Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 45

• 39 958
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Тук някъде.....
Гюней ще използва Кузей за да спре сватбата?  Shocked Shocked Shocked Става интересно  #Crazy

# 541
Добро утро, да разбирам ли, че всички гадости, които натвори Джемре на Зейнеп, лъжите, манипулациите, подигравателното и отношение, това, че не ги оставяше никога на мира и беше вечното присъствие, само дето в леглото им не влезе, е проява на чиста и всеотдайна любов към Зейнеп ??? Хайде холан !  Stop Освен, че е смешно, си е направо абсурдно, защото всички станахме свидетели на тази "любов" на Джемре към Зейнеп ! Та не виждам, какво чудно има в това, че в момента Зейнеп отговаря със същите чувства и използва същите похвати ! Не виждам причина защо на Джемре тези простотии да и се прощават и да се намират за нормални, пък на другата - не ! Лично аз не меря с двоен аршин - каквото - такова ! Но, както сама каза - разни хора, разни идеали !
И никак, ама никак не мога да разбера тази велика любов, която Джемре демонстрира към Кузей.
Защото за мен да задушаваш и обсебваш любимият си, да го манипулираш и да използваш слабостите на характера му, да му причиняваш болка и страдание, само и само за да си докажеш, че ти си в сърцето му ( нещо, което той вече каза, не знам какво още иска това момиче! ), да го подлагаш на унижение и да му играеш номера от селски вечеринки, е всичко друго, но не и любов !

# 542
gospojata, абсолютно всичко съвпада и с моето мнение
  newsm10 Hug

# 543

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 16:39 от dterziiska

# 544
  • Тук някъде.....

# 545
Май няма да успеят да спрат сватбата.  Shocked Не си представям някакси Кузей да циври и признава чувства насред залата, ама знам ли. #Crazy
Терзийска,   bouquet

# 546
  • Тук някъде.....
Ще я спрат, сигурна съм.  Peace Иначе филмът ще си изгуби смисъла. Явно Баръш ще е потърпевшия, или пък Ферат ще отвлече Джемре насред залата. А Кузей ще притесни нечия друга сватба  hahaha

# 547

Благодаря, Терз ! Heart Eyes

Честно казано, вече ми е супер банално това ! Сега пак ще гледаме същите измъчени физиономии или глупаво ухилени, като на Кузеевата злощастна сватба ! Ми не можаха ли нещо по-оригинално да измислят ! Сега какво - ще сме свидетели как двама женени ще изневеряват на брачните си партньори ! Mr. Green

А на едната снимка де го младоженеца ? Или и той си е плюл на петите и е избягал надалеч ! Laughing

dukesa ,  Hug

Снежка,  Heart Eyes и аз не си го представям, ама като го гледам в последните няколко епизода, предимно циври, независимо насред къде, та не знам !  ooooh!

# 548
ГоспожатаHug  каквото ще да става, губя интерес малко, по-малко. Wink Peace

# 549
  • Тук някъде.....
На мен филмът ми става все по-интересен  Peace Нямам търпение да видя какво ще измислят натам двете бели птици.  Mr. Green Независимо, че Кузей все страда, плаче и пр., съшото се отнася и за Джемре - и двамата правят страхотни роли и следват логиката на филма.

# 550
Добро утро, да разбирам ли, че всички гадости, които натвори Джемре на Зейнеп, лъжите, манипулациите, подигравателното и отношение, това, че не ги оставяше никога на мира и беше вечното присъствие, само дето в леглото им не влезе, е проява на чиста и всеотдайна любов към Зейнеп ??? Хайде холан !  Stop Освен, че е смешно, си е направо абсурдно, защото всички станахме свидетели на тази "любов" на Джемре към Зейнеп ! Та не виждам, какво чудно има в това, че в момента Зейнеп отговаря със същите чувства и използва същите похвати ! Не виждам причина защо на Джемре тези простотии да и се прощават и да се намират за нормални, пък на другата - не ! Лично аз не меря с двоен аршин - каквото - такова ! Но, както сама каза - разни хора, разни идеали !
И никак, ама никак не мога да разбера тази велика любов, която Джемре демонстрира към Кузей.
Защото за мен да задушаваш и обсебваш любимият си, да го манипулираш и да използваш слабостите на характера му, да му причиняваш болка и страдание, само и само за да си докажеш, че ти си в сърцето му ( нещо, което той вече каза, не знам какво още иска това момиче! ), да го подлагаш на унижение и да му играеш номера от селски вечеринки, е всичко друго, но не и любов !

bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 551
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 18:49 от bezymnalydost

# 552

Joy Joy Joy Е, ама тя хич не е доволна, какво иска пак? Joy Joy Joy

# 553

Госпожата, Heart Eyes Hug Heart Eyes ще видиш ти като се съберат и като го ударят на щастие, как ще има да цъкаме от почуда.Не  разбираш и ти като мен, че в любовта всичко е позволено.Можеш да злоупотребяваш с всички и всичко.Щом се обичат хората могат да правят всички на абдали безнаказано. ooooh! Абдалите и техните чувства - под ножа!Амаха с ха!

smile3532  Сигурно Кузей я е изпреварил и я е настъпил по крака, да се знае, че петел ще пее у дома.Да, ама тя, не е свикнала така, та затова гледа сърдито настрана. Joy

# 554

хаххах...да се смее ли човек, да плаче ли на подобни фенски изпълнения

аз като една фенка на Джемре ще заплача - толкова нелепо изглеждат нахиленият Кузей и отчаяната Джемре
 Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт