Ноемврийски бебета честит втори рожден ден - тема 16

• 71 298
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
При нас също висока температура,вече 6-ти ден, нищо не яде, не иска даже вода,изтощен, не иска и лекарства, абе  ужасс.

# 496
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Много е неприятно, защото общо взето нищо не можеш да направиш. Марти пиеше само мляко, вода отказа дори. Иначе трябва да поема много течности. Дори и антибиотик не бива да се дава, защото това е вирус и няма смисъл от АБ, а за да му мине бях готова и това да давам. За щастие при него мина по-бързо. Възрастните май го минаваме по-трудно и тежко, затова се пази много.

# 497
  • Λάρισα
Тоя стоматит бая страшно звучи  Shocked  Да се оправяте бързо!
Дората пък миналия месец изкара една мононуклеоза, за да не ни е скучно  Crazy
Хич вече не се и чудя дали да я пращам на градина наесен ако я вземат. То и без да ходи, тази зима не остана вирус, дето да не го лепнат и двете ooooh!

# 498
  • Пловдив
ужас, милите деца!
и ние преживяваме сополи в градината, тръгнахме от 1-ви април и сопола си тече, кашля също (мисля от сопола), няма температура...но си давам някакви лекарства, горкото дете. тя и без градината, като е имала сополи все едно дълго време и се точат, ужас просто. и не може да ги духа, та смучем с една машинка, пищи тука и това е.  Confused

# 499
Корали, мерси за пожеланията! Hug

Тези болести са отвратителни, а това със стоматита звучи ужасно! Sad Да се оправят болните! Hug

А малките деца ,дали на градина или вкъщи ,все си боледуват. То е ясно. Не мож' ги опази.
На мен вече лекинко почва да ми писва. То зъби ли не бяха, грип ли не беше, за калпак изкарах много тежка варицела. Всичко без зъбите, ми го лепна Йоан! Ту той е болен, ту аз! Да става вече по-топло, че.... #2gunfire

# 500
Привет, мацки!
Да ви питам- е ли възможно конюнктювита да е хроничен? Втори прави вече. Баща му е бил така като малък, нон стоп е имал.
Всички болнички да се оправят!
Що замря така темичката ни. Confused

# 501
  • Пловдив
щото пишем и из други форуми  Hug
всъщност, не знам защо! хем времето беше лошо тези дни, но ние не сме си вкъщи, нали на ясла, аз си гледам нещата и няма какво да кажа... само болести и други глупости споделяме.
да кажа и нещо хубаво - пее песни гръмогласно, даже бълнува песни, много ги учат в тази ясла, много е взела да повтаря и на английски ги учат и виждам как ще ни скрии спатиите в най-скоро време. умното ми то.  Mr. Green

# 502
  • В две мънички очи...
Ох този стоматит наистина звучи много лошо.
Ние сме си с обичайните сополи и алергична кашлица която се усилва от сополите.
Иначе се опитваме да се научим без памперс засега абсолютно безуспешно.
Обещали сме му колело, което чакаме да пристигне тези дни и той адски много се стара да не пишка в гащите но само 1 ден.

# 503
  • София
Ох този стоматит наистина звучи много лошо.
Ние сме си с обичайните сополи и алергична кашлица която се усилва от сополите.
Иначе се опитваме да се научим без памперс засега абсолютно безуспешно.
Обещали сме му колело, което чакаме да пристигне тези дни и той адски много се стара да не пишка в гащите но само 1 ден.
Здравейте и от мен , дано бързо се оправят болните , ние също още си влачим пампито и ние не искаме да пишкаме на гърнето , но аз още изчаквам да се постопли , после мисля да го махна изцяло само вечер да слагам , пък то като е топло и да се напишква все ще свикне , аз не си назорвам детето , все ще се научи сега цялото лято .

# 504
  • В две мънички очи...
To и аз не го притискам много за памперса, но множко ми идват 3 пакета на месец  #2gunfire

# 505
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мартин и той още се носи с памперса. Слагам го през 20мин. да върши работа и я върши, но ако го чакам да ми каже сам -  wait ще си остана само с чакането. Надявам се сега като се постопли да си промени мнението  Simple Smile

# 506
  • В две мънички очи...
Днес за първи път ми каза че иска на гърнето и добре че каза че беше голямо Simple Smile
но иначе не иска да каже и като го сложим може да си виси с часове там.

# 507
И ние така. С памперс сме. Сяда на гърнето, виси по час, става, вдига си гащите и се изпишва. ooooh!

# 508
И ние така. С памперс сме. Сяда на гърнето, виси по час, става, вдига си гащите и се изпишва. ooooh!

Дари, и моето чудо беше така - по един час на гърне и после в памерса.
В един момент реших, че хвърлям памперса и толкоз. Беше на 2 г. 1 м. И като се започна едно пишкане и акане - разбирай не в гърнето  ooooh!. Пишкаше си на две избрани места, чак паркета се надигна, съвсем сериозно. И един ден го чувам от едната стая /той в другата/, как си вика "браво". Съвсем сам реши да седне на гърнето, изпишкал се и се хвали, защото ние винаги го адмирирахме с мъжа ми. И така от раз почна да си ходи на гърне, все едно винаги е ходил там. Горе-долу 2 седмици му отне да се научи. После още 2 седмици и за голямата нужда. Сега ми се струва бързо, но тогава ми се виждаше просто безкрайно. От тогава и нощем не слагам памперс - случвало ми се е само 3 пъти да се напишка вечер - по това познавам, че детето ще се разболява или пък вече е бил болен.
Въобще цялата тази работа с приучването е толкова индивидуална за всяко дете - когато те си решат, тогава се научават. Аз от седмия му месец го уча с успех чак на 2 г. и нещо си.

То зъби ли не бяха, грип ли не беше, за калпак изкарах много тежка варицела. Всичко без зъбите, ми го лепна Йоан! Ту той е болен, ту аз! Да става вече по-топло, че.... #2gunfire

Kölsches Mädel, не знам свързан имунитет ли е, друго ли е, но Косето като е болен и аз задължително! Че и бабите се разболяват също! Години не бях боледувала, сега не мога да спра да се разболявам просто  ooooh!.

# 509
  • В две мънички очи...
При нас Венко като е болен или аз или баща му боледуваме. Досега все ние сме тежките случаи, при него минава и заминава, а ние се влачим със седмици.
В интерес на истината и аз забелязвам че вече започна да иска на гърнето да ака. Не казва точно това, но за акането си е на гърнето. Ама пишкането си е неконтролируемо все още.

Общи условия

Активация на акаунт