Отговори
# 135
Геригер, съжалявам много  Confused   Дано в понеделник нещата минат добре.
Да се възстановиш бързо и ти пожелавам нов успешен опит Hug

# 136
  Миличка, толкова съжалявам  Cry Каквото и да кажа ще е без значение.... но не се предвай  Hug  Hug  Hug
 Толкова се надявах вече да не се случват такива неща...

# 137
 ELI 1218 каде точно в испания си пиши да обменяме инфо,аз сам в Палма. мисля да си ходя да раждам в бг.никак ама никак не сам доволна от системата тук.о6те е рано но до кьм края на 7 месец трябва да се ориентирам кьм заминаване.ако има оште някои в испания да си каже.      успешен ден на всички 

Живея в Аликанте,защо не си доволна от системата им.Тук има мн повече консултации и мн повече следят цялата бременност.трябва навсякъде да си си записала предварително точен час,теб това ли те претиснява

# 138
 Искам да ви споделя нещо, което си препрочитам, когато ми стане кофти и се притесня за бебчо :
Скрит текст:
А една жена с детенце на ръце продума:
   — Кажи ни нещо за Децата.
   А той й рече:
   — Вашите деца не са ваши чада.
   Те са синове и дъщери на копнежа на живота за живот.
   Идват чрез вас, но не са из вас.
   И макар да живеят с вас, не ви принадлежат.
   Можете да им отдадете любовта си, но не и мислите си, защото те имат свои мисли.
   Можете да им дадете подслон на телата им, но не и на душите им, защото душите им обитават къщата на бъдното, в която не можете да влезете дори насън.
   Можете да се стремите към тях, но не се мъчете да ги направите като себе си, защото животът не се връща назад, нито помни вчера.  
   Вие сте лъковете, които изстрелват чадата ви като живи стрели.
   Стрелецът вижда целта си върху пътеката на безкрая и ви огъва с мощ, така че вихрените Му стрели да отлетят надалеч.
   Нека огъването ви в ръката на Стрелеца е за радост; защото както Той обича литналата стрела, тъй му е драг и якият лък в десницата Му.

# 139
  • София
Момичета,за съжаление и аз не нося добри новини CryПрегледът ми беше при лекар от клиниката,в която ми правиха инвитрото,има опасения за Даун или синдром на Търнър,каза,че според него вероятността е около20%.Има увеличена нухална гънка 3,4мм при горна граница 3мм и проблем с диурезата на бебето,смисъл,че не пишка CryМного съм подтисната и съм се надула от рев,не че нещо мога да направя.В понеделник съм пак на преглед и ще пускам БХС в Майчин дом,и най-вероятно в четвъртък ме чака хорионбиопсия,за да се знае със сигурност има ли нещо или не!Много ми е тежко и се извинявам,че ви натоварвам,но трябваше да ви кажа,стискайте ми палци,моля ви Cry

# 140
Момичета,за съжаление и аз не нося добри новини CryПрегледът ми беше при лекар от клиниката,в която ми правиха инвитрото,има опасения за Даун или синдром на Търнър,каза,че според него вероятността е около20%.Има увеличена нухална гънка 3,4мм при горна граница 3мм и проблем с диурезата на бебето,смисъл,че не пишка CryМного съм подтисната и съм се надула от рев,не че нещо мога да направя.В понеделник съм пак на преглед и ще пускам БХС в Майчин дом,и най-вероятно в четвъртък ме чака хорионбиопсия,за да се знае със сигурност има ли нещо или не!Много ми е тежко и се извинявам,че ви натоварвам,но трябваше да ви кажа,стискайте ми палци,моля ви Cry
Аз точно заради това се чудя дали въобще да се подлагам на подобни неща! Имай предвид че става въпрос за статистика и нищи повече! Докато не направят инванзивна диагностика няма просто начин да се каже Sad БТВ тук някой лекари смятат че от 5 мм нагоре нухална гънка е притеснителна, но то се съчетава и с кръвни измервания.
Стискам ти палци всичко да е наред! Ако се наложи инванзивна диагностика, също!
Мога единствено и само да ти пожелая успех и да те прегърна.  Hug

