Трудно проговаряне -тема 9

• 60 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Милена, и от мен честит празник! Да е много здрав и щастлив Мишо и скоро всички притеснения да са само спомен!   party041

# 706
  • София
Милена1976, честит ви рожденик, да е жив и здрав и много щастливи и силен мъж да порасне Simple Smile Много да ви радва и да бърбори дълги и философски изречения Simple Smile

Ние сме намислили вече повечето подаръци, само стискам палци да е здрава и да присъства на тържеството им с дядо Коледа. На 10ти декември ще ги снимат за календари, дано и тогава е здравичка. Аз вече ходя на работа и много по-рядко успявам да се включа адекватно. Но ви чета редовно  Hug

Елена вече се бъди по няколко дни поред със сух памперс. И като стане сутринта ми казва "мамо, махай пампенса" Simple Smile Много й се радваме всички. Голяма е хитруша и артистка. Баба й я взима от детска градина, и после ме чака с най-голямо нетърпение. Само дето с другите баба и дядо не иска да стои и ги прави луди. Реве, вика им да се махат ... В много таблици за детското развитие пише, че 3-годишното дете трябва да може сравнително лесно да се разделя от родителите си. Ей по тази точка сме най-зле. Голям рев и тръшкане пада, не сме излизали с мъжа ми някъде от месеци. Ходихме един път на театър, не заспа докато не се прибрахме в 11. Само с мен заспива.
Другото, което не може и не иска да се пробва и да се учи, е каране на колело с 3 гуми.

Вашите деца как са с раздялата?

# 707
Доника,  bouquet бях забравила тези игри. Миналата година не можеше да се справи с тях много добре, но сега се справя. Най-интересно и е броенето на ябълки.
no4ko25  Hug. Чудих се къде изчезна. При Хриси зависи от настроението и. При едната баба е свикнала и с желание отива, но с другата се виждат по рядко и е на приливи и отливи, но ако дойде някой да я гледа и ние излизаме е ужас, защото иска и тя "С мама и тати". Но после се успокоява и заспива.
Милена как мина купона?

# 708
От два дни малкият пие Ескимото. Не е протестирал относно вкуса му.  Crazy Аптекарката ми препоръча Ментал комфорт-та, защото бил колоиден разтвор и демек всичко се усвоявало в сиропа.

# 709
  • София
Търсейки в Гугъл информация за Ментал комфорта попданах на това - http://www.medinfo-bg.com/gp_pdf_bucket/Broj10_6.pdf. Има интересно интервю с доц. Пулнарева - шеф на св. Никола и статия за Елективния мутизъм. Имахме мама в темата с подобен проблем Hug
Вчера как съм се радвала. Идва темерутчо, носи опаковка от ДВД и ми вика - Ну зая, ну зая. Ну погоди е новата мания в момента. Книжките му ги скъсаха в градината за съжаление, но здраве да е

# 710
  • Бургас
Вчера как съм се радвала. Идва темерутчо, носи опаковка от ДВД и ми вика - Ну зая, ну зая. Ну погоди е новата мания в момента. Книжките му ги скъсаха в градината за съжаление, но здраве да е

Хаха, как ме разсмя, Доника  Laughing Браво на детето, можело значи, ама явно стимул си трябва  Peace

Ескимото и Мишо го пие без проблем. Първия път се опасявах да не го изплюе, но освен, че направи една лека физиономия, нищо друго не се случи. Ама той и с други сиропи няма проблем да ги пие, само като ме види с лъжицата и отваря устата.  Crazy

Милена как мина купона?
Купонът беше супер  Sunglasses И на трите торти, които имаше Мишо си духна без проблем свещичките и много се радва.  Grinning Малко ми стана криво като бяхме в детския клуб, че не се включи в забавленията, които им организираха аниматорите, но поне пък кака му и другите деца се наиграха на воля. Тук съм качила малко снимки, дано имате фейсбук-профили - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3932877569259.139065.1 … &notif_t=like  Peace

# 711
Доника дано се множат изказаните думи.  Hug Хриси също гледат в ДГ Ну погоди, но аз като я питам какво гледат и тя ми каза "Кумчо Вълчо и Зайче".
Вчера гледахме на n_alex Принцесата как реди пъзел по фейса  Shocked. Моята да не остане назад и си донесе един, които тя не може да неради, но си носи стола и я имитира  Joy какво прави. Но не умее "Ооо мамо не мога". Но аз съм и купила пъзели, които изобразяват приказки (20части). Явно и е трудно. Дали няма да е по лесно, ако са един герой  newsm78. Не знам от колко части бяха, но много големи ми се видяха пъзелите на клипчето. Браво на момичето.   bouquet

# 712
  • София
Привет на всички и честит първи сняг Simple Smile
Като заговорихте за филмчета - ние от няколко седмици оставихме само филмчетата с Мечо Пух и има много добър ефект. Думичките, които ползват са по-прости, повтарят се често и малкия ги повтаря след тях Simple Smile

# 713
Малката Ида, тези филмчета откъде ги теглиш, може ли да пуснаш линк. Благодаря ти

# 714
  • Бургас
Доника браво на момчето! Имало файда и от филмчетата значи  Laughing. Сашко от рекламите научи доста неща, или поне по рекламите го чух за първи път да казва думички.
Последно бяхме на гости у баба му и тя измъкна една бутилка с Кола, нашия човек, като я видя веднага започна да припява "Кола, Кола", а таквоз чудо дотогава не беше виждал (ние не сме фенове на газираните напитки)
Милена голям сладур е тоя Мишо  Grinning. Да е жив и здрав, напълних се с положителни емоции от снимките от тържеството ви - голяма веселба е паднала.  Tada

# 715
  • София
Малката Ида, тези филмчета откъде ги теглиш, може ли да пуснаш линк. Благодаря ти
Има ги в замунда:
http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=winnie+the … =0&incldead=1
също и във vbox7
http://vbox7.com/search/?completed=1&vbox_q=winnie+the+pooh+bg+audio
 Peace

# 716
Добро утро момичета. Честит първи сняг. Днес със много усмивки и настроение посрешнахме първият сняг: " Оууу Виж мамо сняг. Има сняг. Ауу мокър сняг. Аз искам снягг"  Joy
Милена, страхотни снимки. Голяма веселба. И ти си страшно слънчев човек.
 kojo, първите ясни думи, които Хриси използваше бяха "кола и шницел"  Laughing. Беше период, в който можеше да яде само шницели. Сега не ги иска.
Вчера я питам какво иска да вечеря и тя "Аз искам супа". ООО нямаш проблеми топлим бобче и си изяде супата момичето.  Simple Smile

# 717
eli82eli, аз първо показвам и помагам на Хриси да нареди пъзела, докато го научи.Но не всеки пъзел й е интересен и много подбирам картинките.
Пъзелите на видеото са от 49 и 60 части.
Мини Маус Три пъзела
Детска играчка "Trefl - Пъзел 60 части Бъгс Бъни на плажа 3101542 "

Искаме и ние сняг! Praynig Nature Snowman Nature Snowman

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 21:12 от n_alex76

# 718
Минахме днес на среща с Милена в "Пумпелина".
Според нея се касае за СИД, а и аз след като четох в нас, направо виждам как щерката го олицетворява.
Започваме работа 2 пъти в седмицата, като се чудя дали ще са достатъчни.  Confused Но ще го преценим в последствие.
Не знам вече къде се намирам, само вие можете да ме разберете,  Надявам се с много упоритост и работа, патенцето ми да навакса и аз да се успокоя.  Sad

# 719
  • София
След N-то гледане на тази реклама

в която Гого е влюбен установих, че казва Бъбо=Джъмбо hahaha
До сега сме творили. Хриси ряза и оцветява едни клоуни гирлянди от Крокотака. Аз рязах и лепих едно цветно табло за Гого и той милия взе, че се включи и той. Взе един лист и рисува ли рисува. Целият лист е покрит с маркер, което е огромно постижение за него.А цялата работа се започна, че ни поканиха на имен ден на момичето, в което Хриси е влюбен и реши да и прави подарък. Еееех, какво ли не прави любовта hahaha (Тя му каза, че е влюбена в друг, но той не се отказва hahaha)
Ще взема да направя един албум с моите произведения и да ви ги покажа Rolling Eyes
Дъгичке, и Гого има СИД. Във форума има обширна тема, която можеш да прочетеш Hug

Общи условия

Активация на акаунт