Отговори
# 150
Геригер, думите са твърде слаби, не искам дори да се опитвам да си представя какво ти е...Бъди силна, възстанови емоциите си и след някой и друг месец те чакаме да споделиш добри новини!  Hug
Анализиращ се, не изпадай в паника. Все още нещата са твърде много в сферата на вероятностите. Единствено инвазивната диагностика ще ти даде точна информация. Аз също съм твърдо решена за това, без значение резултатите от БХС и ФМ.  Hug
Belle etoile, дали не е възможно да сме се срещали в един друг форум? Dog.bg? Ние също спасяваме кучета и котки, намираме им домове, предимно в чужбина. Дори в понеделник изпращаме за Виена при новото му семейство едно прекрасно кученце.

# 151
  • Емаесесаесесапипиа
Момичета, аз не съм в София.В родното село на родителитв ми има панаир(или сбор, както му викат на някои места)...Аз още не съм казала на никой, но бабичките ме гледат съмнително и вече ми направиха няколко коментара  Laughing   
Аз знам, че не е хубаво, но минахме през гробищата да прелеем на дядо и прабаба.  Поплаках си малко, но не се разстроих много.На мен по-мъчно ми става ако не отида. А и нали не съм казала и няма как да се оправдая иначе.
Та така...сега ще ходя да обикалям и да тъпча захарен памук  Laughing  Вечерта ще има музика и хора и нямам търпение.Обожавам хорцата  Grinning

Кое е селото ти, че и в мойто има панаир тази седмица, но е доста далеч от мен - в Плевенско чак. Интересно ми е да не се окажем от един край Simple Smile

# 152
  • Бургас
geryger, съжалявам, единственото успокоение е, че може би е имало някакъв проблем и е по-добре, че се е случило сега, а не по-късно... макар че от това едва ли ти става по-леко  Hug Пожелавам ти скоро нова, успешна и безпроблемна бременност Hug

# 153
  • Бургас
Ще търся и второ мнение,а в понеделник ще пусна и БХС,въобще ще направя всичко каквото мога,за да разбера истината,но притеснението е огромно и не мога да го контролирам,за съжаление ooooh!

Непременно чуй второ, ако трябва и трето мнение. И не приемай всичко казано от лекарите за чиста монета, дори и най-добрите нерядко грешат...
Стискам ти палци и дано скоро това е само лош спомен и всичко е наред  Praynig Hug

# 154
Геригер, много съжалявам за това през което преминаваш hug
Анализиращ се, стискам палци, притесненията ти да се окажат напълно неоснователни Hug

# 155
добър ден мами,аз един ден се чувствам добре един отпаднала,тежест има на корема нищо не ми се прави,кисело ми е едно такова...ИМА ЛИ МАЙКИ КАТО МЕН???

# 156
  • Лудогорието
eli_181288 има, има.  Grinning Тъкмо реша, че гадните симтоми са поизчезнали и хайде пак-гадене, опъване в областта на корема, раздразнение, отпадналост... Е, ще трябва да потърпим.
geryger съжалявам миличка  Hug
Анализиращ се стискам палци всичко да е наред!  Praynig

# 157
  • София
eli_181288 има, има.  Grinning Тъкмо реша, че гадните симтоми са поизчезнали и хайде пак-гадене, опъване в областта на корема, раздразнение, отпадналост... Е, ще трябва да потърпим.
geryger съжалявам миличка  Hug

Благодаря Ви за подкрепата.
Молете се да ги имате "гадните симптоми". Защото аз така се успокоих, че съм добре и всичко е минало, а то просто е спряло да се развива. Преди две седмици когато с детето бяхме в Токуда и ушния ми каза, че "тъпънчевата и мембрана е като сварено месо" имах чуството че ще умра, едва не припаднах. Усетих, че става нещо и знаех, че не трябва да се притеснявам заради бебето, но кой може да определя нещата.... Говорих с другия ушен, който ни следи, той ме успокой, че бактериата, която е предизвикала възпалението го прави да изглежда така, но какво от това. Всички бяха категорични, че ще трябва да и слагаме макарички - приех го. В Петък я водих на двама ушни и двамата бяха категорични, че ушите са се възстановили прекрасно. Детето чува и не е необходимо да се слагат макарички.
Бебето ми е с скромните 6мм за 6-та седмица. Според лекарите е спряло да серазвива поради някаква причина... И следователно организма се опитва да го отхвърли. Затова ми  е изчезнало напрежението в гърдите, гаденето и миризмите. Но пък корема ми растеше и дори усещах таза да ме наболява. Обясни ха го с намаляването на хормона на бременността, но не може да стане отведнъж. Но наистина, значително ми бяха намаляли оплакванията, дори нямах и апетит.
Е, няма да пиша повече, за да не се разтройвам.
Успех на всички. Много спокойствие и положителни емоции за здрави бебета.  Simple Smile

# 158
Здравейте,аз бях писала съвсем в началото,още преди да отида на преглед,след което не съм писала повече,но ще се старая вече да съм редовна.
Термина ми е на 26.05,трета бременност ми е,на 25 години съм,от Ловеч,ще имаме близнаци CrazyЗапазила съм си час за ФМ в МЦ "Фемина" за 13.11,а следващия ми преглед прия моя гинеколог е на 12.11.Миналата седмица бях на преглед и чухме и двете сърчица Heart Eyes Heart Eyes
Вече съм плюс 1 килограм,което е доста странно за мен,тъй като принципно трудно качвам,а и с предните ми 2 бременности в началото свалих доста и чак тогава започнах да качвам,но то сега и глада ме мъчи много,постоянно ям...и то все калорични неща.А не се спирам на едно място,все тичам след децата,ама явно доста ще кача с тая бременност Confused

# 159
geryger, силна  Hug от мен! Каквото и да напиша, все ми се струва не на място.  Hug

Sunny_Girl, честито за чудесната новина! Желая ти лека бременност!

Тази сутрин се претеглих и за мое учудване кантара показа +1,8 кг. Очаквах, че са повече и сега съм малко по - спокойна. Все още много ми се спи следобед - едва издържам на моменти, защото не винаги имам възможност да си легна. Иначе други оплаквания нямам - пу пу.

# 160
geryger , Анализиращ се  и от мен по една голяма  Hug

При мен пък няма гадене, повръщане и т.н.... само от време на време ми става леко лошо и то обикновенно е преди да съм хапнала нещо... не съм забелязала да ме дразнят миризми... да чукна на дърво, дано всичко да си е наред... скоро пак трябва да съм на преглед Simple Smile

Иначе при мен по калкулаторите за бременност ми дава за термин 29.05, но докторът още не ми е казал нищо по този въпрос....

Големи  Hug за всички.

# 161
  • София
Момичета, не си мислете глупости затова, че като ви няма нищо или изведнъж е спряло да ви има, то е станало нещо необратимо. Не се притеснявайте излишно, моля ви. Аз с предишната си бременност нямах нищо друго, освен киселини и то в последните месеци. На една колежка и секнаха неразположенията още в 7-ма седмица, ей я на в парка с близнаците.
Анализиращ се, кураж! Ще мине и това и всичко ще е наред, ще видиш  Wink лекарите ще направят всичко необходимо, за да се разбере дали има проблем. Представям си колко бавно тече времето сега при теб. Ох, опитах се да прозвуча позитивно, но май не ми се получи много...
geryger ,  Hug

# 162
Sunny_Girl, мила, не мога да не те поздравя, няма по-хубаво от пълна къща с детски смях. Желая ти лека бременност и най-хубавите близнаци на света  Hug  Hug  Hug

# 163
Здравейте и от мен Simple Smile Какво да кажа ,не знам? Знаем,че няма нищо случайно,за да стане нещо,така е трябвало да стане.Но е много трудно да го асимилираш ,когато ти се случи. Tired Просто не трябва да се отчайваме.След всяка буря Wear Umbrella -изгрява слънце  Nature Sunny Дано скоро изгрее това Слънце за теб Мила geryger  .(А ако може и две ) Hug Дано не се случват повече такива неща... А само от тези хубавите,Sunny_Girl  twin_neutral Честито  261uu Стискам палци на всички нас,дано накрая сме всяка  preggo с поне по едно newsm32 .

# 164
 Геригер -   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug не се отчайвай Wink за да се случи нещо си има някаква причина Wink и аз бях така миналата година , но майка ми ме успокояваше че не съм го видяла и гушнала пък и по-добре така -от колкото може и грубо да прозвучи ,но да е недъгаво нещо Sad Анализираща се и ти не се отчайвай мила главите горе и само напред към пълното щастие , защото каквото мислим това предизвикваме да ни се случи .Искам само позитивни мисли от всички вас и усмивките на лицата денонощно Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт