Смешки от форума - 8

• 69 763
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Едни изпуснати кавички какво правят...  hahaha

Цитат
За да си запазя час при него, на регистратурата на Николай Чудотворец ли трябва да звънна?

# 601
  • Ланкър, планините Овнерог
Едни изпуснати кавички какво правят...  hahaha

Цитат
За да си запазя час при него, на регистратурата на Николай Чудотворец ли трябва да звънна?

hahahaИ да направят чудото  Mr. Green

# 602
Цитат
Френска е, както повечето думи в днешния ни език- гардероб, кибрит и т.н.

# 603
Ама произнесето си го с мекото "ррр" и без т-то накрая, како си требе  Peace

# 604
Цитат
Френска е, както повечето думи в днешния ни език- гардероб, кибрит и т.н.

Прочитайки горното се изхилих диво с такава невероятна сила, че сигурно изплаших всички съседи в радиус от 100 м. Party

# 605
  • Ланкър, планините Овнерог
Не е от форума, но не мога да се сдържа

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 19:19 от Гита Ог

# 606
Гита Ог , това скритото е готино Laughing, а в една стара готварска книга на майка ми, преди години видях рецепта за
Скрит текст:
Старец по бански(не както го пишат сега Бански старец). Със сестра ми се попикахме от смях Laughing

# 607
# 608
Талула, като гледам профила на авторката, за реклама става въпрос, така че ще и изтрият темата веднага щом модератор попадне на нея (а те оглеждат редовно). Та, ако искаш, пусни смешката в цитат или я обясни, защото този линк след ден-два няма да води до нищо.  Peace

# 609
Интересно зададена анкета Peace - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=697649.0
Аз гласувах с третата опция Mr. Green

# 610
На мен пък първият пост ми хареса много.  hahaha Има ли българки там, където се живее?

# 611
Талула, като гледам профила на авторката, за реклама става въпрос, така че ще и изтрият темата веднага щом модератор попадне на нея (а те оглеждат редовно). Та, ако искаш, пусни смешката в цитат или я обясни, защото този линк след ден-два няма да води до нищо.  Peace

Темата вече е изтрита, но в общи линии първият пост гласеше единствено "намерих как да прекарвам повече време с детето си"  Laughing

# 612
Цитат
Не виждам причина да се нападат миризливите хора. Примирете се, че нчмаме топла вода. Събуждате се сутрин рано и трчбва да тръгвате. Имате ли време всяка сутрин да се къпете. Сигурен съм, че не. Т.е. и вие много често ходите некъпани. Аз не мириша, но рчдко си сменчм белъото и то мирише, а не аз. Имаме пералния, но многото пране с препарат загнездчва микроорганизми и става мазало с уринарнич тракт.

Правописът е автентичен. Едва ли се нуждаете от превод.  Mr. Green

# 613
  • на кого му пука
Ти ме уби направо.Пак ли има тема за миризливците?И някой доброволно си е признал че не се къпе?

# 614
Народ, който живее на място, където има такава зима, просто не може да си позволи да бъде мързелив. Виж тия южните европейци - гърци, испанци - ей това е мързел.

Общи условия

Активация на акаунт