# 141
 Ееее, не.....е***ти деня...  cry
 Анализиращ се ще се моля за теб и за бебчето ти  Praynig Дори и да са прави лекарите, все пак остават 80 % вероятност детенце да е здраво.  Знам че е трудно, но си повтаряй, че всичко е наред, мисълта прави чудеса  Hug  Hug  Hug

# 142
Анализирашт се... Hug Hug Hug изпраштам ти всичката си любов и подкрепа.дано всичко да се оправи. newsm51 newsm51

# 143
Живея в Аликанте,защо не си доволна от системата им.Тук има мн повече консултации и мн повече следят цялата бременност.трябва навсякъде да си си записала предварително точен час,теб това ли те претиснява

# 144
geryger, мила освен прегръдки да ти пратя, не знам какво да кажа...дано съвсем скоро видиш две черти и всичко всичко е наред  Praynig  Praynig  Praynig
Анализиращ се, не се подтискай отсега. Със сина ми нухалната беше 3.5 и отново висок риск за Даун, много рев му ударих, направих нов БХС и се оказа, че всичко е наред. Стискам палци и при теб да е фалшива тревога, моята лекарка, при която ходя на частно е забранила на всички нейни пациентки да си правят БХС, защото е повече стрес, отколкото сигурност. Тя казва, че Даун се вижда и на преглед, стойката, позата, положението на главата на бебето, хормоните са извън граници, тоест Даун се вижда от много признаци, а не от нухалната. Моя позната имаше бебе с нухална 6 с максимум 3, защото мъжа й е мутра и няма врат...сега си имат живо и здраво момченце, което като баща си няма врат. Не се отчайвай мила, стискаме палци всичко да е наред  Praynig  Praynig  Praynig

# 145
Ели..може би ти се е паднал готин или по скоро добьр лекар,което е супер.аз нямах този кьсмет тук. за 8 години сьм сменила и аз не помня колко доктори.а може и при вас на Пенинсулата да е по различно.нямам идея. newsm03 в бг имам наи добрия доки ...тои е едва ли не като част от семеиствотбото ни. Naughtyште ида при него че му имам доверие. накратко..тук сега от както сам бременна ме разиграват насам натам и е супер изнервяшто.всички ти казват едно и сьшто ами незнам, не мога да кажа..все такива са отговорите на всеки вьпрос.5 дена подред прокьрвих.имаме 2 Урхенсии тука.и на двете ходих ..и познаи какво...ами сьштото както казах вече..ами незнаем ..ами не може да се пият лекарства сега... #2gunfire #2gunfire #2gunfireче спешно званих в бг да ми пратят лекарсва веднага.спасихме положението.в понеделник имам час тоя пьт на друго място.дано мине по добре че както сам се насроила  #2gunfire Mr. Greenразкажи как минават твоите прегледи.ште ми е интересно да разбера Hug

# 146
нз явно говориме за различни неща,тук не е така,аз съм с първа бременност,но имам наблюдения от др близки,които са ги носили на ръце и като бременни и като родилки в болниците.мойте прегледи са др седмица,като минат ще пиша.ще ходя при матрикулата,ще ходя на видеозон,ще  давам кръв и урина.на теб същото ли са ти правили?

# 147
да вземат ти крьв и урина.всичко си е по протокол.така е.ако караш една лека бременност без проблеми е идеално. Naughtyдано при теб е така Peace

# 148
Анализиращ се, много се надявам всичко да е наред.Стискам палци. По-често нещата са нормални, според мен, рядко наисти а има нещо.Дано при теб всичко е наред.

# 149
  • София
Благоадря ви за подкрепата CryЩе търся и второ мнение,а в понеделник ще пусна и БХС,въобще ще направя всичко каквото мога,за да разбера истината,но притеснението е огромно и не мога да го контролирам,за съжаление ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт