Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 45

• 39 929
  • 753
  •   1
Отговори
# 615

Ама каквото и да става, хубава двойка са Баръш и Джемре и има химия м/у тях.

# 616
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Ама каквото и да става, хубава двойка са Баръш и Джемре и има химия м/у тях.

Е ти е уби... каква химия видя тук...  newsm12 тази история не ми харесва,но кои ли ме пита мен Simple Smile

# 617
Добро Утро, ама какъв хубав аватар си си сложила !   bouquet Американският Къванч   Wink

И така може да се каже..  Hug

Ето Гифчета и на вики

Този сценарий , изобщо не ми харесва

# 618
  • Тук някъде.....
Много ми харесва как на Кузей му играе мускулчето на бузата, докато ги гледа  Naughty Дано да се размърда и да спре сватбата. Въпреки, че аз си мисля, че няма да е той - дали Гюней, дали Бану, но ще я спрат! Кузей ще отиде на друга сватба, най-вероятно изпратен от Зейнеп. Щом тя не е щастлива, и те няма да са, амаха!  Mr. Green

# 619
Много ми харесва как на Кузей му играе мускулчето на бузата, докато ги гледа  Naughty Дано да се размърда и да спре сватбата. Въпреки, че аз си мисля, че няма да е той - дали Гюней, дали Бану, но ще я спрат! Кузей ще отиде на друга сватба, най-вероятно изпратен от Зейнеп. Щом тя не е щастлива, и те няма да са, амаха!  Mr. Green

Във ФБ пишеше,че ще спре сватбата заради бащата на Джемре.., не заради Кузей, ..

# 620
Добро утро  Hug няма проблем, мила! А, дано те чуе Господ!
Каква химия, Джемре е толкова тъжна... ама сама си е виновна, може ли от отчаяние човек да постъпва така необмислено newsm78 Явно може...мисли си, че така ще забрави Кузей  Joy Joy Joy
Мисия невъзможна! Но поне майка и е доволна, пфу! Направо ми стана противна Гюлтен последните серии... Ама и тя ако знае какво е любов, та да дава съвети...

# 621
На годежа прическата на Джемре прилича на чувствата й - хаос. За първи път я виждам рошева.

# 622
Фенче, намирам ги много хубава двойка Баръш и Джемре.
И сцените от миналия сезон с тях двамата си ги харесвам...
Иначе сега - Джемре изглежда от зле, по-зле...
Баръш е като изгубен, все пак ще го видим в серията...
Гюлтен и мен ме разочарова.
Къде отиде онази Гюлтен, която казваше на Джемре първо да изчисти съзнанието си, после да действа. А сега я тласна в ръцете на Баръш, когато е раздробена на късчета, не само съзнанието й, и когато вероятността да навреди на себе си и на Баръш е съвсем реална...
Изкривен образ ли, противоречие ли, само за да правят повече серии.
Почти винаги така става.

# 623
Разбирам,че отчаянието подтикна Джемре да приеме брак с Баръш, но като гледам погледа и тя се надява ,че ще се появи отнякъде Кузей и ще спре тази сватба.
Това може да е последния шанс на Кузей да спаси чувствата и любовта си и да спре да бъде страхливец спрямо Джемре. Твърде много страдания се събраха на Супермен. ooooh!

# 624
Искрено се надявам Кузей да успее да попречи на тази глупава сватба... Защото аз искам тази голяма любов да се осъществи, иначе това момче никога няма да е щастливо. Колкото и да не се харесва на някои тяхната любов, това е истината - Кузей явно ще обича това момиче до края. Ама дали тази любов го наранява, дали не, това е положението. Но явно двете дами ще ги мъчат и тях и нас още дълго време...Нали трябва да има драма! Но не зная колко още могат да го тормозят това момче, вече не издържам да го гледам все измъчен.

# 625

не зная колко още могат да го тормозят това момче,

queen_fenka, аз ще ти кажа...ощеее...35 епизода:)  Joy Hug

А Зейнеп започна да не ми харесва в момента, в който започна УМИШЛЕНО да наранява другите около себе си. Защото, дори и да се чувства тя наранена, нея никой не я наранил по желание, умишлено, докато сега тя прави точно това, а такова поведение аз просто не харесвам.

Аз мисля, че Кузей няма да спре сватбата. А пък и спойлерът казваше, че сватбата ще бъде спряна за малко от появата на бащата на Джемре и после ще продължи.

Гюлтен просто прави една от най-типичните родителски грешки - прехвърля своите мечти и желания върху детето си. Тя цял живот е мечтала за своя принц на бял кон - изискан, богат, елегантен, да дойде и да я спаси от този квартал, от тази работа, от беднотията, да я заведе в приказен дворец, с прислуга, да я глези, да я води по яхти, екскурзии. Бедната тя, за съжаление няма много късмет с дъщеря си в това отношение, тъй като дъщеря й няма такива желания, тя иска просто да бъде щастлива с човека, когото е осъзнала, че обича силно - беден, богат - какъвто и да е той.
Трябва да отбележа, че и аз много силно се възмущавам на посегателството на родителя над живота на детето и грубата му намеса в него.

И на мене ми харесва Джемре и Баръш как стоят един до друг. Чисто визуално намирам, че си отиват. Simple Smile

# 626
Аз пък неодобрявам постъпката на Джемре,  Peace , незнам какво иска да постигне с тази сватба Thinking
Първо тя казва, че обича Кузей и ще го чака , а невидях такова нещо. Тя невижда ли нещата около тях, невижда ли че Кузей първо трябва да се справи с Ферат за да не я нарани, за да отмъсти и т.н
 какво очаква от Кузей сега, да зареже всичко и да вдигне сватба , деца и т.н и цял живот да трепери какво може да им се случи ли?
Според мен Джемре постъпи много детски. И аз се надявам да не се състои тази сватба, просто ми е жал за Кузей  Peace

# 627
Аз пък неодобрявам постъпката на Джемре,  Peace , незнам какво иска да постигне с тази сватба Thinking
Първо тя казва, че обича Кузей и ще го чака , а невидях такова нещо. Тя невижда ли нещата около тях, невижда ли че Кузей първо трябва да се справи с Ферат за да не я нарани, за да отмъсти и т.н
 какво очаква от Кузей сега, да зареже всичко и да вдигне сватба , деца и т.н и цял живот да трепери какво може да им се случи ли?
Според мен Джемре постъпи много детски. И аз се надявам да не се състои тази сватба, просто ми е жал за Кузей  Peace

Peace Ей това питах и аз преди няколко поста, ма никой не рачи да ми отговори ! Аз отговорите ги имам за себе си, затова е и такова мнението ми за Джемре .
Фенче,  Heart Eyes ще идем разбира се, пък и знам къде точно искаш да идем, така че - там сме ! Peace Hug
Сега за Зейнеп - не намирам постъпките и за правилни, но я разбирам ! Не виждам и никаква разлика в постъпките на Джемре, обаче и затова недоумявам, как за едно и също едната е дамгосвана, а другата - фаворитизирана ! За това казвам, че има двоен стандарт - едно и също поведение, продиктувано от едни и същи мотиви, не може да е ок за един, а пък за друг - причина за неодобрение .
И последните случки, са абсолютно показателни в това отношение . За мен е много чудно как може да не се вижда, че Джемре използва Баръш по изключително грозен начин, злоупотребява с чувствата му и го лъже открито ! Целият този фарс, който разиграва, ще има много тежки последици, а да се казва, че го прави неумишлено, е направо нелепо ( извините за откровеността !) Джемре съвсем умишлено и тенденциозно наранява хората около себе си, манипулира ги и се гаври с чувствата им - не мога да приема подобно поведение за нормално, камо ли пък за красиво и достойно и да го одобря ! Така мисля аз ! Peace

# 628
Джемрето просто трябваше да си стои малко по-мирно на дупето Wink

# 629

Общи условия

Активация на акаунт