Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за бременност и грижи за бебето?
Какви са мненията за изследванията и прегледите по време на бременност?
Какви са мненията за спането и сънищата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за бременност и грижи за бебето?
-
Какви са мненията за изследванията и прегледите по време на бременност?
-
Какви са мненията за спането и сънищата по време на бременност?
-
Какви са мненията за грижите за здравето и храненето по време на бременност?
-
Как да се справя с глада по време на бременност?
Лека и вълшебна и на теб

Лицето е ми точно както преди цикъл,излизат ми големи пъпки няколко и то болезнени и като цяло кожата ми е на петна,сивичка една такава никаква
Значи няма да се занимавам да звъня на лекаря ами направо ще потърся някоя клиника утре.
Пихме кафе сутринта в Неделя и една пчела му падна в шоколадовия шейк.Нещо на умирачка го удари горката..той я бърса с една салфетка, даваше и мед.Чак я взе вкъщи и там я топи с една пинсета във вода, бърса я...побутваше я там да се освести
Съкровище ми е той...точно като за мен, с някой ръб, който не се трогва толкова надали бих се разбрала
Някои се опъпчват много, други се изчистват..пигментни петна, лишеи. 
Категорично мога да кажа, че не ми помага Парацетамол.Ще попитам лекаря, де.Но ми е интересно при силно главоболие дали се позволява "нормално" хапче за глава.А още повече се ядосах, когато бъдещата ми свекърва ми звънна 3 пъти, за да ми каже да търпя и да не пия никакви лекарства
Явно ме мисли за идиот.

/.