
Не знам колко е смешно..по-скоро е жалко.

Цитат
Да питам,вчера правихме секс с моята приятелка и аз малко свърших в нея но не съм мн сигурен защото си държах ръката да не падне спермата на самото легло и тя веднага отиди да се изпикае а на другия ден се изкъпа,та питам може ли да забременее цикъла и идва различно но попринцип по рано идвало 15-18 януари?

# 593
  • sofia
Цитат

[/quote]
 hahaha

# 594
Не знам колко е смешно..по-скоро е жалко.

Цитат
Да питам,вчера правихме секс с моята приятелка и аз малко свърших в нея но не съм мн сигурен защото си държах ръката да не падне спермата на самото легло и тя веднага отиди да се изпикае а на другия ден се изкъпа,та питам може ли да забременее цикъла и идва различно но попринцип по рано идвало 15-18 януари?

е щом само малко е свършил е можело и на по-следващия ден да се изкъпе...  Sick

# 595
от анкета:

Въпрос:      Какво правите, когато ви е скучно ?
Често ли ви се случва да ви е скучно?    - 2 (50%)
Дайте идеи ...    - 2 (50%)

Общ брой гласове: 4

# 596
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692735.0

цялата тема е за тук,а последните й страници и за Готварския  Joy

# 597
  • София
Темата вече е трагична. Там няколко дами се надскачат с едно и също  Joy

# 598
  • София
Цитат на:  link=topic=692735.msg24026554#msg24026554 date=1357917183
Цитат на: link=topic=692735.msg24026514#msg24026514 date=1357916931
Цитат на:  link=topic=692735.msg24026420#msg24026420 date=1357916411
и защото плащам астрономически здравни осигуровки, за да се лекуват пушачите.

Аз не съм болна от нищо. И цитонамазката ми е РАР1. Смяташ ли аз какъв акциз плащам на всяка кутия, от който ти се облагодетелстваш по някакъв начин?

А за ПАП-смиър теста предполагам го цитираш, защото пушиш от двете страни?

# 599
Хахахаха!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт