Кауфланд

• 114 249
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да ви питам - само на мен ли тенджерите Сапир от 50%-ното намаление ми цапат ужасно стъклокерамиката!?!? Да почиствам го, но ми е неприятно.
Май само при теб. Аз я използвам редовно и няма и следа върху стъклокерамичните котлони. Може да е дефект в самата тенджера нещо - при покритието. Върни я. Confused
Не само при MilenaZ, и при мен се получи същото но с тиган  ooooh!, ММ го купи и сега имам повод да натяквам как евтиното излиза скъпо  Mr. Green
Дъната на тенджерата и на тигана са различни - на тигана дъното е покрито с боя, а на тенджерата не е боядисано и е алуминиево.

# 346
  • Варна
Тиганът  ми е от минало годишната промоция и е с алуминиево ( не оцветено ) дъно, но боята от външната страна от високата температура при ползване се стичаше по стъклокерамиката.

# 347
  • София
Аз наскоро също купих развалена консерва с домати. Вкъщи чак забелязах, че е издута. Трябва всичко да се оглежда много внимателно. Confused

# 348
Аз наскоро също купих развалена консерва с домати. Вкъщи чак забелязах, че е издута. Трябва всичко да се оглежда много внимателно. Confused
Ами трябва, да, няма на какво друго да се разчита в днешно време, когато си даваш парите как няма да си отваряш очите.  newsm78

# 349
Като ви чета почвам да мисля,че  аз явно съм късметлийка -досега не съм попадала на развалени стоки.Някои са били некачествени,но не са били развалени  Rolling Eyes А никога нямам навика да оглеждам каквото купувам,просто все ходя с дълги списъци и ако трябва да оглеждам всяко едно,сигурно ще изкарам една смяна в магазина  Laughing

# 350
аз в Кауфланд винаги оглеждам целостта на опаковките, годността....в това отношение имат доста пропуски.
Например Метро - никога няма да видиш отваряна стока, негодна или "пробвана" - за разлика от Кауфланд.....

# 351
Да, случва се често... то това е до култура на потребителите  Rolling Eyes но Кауфланд трябва да направят нещо по въпроса  newsm78 може би повече "съгледвачи"  Wink от персонала поне временно , докато се научат хората да не отварят стоките , както и табели , че ако нарушиш целостта на опаковката - го заплащаш ... Но при някои артикули ще трябва да оставят един брой разопаковано - мостра - за разглеждане , не винаги описанието е достатъчно ... не на всичко , но има неща ,  при които е нужно да огледаш преди да купиш , да пипнеш материята , да видиш реалния му цвят на предмета...
То пък за хранителните продукти не става да купиш нещо разопаковано , например - в четвъртък попаднах на една опаковка кафе (от вакумираните ) на което някой беше развалил вакуума - и вече никой няма да купи тази опаковка...  Whistling

Порови се в Лидълската тема и ще прочетеш как хората си отваряли бурканите за да си подушат, това, което е вътре. Не само в ЛИДЛ, а и в други големи вериги. Останах втрещена като го прочетох. Shocked

ooooh! #Cussing out какви хора бееее ... да го подушват през буркана  #2gunfire ама че култура  Sick

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 08:27 от Мимито & Светла

# 352
Има си начини за всичко. Няма как да не се отваря, но поне може да се намали.

# 353
  • Sunshine state
Има си начини за всичко. Няма как да не се отваря, но поне може да се намали.
Те го и намалят. Peace
Скоро купих кутия Аптамил 3 за 14лв. наламена от 30лв.,понеже някой я беше отворим и й беше взел мерителната лъжичка. Crazy
Аз също не съм попадала на развалена стока,а пазарувам в Кауфланд почти всеки ден.

# 354
Аз също не съм попадала на развалено.

И по-напред писах, зависи от клона. Сигнализирайте, за да знае ръководството и да засили контрола в проблемите магазини.

# 355
  • София
Последните 2 месеца случвам на развалени консерви от Кауфланд Овча купел-лютеница,отгоре цялата с мухъл и този месец червени,печени чушки в буркан.
Който пък не е виждал разкъсани опаковки в Метро не знам къде е гледал. PeaceПреди 3 години пазарувахме ежемесечно там в големи количества и какво ли не съм виждала-взимала съм пакет захар,разкъсана метро опаковка и ми го калкулират за н броя добре,че жената на касата ми каза,че е част от метро опаковка.Опитвала съм да си събера сет от 5 броя бикини разхвърляни къде ли не и т.н.
За Кауфланд Овча купел скоро някой да е пазарувал с карта и да е имал проблем!?В началото на месеца пробваме с кредитната/с която винаги пазаруваме/ -не става,дебитната също отказва и решихме,че проблема е в банката ни.Да,ама не!Още от първия банкомат си изтеглихме и явно проблема е в терминала на Кауфланд,та да знам за следващото пазаруване.

# 356
?В началото на месеца пробваме с кредитната/с която винаги пазаруваме/ -не става,дебитната също отказва и решихме,че проблема е в банката ни.Да,ама не!Още от първия банкомат си изтеглихме и явно проблема е в терминала на Кауфланд,та да знам за следващото пазаруване.

А на друг ПОС- терминал можете ли да плащате? Защото и аз имам такъв проблем, но на всички пос- терминали, мога само да тегля от банкомат  #2gunfire Една мома от нац. телефон на банката ми заяви, че трябвало да си сменя ПИН-а, от 15 години работя с карта, тази глупост сефте я чувам, въобще дори нямам намерение да пробвам.

Сори за отклонението  Peace

# 357
Да се оплача тук какво ми се случи вчера.Взех цял стек минерална вода и чак като се прибрах видях,че са ми маркирали стека с водата и надолу по касовата бележка още две води  #Cussing out Не съм за този един лев,ама много ме е яд,че се подиграват така с хората -веднъж вода,на другият път може и 2 кг пържоли отгоре да маркират  Crossing Arms

# 358
  • София
zuzka@ винаги има първи път, след който се научаваш да преглеждаш касовата бележка още докато си там. Случва се да стават грешки: къде умишлено-къде не, къде в ущърб на клиента-къде в негова полза.

# 359
  • София
Грешките 99% обаче са в ущърб на клиента Wink

Общи условия

Активация на акаунт