Трудно проговаряне -тема 9

• 61 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Здравейте, момичета  Grinning
Благодаря ви много за милите думи за моето момче, сгряхте сърцето ми  Hug
Днес моя малък Мишо става на 3 годинки. Снощи когато си видя тортата /за днешната почерпка в детската градина/, очите му грейнаха от щастие, а аз си мислех, че изобщо няма да я отрази. Днес баща му ходи да го снима там и веднага след това се обади да ми доложи, че няколко пъти си е духнал свещичката  /урааааааа  bowuu/ и се е радвал много. Ето още една снимка - прясна, прясна  Grinning - http://prikachi.com/images/58/5552058L.jpg

Неделина, на твое място аз също бих отишла до София. Просто такива изказвания от "лекари" са недопустими  ooooh! Надявам се всичко при детенце да е наред, стискам палци и желая успех  Praynig

Доника, шапка ти свалям за инициативността да измисляш занимания на твоите момчета  bowuu Колкото до вашата ресурсна  #2gunfire /психоложката, с която първо се консултирахме в София за Мишо при един от разговорите ни сподели, че има голям дефицит на кадърни кадри в РЦ в София, което тогава страшно ме учуди, но явно е била права.../

Уондергърл, от сърце ти пожелавам като дойде ред да ходите в Св.Никола Макс да ги сложи в малкия си джоб  Wink

# 691
milena1976 да ти е жив и здрав рожедника. Нека скоро дойде това отприщване  Hug

http://www.minedu.government.bg/news-home/2012/12-11-29_pressconf.html

# 692
Милена да ти е живо и здраво момчето и догодина по това време устата му да не спира да бърбори  Hug.

# 693
Момичета кажете как говорят вашите деца моето момче говори по бебешки.Вчера започна да казва пипо пипо пипам като му казах кажи пипам и той ипам много букви яде на пате казва папето вашите как са?

Милена много сладко момченце нека да ви е жив и здрав и да не спира да говори!

# 694
Наделина на колко е твоето дете, че като нямате лентички и се обърквам Crazy. Моят също говори по бебешки и то доста, повечето му думи са неправилни - например искам е иса, на патето вика папа, на ябълката  б-то не се чува и звучи като яълка, пердето е педе и т.н. много от буквите се изяждат.

# 695
Милена, да ти е жив и здрав рожденика, много да ви радва, голям сладур поздравления  Hug

Наделина, моето дете също има хидроцефалия, по-скоро имаше, т.к. се резорбира от самосебе си. Никога не е имала голяма глава, откриха я случайно при ямр. ние сме ходили при 3-ма неврохирузи в София, и тримата много добри. Но ние ходихме с направен ямр и носихме диск да го разчетат. А за хидроцефалия мисля, че невролог трябва да се изкаже, не ендокринолог. Подкрепям мнението за свети Наум, макар че ние не сме ходили там.

# 696
Честити 3 годинки на Мишо. bdbaloni
Да е здраво и много щастливо дете! Heart Eyes

# 697
И от мен честит 3-ти рожден ден на Мишо! Желая му здраве, усмивки и безгрижни игри!  newsm67

# 698
  • Бургас
Милена, да ти е жив и здрав Мишо, голям сладур е! А за свещичките, които е духнал мога да кажа само: УААААУУУУУУ, браво на него!
Не мога да повярвам, че може да има хора, които още да възпитават децата с бой, камо ли слаби и беззащитни дечица с проблеми. Преди няколко дни станах свидетел как един баща блъскаше детенцето си (4-5 годишно) в МОЛа. То си беше вдигнало ръчичките за да се предпази, а онова животно го блъскаше зад врата и обиждаше. Беше много грозна гледка, личеше си, че детенцето е малтретирано. Не посмях да реагирам, защото таткото беше страшно афектиран и вероятно щеше да скочи и мен да бие, а охраната стоеше безучастно и не взе никакво отношение. Не знам, но ми се струва, че такова отношение към дете е подсъдимо.
Дони дано започне ресурсната някаква работа с детето и притесненията ти се окажат неоснователни. Не ми се иска да мисля, че има хора, които ходят само да отбият номер.

# 699
  • София
Милена, жив и здрав да е сладура Мишо Hug
Аз имам едно предложение към по-редовните в темата - моля ви сложете някакви линийки с възрастта, за да се ориентира човек. А в крехка възраст и 2 месеца са си от значение. Wink
Това показвах ли ви го http://www.manicheta.com/moi_igri.htm  newsm78

# 700
  • Germany
  newsm59 на  сладкият Мишо! Да е жив и здрав, и много приказлив!!!

# 701

Аз поне не помня да съм го виждала  Thinking много е хубаво благодаря   bouquet . Това с животните ще му хареса много на дребния Simple Smile.  И другото с цветовете ще ми е полезно, че нещо хич не ги оправя  Rolling Eyes.

# 702
  • София
Слагам линка на първа страница тогава Simple Smile

# 703
  • Ботевград

Честит трети рожден ден на сладурчето Мишо! Да е жив, здрав, много послушен, да има много щастливо детство, палави и забавни моменти в игри, много приятелчета и обожателки  Heart Eyes и дай Боже да Ви зарадва с неспирно говорене и да Ви разпитва смело по всякакви теми  Hug
Весел празник и много мечтани подаръци  Heart Eyes

# 704
  • Бургас
Правя кратка почивка докато творя тортата за дребния за утрешния купон /стиснете по един палец да не се изложа  Wink/ и влизам да благодаря сърдечно на всички за прекрасните пожелания  Hug Накарахте ме да се усмихвам при всеки ваш пост и да си представям как вашите пожелания за неспирно бърборене се сбъднат скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт