Arrow / Стрелата - Нов сериал по CW

• 37 376
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Нелии далече си още има и преди тебе Joy
Честито да си жива и здрава и мъжО да те слуша, а ако не някой Сюжет покрай тебе да щЪка  bouquet

# 661
ОООоооо Нели, скорпионче и ти значи, събрали сме се тука Laughing да си жива и здрава и ти и цялото семейство, пък за сюжети възраст няма нали знаеш hahaha  bouquet

аз си мисля, че в крайна сметка както и да въртим сценария, едва ли ще разберем какво е станало преди реално да разкрият, щото нали зависи и дали сезоните ще са 15 или 25 все пак...колко локуми има да се разтягат...

# 662
Нели, честит рожден ден Simple Smile!   bouquet  bouquet  bouquet Да си жива и здрава и много много щастлива!

# 663
  • КиТ
О Нели таман тая сутрин се чудих де ще те сгащя,че нещо във Фб нямат желание да ти честитя  Thinking
Честит Рожден Ден,все така лудичка,не остаряваща и от време на време,моя опозиция Crazy Hug Hug Hug Hug

# 664
  • гр. София
Нелче, честит празник! Бъди жива, здрава и много щастлива!   bouquet

# 665
Нелко , жива и здрава да си! Весел празник и прекрасни мигове с твоят си Сюжет!

# 666
Честито, Нелко   bouquet  bouquet Много щастие и късмет, другото идва само Simple Smile

# 667
ОООоооо Нели, скорпионче и ти значи, събрали сме се тука Laughing да си жива и здрава и ти и цялото семейство, пък за сюжети възраст няма нали знаеш hahaha  bouquet

аз си мисля, че в крайна сметка както и да въртим сценария, едва ли ще разберем какво е станало преди реално да разкрият, щото нали зависи и дали сезоните ще са 15 или 25 все пак...колко локуми има да се разтягат...
Скрит текст:
Защо ви няма в Скорпионската тема тогава,а newsm78 Mr. GreenАйдИ идвайтИ Hug
Аз хем искам да се разкрие, хем ми се гледа дълго време Оли Whistling

# 668
  • София
Благодаря ви, момичета. Черпя :

# 669
# 670
  • София
Нели, честит празник! Бъди здрава и имай много приятни минути с който си пожелаеш сюжет в света!

# 671
  • Разпиляна във въображението
Нели, честит рожден ден!   bouquet

# 672
NellyR , честит празник!

Момичета, зарибихте ме  Hug,  свалих и загледах Красавицата и Звяра...е няма такъв Сюжет , но ще се гледа... 

# 673
Нели,честит рожден ден!   bouquet

# 674
  • София
Само да кажа, че Звярът вече опакован с панделка на вратлето си го прибрах в нас.

Общи условия

Активация на акаунт