Arrow / Стрелата - Нов сериал по CW

• 37 393
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
О и аз не мисля , че баща му го е водил към острова. Просто яхтено пътешествие. А и Оливър прекара доста дни в спасителната лодка , докато океана не го изхвърли . Логика трудно може да се намери след като сериалът е по-комикс. По - скоро сценаристите ще се опитат максимално реалистично да покрият сюжета.

# 646
Cafelate, искаш да кажеш, че Уолтър докато си пъха носа в чуждите складове предаде на Бароуман оръжието на мама Мойра newsm78 логично звучи Thinking

# 647
Според мен , да! Уолтър е бил втора-трета цигулка в компанията , но не е бил наясно с машинациите. После упора на Мама и те ти го съпруг и шеф. Беше искрено изненадан от разкритията , а и заминаването му ясно показа , че е разочарован от постъпката на Мойра.

# 648
Връщах се да гледам, знаех си , че това със саботажа на лодката не съм си го измислила или тълкувала...то вярно че първите епизоди само Сюжета зяпах(ме) Twisted Evil ...2ра серия края, майката отиде на среща  качи се в друга кола и каза " Сам видя ,че синът ми не знае нищо и  не предполага че случилото се с лодката е саботаж..."

# 649
  • Разпиляна във въображението
Да, казва саботаж.

# 650

Тази вечер ще гледам серията  Blush Ще ви и изчета, явно повдига доста въпроси, съдейки от количетвото коментари  Simple Smile

Скрит текст:

Joy

# 651
  • Разпиляна във въображението
Последната е супер готина

# 652
  • София
Баси, искам да съм куче hahaha

# 653
# 654
  • Велико Търново
Баси, искам да съм куче hahaha

И аз, и аз.  Laughing

# 655
Помнех и аз някакъв саботаж, ама къде ти, от толкова сюжет нищо не ми влиза в главата  Joy

# 656
Май като излязат в почивка ще трябва да гледаме сериите отново и да следим за детайлите и по-малко да гледаме Сюжета  Mr. Green, макар че не знам как ще стане.

# 657
  • КиТ
Трудна работа  hahaha hahaha hahaha

# 658
  • София
е, то пък едни детайли... не е като роман на Артър Конан Дойл все пак.

# 659
  • София
Понеже се заговорихме за пенсии напоследък, да взема да се похваля, че от днес все повече се приближавам до желаната възраст Laughing. Почерпете се

Общи условия

Активация на акаунт