Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 45

• 39 892
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
обаче Баръш колко елегантен и романтичен и се яви с китките, а тя го посрещна по анцуг  Joy

Да направо ме разсмя как го посрещна  Joy rotfImbo

# 721
 newsm45 newsm45

Гюлтен ме вбесява.. Crossing Arms

# 722
Какъв ли беше текста на КУЗЕЕВИЯ  смс? Rolling Eyes

На мен "олмаз" ми беше достатъчно ! Явно и на Джемре също ! Peace

Добре де, пак да питам - нали Джемре го познава уж много добре ! Е, не и ли мина през ума, че може да става нещо, че може да не е така, както изглежда??? Много е себична, ако беше погледнала отвъд носа и нараненото си Его, можеше и да не натвори поредната си глупост!

според мен просто и причерня пред очите и направи глупост, за която после съжали, но нямаше връщане назад

Добре, сигурно е така ! Но, съвсем скоро, се случи същото нещо, когато убиха Али - пак, вместо да си даде сметка за ситуацията ( още повече, че точно тя беше въвлечена в подобна прези време !), тя отново се отдаде на самосъжаление и реагира неадекватно .
За мен поведението и , се разминава абсолютно с изявленията и за това колко обича, колко познава и колко разбира любимият  си !

# 723
  • Тук някъде.....
Как може да е такава селянка? Детето й страда пред очите й, а тя си смее пресилено и се радва заради сватбата й! Падна ми в очите много, каква майка, какви пет лева?  #2gunfire Ами Баръш! Нищо не пита, нищо не го притеснява, важното е, че е казала ДА!  Confused Кузей е съсипан, както и Джемре. Какви бяха СМС-те, не знам, но не ща да са били хубави.

# 724
Когато Джемре каза, че вече няма пречки между тях, пред очите на Кузей излезе образа на Фарат - това е най-голямата и единствена пречка в живота им! И аз мисля, че трябва да изживеят любовта си, каквато и да е тя според едни, каквато и да е тя според други. Кузей обича Джемре безумно много.

Стана ми много мъчно за Кузей - сам в кръчмата, поръчал и за Али! Ей, знаят как да представят драма, та зрителите да трият сълзи и сополи...

# 725
Джан май уволнява Джемре???  ooooh!

# 726
госпожата, тук си права, няма място за спор...

но неведнъж съм виждала влюбени жени, които обаче така трупат и трупат недоразумения с любимия, и така както са много обичащи и разбиращи и съпричастни към проблемите на половинките, така в един момент им пада пердето и стават ...ужас просто...

явно всичко опира до границите на търпението на човека..

# 727
Гюлтен - ами толкова си може, жената ! Заветната и цел, се сбъдва пред очите и ! Ще рече човек, че на нея и правят предложение ! ooooh!

# 728
ох, какъв момент  #Crazy #Crazy

# 729
Много обичам Киво , но да ви кажа в тоя живот всичко се връща ... не може да кажеш не искам , не те искам, върви си, и после да чакаш да те чакат... нека види със собствените си очи какво направи....той сам я тласна натам  Peace

Перфектна игра евала  Heart Eyes

# 730
Тази песен ми бърка в душата - невероятна !

Къванч е направо  Crazy

# 731
Човек каквото сам си направи, никой друг не може ...

Важи и за Кузей и за Джемре в еднаква степен

# 732
  • София
Гюней уволни Джемре,но се оказа че предипния ден тя сама е поискала да напусне и оставката й е приета от Джан Naughty

Х-какво прави тази мръсница в колата ти? Баръш каза на майка си че ще се жени за Джемре,а тя му отговори никога няма да ти позволя,

# 733
Обаче Джан е голяма работа...

Как се изкефи, че гадната Бану не можа да уволни Джемре Laughing Laughing

# 734
Човек каквото сам си направи, никой друг не може ...

Важи и за Кузей и за Джемре в еднаква степен

newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт