Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 45

• 39 930
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Радвам се, че има хора, с които споделяме тези виждания! Hug

Фрагманът ме натъжава. Sad Чудя му се на Баръш...уж умно момче беше...

П.П. Кампанулке, къде е шапчицата? Simple Smile

# 601
На този Фрагман за първи път виждам,че Джемре е махнала компаса  Cry . Сега като го няма Али изобщо не разбирам Кузей  Thinking Защо си причинява това? newsm12

http://www.youtube.com/watch?v=C0-BK0Wpg_U&feature=youtu.be

# 602

П.П. Кампанулке, къде е шапчицата? Simple Smile
Скрит текст:
Остана при Керим Simple Smile  Hug

# 603

Наистина е тъжно! Cry
От ФБ
Hi everyone!!!! i bring you the latest news about KG Kuzey watching Cemre dancing with Baris....Baris kiss her and put her the ring!!!! 2) the wedding stop but for a while...Cemre dad is going to come for the weddinhg....3) we are not going to see 47 episode the next week but 1 week later!!!!!

# 604
Годеж със сигурност ще има, но сватбата дали ще завърши добре..... newsm78
фрагманите винаги подврждат.

# 605
Годеж със сигурност ще има, но сватбата дали ще завърши добре..... newsm78
фрагманите винаги подврждат.

Сигурно ще ни оставят в недоумение чаааак до 31 октомври  Crazy

# 606
  • София
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Джемре как са я нарисували с това вампирско червило  ooooh! ooooh! ooooh!

# 607
Кампанулке, да има и той нещо за спомен от тебе:) Hug

Добро Утро, причинява си го, най-вече защото я иска жива. А не в ръцете му кървяща като Али. Но иначе идеята /не знам кой я беше предложил/ Шереф да стане като изповедник на Кузей както беше Али ми харесва, поне ще разбираме някои неща. Макар че мисля, че сценаристките смятат, че вече добре познаваме Кузей и разбираме защо действа така или онака в определени ситуации.

Благодаря за подсказките, значи все пак ще се оженят. Така са я решили историята. На мене ми е по-интересно дали ще консумират или някак Джемре ще се запази за Кузей. Да ви кажа - аз много харесвам тази тяхна традиция и въобще чистотата и непорочността на момичето. Надявам се и тук да започне да се завръща поне малко след целия този разврат, дето се лее отвсякъде. Точно днес гледах едно предаване на Марта Вачкова, където гостуваше съпругата на Ивайло Захариев - момчето, което играе главната роля в Под прикритие. Ожени се май месец, съпругата му е много сладка, вече е бременна. Та тя шокира Марта като каза, че първата им целувка с ИВо е била !!! на сватбата!!!. Първата целувка въобще! И брачната им нощ си е била истинска брачна нощ, всмисъл - преди това не са били заедно по този начин. Е, и двамата преди тази си връзка са имали други и не са били девствени, но самата им връзка...още от началото са решили да я правят чиста...много ми хареса!
Отплеснах се, исках само да споделя, че ми харесва традицията момичето да се пази за своя любим и затова ми е любопитно за Джемре и Баръш...какво ли ще измислят сценаристките:)

Слънчогледке
, и на мене Джемре не ми много харесва с това червило. И Зейнеп не ми харесваше с яркото червило на РД на Бану. Въобще...яркият грим ме отблъсква. И двете са много чаровни с по-семпъл грим. Ама турска му работа, какво да я правиш, навсякъде ги рисуват като клоуни.

# 608
Песента е същата, на която Джемре му каза, че го обича  Cry И на мен много ми харесва.
Тинтири - абсолютно подкрепям написаното от теб! Браво!  newsm51

И от мен-браво, Тинтири !   bouquet  bouquet  bouquet Великолепен пост !
И много се радвам, че отново си във форума ! Hug

И много тъжен трети фрагман. Cry

# 609
Здравейте момичета! Hug
Добро утро, кога съм писала, че Госпожата е била в Лондон newsm78 Писах, че е в Анталия, ама до Лондон живот и здраве ще отидем заедно, нали Госпожо? Heart Eyes  Това ми е голяма мечта, дано се сбъдне все някога...
Терзи   bouquet Heart Eyes
Тинтири, невероятен пост, подкрепям го напълно, до последната дума!  bouquet Само дето Зейнеп от самото начало ми е изкуствена и превзета, сега като показа истинската си същност я приемам много по-реално, повярвах на актрисата. Преди с тези пресилени усмивки ми беше много смешна. Явно на Мерве и се отдават къде-къде повече отрицателните роли.
Аз все пак мисля, че няма да успеят да се оженят Джемре и Баръш, ама да видим...И недейте толкова да го съжалявате Баръш, че го манипулира Джемре, той е наясно, че тя не го обича, каза му го ясно и щом той я приема така, това си е само негова грешка. Като е тъп и не вижда, че това е стъпка само от отчаяние, да си тегли последствията. А Кузей горкия не е страхливец, просто ужасно много  го е страх Фърат да не нарани още някого, когото много обича. Ама да видим ще издържи ли сърчицето му да види Джемре омъжена за друг newsm78 Като съдя от фрагмана, едва ли...
Госпожата  Heart Eyes да приема ли, че намираш постъпките на Зейнеп за правилни? Защото аз в никакъв случай! Ако наистина беше такова добро и интелигентно момиче, каквото я описвахте, можеше спокойно да каже в очите и на двамата какво мисли за тях и да ги зачеркне от живота си завинаги. а не да прави мръсотии. Не мисля, че е много умно да си връщаш на някого за нещо, което ти е направил по същия начин, с какво тогава си по-различен от този човек? И защо само на Джемре смее да се дръвчи, а като види Кузей...и се подкосяват карачките? Би трябвало ако е обидена на някого, това да е най-вече Кузей, ама не и стиска! Виж, пред Джемре се прави на отворена. Не го харесах това момиче от самото начало и излиза, че е имало защо.
Хайде, че много дълго стана. Лек ден на всички! Hug

# 610
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Ами останах без думи аз... каквото посeеш такова ще пожънеш!  smile3518 smile3505

# 611
Така са я решили историята. На мене ми е по-интересно дали ще консумират или някак Джемре ще се запази за Кузей. Да ви кажа - аз много харесвам тази тяхна традиция и въобще чистотата и непорочността на момичето. Надявам се и тук да започне да се завръща поне малко след целия този разврат, дето се лее отвсякъде. Точно днес гледах едно предаване на Марта Вачкова, където гостуваше съпругата на Ивайло Захариев - момчето, което играе главната роля в Под прикритие. Ожени се май месец, съпругата му е много сладка, вече е бременна. Та тя шокира Марта като каза, че първата им целувка с ИВо е била !!! на сватбата!!!. Първата целувка въобще! И брачната им нощ си е била истинска брачна нощ, всмисъл - преди това не са били заедно по този начин. Е, и двамата преди тази си връзка са имали други и не са били девствени, но самата им връзка...още от началото са решили да я правят чиста...много ми хареса!
Отплеснах се, исках само да споделя, че ми харесва традицията момичето да се пази за своя любим и затова ми е любопитно за Джемре и Баръш...какво ли ще измислят сценаристките:)

Тинтири, споделям напълно и това.
 Peace

Аз вярвам, че нищо по-сериозно не е имало и между Кузей и Зейнеп, по-късно може би ще стане ясно.

# 612
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 613
queen_fenka ,възможно е да си написала Анталия ,пък аз да съм разбрала Англия.. #Crazy Съжалявам  Hug с такова впечатление останах, но дано пък стане като в приказките "речено сторено" пожелавам ви го.. Hug

# 614
Добро Утро, ама какъв хубав аватар си си сложила !   bouquet Американският Къванч  Wink

Общи условия

Активация на акаунт