Отговори
# 615
 Момичета, тук сме се събрали НЕпознати момичета и не сме компетнтни по всички въпроси, няма как и да сме. Аз живея в Русия, така че съм забравила практиките на здравната каса. Моля ви, без обиди  Peace Никой на никого не е длъжен, но всички подхождаме с разбиране и симпатия. Не винаги някой може да вземе отношение. И моите хормони бушуват, но нека да не забравяме, че сме събрали да споделяме радостите и тревогите си, опита си, мечтите си, да се подкрепяме психически  Hug Извинявам се за тона  Peace

# 616
Ей, момичета какво ви става,не се сърдете за глупости.Нали тук трябва да се подкрепяме и да си помагаме не издребнявайте толкова много.Вярно е че всички сме по изнервени от нормалното но мисля че тези спорове са безмислени.

# 617
И аз да се изкажа като на всяка манджа мерудията Laughing На мен също ми се е случвало никой да не ме отрази ама грам в темата.Приемам, че или никой не може да ми помогне с отговор, или не му е интересна темата, която аз засягам.Но това е толкова нормално.Тук сме накъде към 80 момичета, всяка от които с нейните си проблеми и хормони.Аз познавам лично единствено Анализиращ се.Но съм сигурна, че след известно време ще си правим срещи и лека-полека ще се запознаем повечето.Събрали сме се, за да обсъждаме чувства, емоции, симптоми.И ако не получим отговор, то не е лично отношение, защото няма как да бъде такова.

Побъркахте ме с тези Шуслерови соли, ей Laughing Laughing

# 618
Брее, много бързо взехте да напускате форума...

Що не си щадите нервите, бе хора! В живота има толкова по - важни неща, вие сте седнали за един форум да се тръшкате. Явно хормоните здраво ви тресат...

На повечето въпроси за избор на лекар, за ЗК, за болници и т.н., лично аз не мога да отговоря по простата причина, че не живея в БГ и нямам поглед върху здравната система.

П.С. Докато публикувам и има цели 8 нови отговора. Много сте бързи! Wink

# 619
  • в пералнята
Е има цяла тема за тези Шуслерови соли. Там само употребяващи пишат, доста по-логично е да попитате там. Аз вече започнах да се нервирам с тях, цял ден ги обсъждаме в няколко теми.
Ще си посипя главата с шуслерова сол накрая. Joy

# 620
Не се смей, Рейнчо, защото от повтаряне на едно и също и писане на пост след пост от  един и същи човек само флуудваме темата.

Постовете може да се редактират! Това важи за всички, не само за Невероятка, но и за другите, които пишат по 3 поста един след друг.

Да знам, че могат да се редактират! Извинявам се,ч е написах два поста един след друг! Просто докато си публикувах първия пост, беше написан друг отговор, който излезе преди моя...Още веднъж моля да ме извините за "флуудването". Благодаря предварително!!!

# 621
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Това е коментарът на деня rotfImbo rotfImbo Arhinora  Hug  Hug
Neveroqtka , няма нищо мила  Hug Като сме с по едно (някои две) новородени, едни родени по-рано, други по-късно, едни и същи неща ще се обсъждат по десет пъти и тъкмо като приключим темата, някоя преносила мама пак ще се включи със същото питане  Joy Вижте някоя тема в Родени. Така че - пийс анд лов  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 15:00 от Анум

# 622
  • София

Архи, моята строга господарка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Hug

И аз познавам някои момичета лично, някои задочно от други теми, на някои съм чела постова, а сигурно някои са чели мои. И какво от това? Има време и с другите ще се опознаем..  Hug

Аня, мани майтапа, ама в съседната ни отчетна тема ( на всички от Искам бебе) също едната мацка попита за тези соли, а сефте ги чух в тази тема... дали няма някъде реклама, която върви и за това да са толкова популярни сега  newsm78

# 623
Arhinora, по корем съм от смях  Joy Laughing

Обаче женска си ни работата.Мълчим по цял ден, сдърпаме се за нещо и елате да видите как ще блокираме форума от писане Laughing

П.П. И Рейни я познавам от среща на Искам бебе преди години Wink

# 624
Благодаря ви за отговорите  Peace

# 625
  • София

Шах- Мат  dontknow

# 626

Шах- Мат  dontknow

Всичко ще си кажете  Wink
Така както е тръгнало, довечера като ме хване пак безсънието, ще започна да подготвям следващата тема  Grinning

# 627
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Това е коментарът на деня rotfImbo rotfImbo Arhinora  Hug  Hug
Neveroqtka , няма нищо мила  Hug Като сме с по едно (някои две) новородени, едни родени по-рано, други по-късно, едни и същи неща ще се обсъждат по десет пъти и тъкмо като приключим темата, някоя преносила мама пак ще се включи със същото питане  Joy Вижте някоя тема в Родени. Така че - пийс анд лов  Mr. Green

Ами, те повечето неща, които обсъждаме ги има сигурно някъде другаде из форума, в най-различни теми за храната, стриите, прегледите, изследванията и т.н. То, тогава ние по-добре изобщо да не си говорим, ами всяка да си се рови и да си чете там каквото я интересува по 5 часа, докато намери какво точно я интересува. Simple Smile
Аз за първи път в живота си съм регистрирана и пиша във форум и още нямам (ако мога така да се изразя) "дисциплина", така че много се извинявам на Arhinora, че я ядосах така.  Rolling Eyes

# 628

Шах- Мат  dontknow

Е веднъж беше, де.На една среща само.Мисля,че бяхме в Класик Rolling Eyes

# 629

Ще започнете да си признавате вие!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт