Arrow / Стрелата - Нов сериал по CW

• 37 395
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
гледам... разгледали сте подробно сюжета, а?

Айде някой да каже този кой е вече  Joy Joy Joy Joy Joy

# 61
гледам... разгледали сте подробно сюжета, а?

Айде някой да каже този кой е вече  Joy Joy Joy Joy Joy

и аз от снощи го търся Mr. Green

Кейтито къде се появява при братята, много ми е сладка, да взема да изгледам епизодите с нея ли се чудя, че целия сериал голям зор ще видя да наваксам Crazy

# 62
  • София
Теди, гения на Свръха е в цялостта му до края на 5-ти сезон. Няма смисъл да го гледаш начасти. Образът и там е такъв, че е добре да си запозната с действието.

# 63
  • КиТ
Теди, гения на Свръха е в цялостта му до края на 5-ти сезон. Няма смисъл да го гледаш начасти. Образът и там е такъв, че е добре да си запозната с действието.

+1,няма да схванеш иначе  Peace

# 64
  • Велико Търново
Искам да ви кажа, че ще ви убия. Сега заради вас имам още един сериал за гледане.  Crossing Arms

Снощи изгледах първи епизод. Одобрявам!

# 65
айде ся заради нас.......от безформеното тяло е пак казвам Naughty

Мерси за съветите за свръха, ама ще чакам да удари значи лютата зима, че сега все сме навън и имам толкова още сериали да гледам и книжлета да чета, че време не остава Embarassed

# 66
Един път не се случи да гледам нов сериал с нови хора. Като вляза в темата и все старите муцуни  Hug Hug Hug

Записвам се при вас, сериала е готин, ще го следя. Актьора е б.си пича и играе супер. Смея да кажа, че в Дневниците не показа и половината от това, на което се оказа, че е способен.

# 67
  • София
просто в Дневниците не са се сетили да го съблекат... и да го катерят по уреди...

# 68
  • София
Един път не се случи да гледам нов сериал с нови хора. Като вляза в темата и все старите муцуни  Hug Hug Hug

И на мен ми писва от вас, ама какво да направя Mr. Green. Ще сме си тук до пенсии явно. После ще казваме - я на този Дийн колко му отива бастунчето, ще взема да се кача на неговото... бастунче

# 69
  • Велико Търново
просто в Дневниците не са се сетили да го съблекат... и да го катерят по уреди...

И са сгрешили, че не са го направили. Аз нещо хич не се сещам да съм го виждала в Дневниците обаче.
newsm78

# 70
И аз не го помня, ама като все у Деймън са ни били очите Simple Smile .

# 71
  • КиТ
Искам да ви кажа, че ще ви убия. Сега заради вас имам още един сериал за гледане.  Crossing Arms

Мъкаааааааааааа викаш  Mr. Green Joy Joy Joy

И на мен ми писва от вас, ама какво да направя Mr. Green.

И на мен ми писна,ма кой ме пита  Crazy Joy Joy Joy

# 72
  • Разпиляна във въображението
И аз не го помня, ама като все у Деймън са ни били очите Simple Smile .

Ама и той как се цъкли...

# 73
  • Варна

Joy Joy Joy

И аз не го помня в Дневниците.

# 74
аз учудващо добре го помня в Дневниците- и там гаджето му беше яко Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт