Ноемврийски бебета честит втори рожден ден - тема 16

• 71 094
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
 оооо не Simple Smile. Не съм чак толкова смела. За сега и тази лудница ми е ок. Не го изключвам като вариант, но определено не сега и още по-сигурно не с този мъж... Laughing Иначе наистина много хубаво да има бебета.

# 601
  • Пловдив
и още по-сигурно не с този мъж... Laughing

хаха и аз съм на тази песен, някакво всеобщо изнервяне ли има лятото или наште са "келеш".. Crossing Arms Tired

# 602
  • В две мънички очи...
А иначе как я карате лятото - дребосъците търкалят ли се из пясъчниците на площадките че много ми се изправят нервите с това напоследък  #Crazy

# 603
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ние нямаме пясъчници в градинките, в които ходим...за щастие. За сметка на това имаме една къртица, която постоянно дълбае дупки и изкарва земя над тревата, та си ровят в дупките  Laughing ...което ми изправя не само косата  Simple Smile

# 604
А иначе как я карате лятото - дребосъците търкалят ли се из пясъчниците на площадките че много ми се изправят нервите с това напоследък  #Crazy
То търкалянето да ми е грижата Simple Smile))

# 605
  • Пловдив
лятото е хубав сезон, ние с малката трудно търпим жегите обаче, имам чувството, че по-потна от нея няма, като я взимам от градина косата й е една мокра и спластена и има изражение на слънчасала, без да е стояла толкова на слънце - пратила съм крем, шапка, двора им има сянка...обаче такива сме си, светли и с фини коси и кожа. Това ми е най-големия зор лятото! После почват и някои други неща, като търчането, което гледам да възспирам и напоследък не помня да сме били на площадка - моята е много емоционална и най-луда сред връстниците, ходим на едно място в града, където е по-мъничко, сенчесто, ново и меко под катерушките, но пак ходя след нея все още! Комарите са ни също проблем лятото, все нас хапят, имаме всякакви кремове на чико, гривни, лепенки, етерични масла, помагат горе долу. Миналата година като я нахапаха по лицето при свекървата и месец и половина страняха децата от нея, защото мислеха, че има едра шарка - нямаше минаване това чудо и изглеждаше много зле, плашеше майките,където идем  ooooh!
Иначе с нетърпение ни се ходи на още едно моренце и мисля да е другата седмица за кратко, после на още едно септември..
Ние сме на градина цяло лято, няма да я спирам, въпреки, че аз си стоя вкъщи. Доволна съм от градината много, слуша там, пеят много песни, рисуват и учат английски. Но тя е частна градина и остава и да не съм доволна.  Crazy

# 606
Здравейте и от мен. Честито за всички нови бебенца. И ние имаме голям проблем с това тичане, много ме е страх, че ще изскочи на улицата. И постоянно търча след нея. Josefin, моето дете е много нахапано по крачетата, препоръчай ми нещо ефикасно, че вече не знам с какво още да я мажа.

# 607
  • Пловдив
еми то не може с много неща да я мажеш...вариантите бочко и аутан не ги възприемам, затова съм й купила рол он на чико, крем на чико, еднократни мокри кърпи на чико - всички те си помагат, излизате мажеш, после като стигнете до място с много комари, мажеш пак - комарите летят малко по-далече от нея и не я доближават. то с тази миризма и аз не искам да я доближа  Joy
другото ми е подарък, едно етерично масло с тази билка пак лимонена трева или нещо друго беше, но не се маже, а се капе във вода и на лампа със свещ като се изпарява в стаята също странят комарите.

# 608
Ха, Йоан така се въргаля в пясъчника, че като се приберем директно е в банята. Пускам го да ходи бос. За крачетата е най-добре.

# 609
Боби не позволява да му мия косата, такъв рев и писък е, че не съм му мила косата вече два месеца. Стои си чиста обаче, много ми е странно. От зор е изсипал всичкия си шампоан, а последния път, когато исках да изкъпя Гого и взех малко шампоан, той побягна с писък от банята. Та за последно се къпа, като се навря в камината, гледам го аз вечерта-бре от кога момчето ми има толкова тъмна коса, заглеждам се по-внимателно-а той черен, рева все едно го колям.

# 610
  • Пловдив
Боби не позволява да му мия косата, такъв рев и писък е, че не съм му мила косата вече два месеца.

хаха! това пропуснах да го спомена, защото вече продължава доста месеци, но и ние сме така с косата. Самата магдалена, с крокодилските сълзи, ако се излъже да влезе в банята да я изкъпя е след 100 пъти уговорката "без косата мамо". И съответно ако успея да намокря косата се почва истеричното повтаряне "косата мокра, ох ох" и след това рев и неутешима жал и сълзи. Но аз не се давам и понеже моята ако има някой да хвърли пясък, все ще е отдолу и по-мръсна и потна от нея няма - мия й косата поне 2 пъти седмично. Е, вчера и днес е с черен пясък из корените и не мога да й измия косата, но утре - дано ми се получи!  Whistling

вечер се оплаква от болки в крачетата, нали преди имаше някоя от вас, която го спомена - предполагам са болки от растежа, давам нурофен като заплаче и продължи 10 минути и после заспива. не е всяка вечер, но 1 път седмично... Confused

# 611
  • В две мънички очи...
Не знам, но изпитвам ужас само от споменаване на кърлежи и може би затова като го видя да се търкаля и изпадам в ужас. Не съм хапана, но изпитвам адски ужас от тях. Иначе като видя че пясъка е по чист го пускам също бос, но оня ден се беше събул сам и се набоцка на някакви клечки.
Иначе за миенето на косата и ние сме с рев, ама не го оставям, поне веднъж седмично минавам косата. Иначе иска сам да се къпе, вкарва всичко до което се докопа в коритото след което с едно малко "канче" каничка и гъба почва да мие банята  Joy.От два дни съм му сложила и надуваем басейн на терасата с малко вода, играе там малко, но май му омръзна.
А да се оплача вчера сам пресече една малка улица, направо изтръпнах, добре че нямаше коли, изобщо не погледна, не се обърна, нито се огледа, просто си продължи все едно е на тротоара.
Josefin, моя син плачеше по едно време през нощта от болки в крачетата, не съм давала нищо само леко мачкане, даже в повечето случаи държане на крачето и той се успокоява и заспива.

# 612
  • Пловдив
ох, не става, с леко мачкане пробвах първо, мокрене с вода, сега мазах с лед, галим и държим краката - реве и това е. нурофен и ляга след 10 минути, може би наистина си я боли, все се държи за стъпалото, казва си, че е кракът, аз я питам корема ли и тя в просъница казва , не кракът. не вярвам да лъже, докато спи...  Confused

# 613
  • В две мънички очи...
Може и да усеща някакво боцкане - бях чела някъде че така го усещали децата. Моя син, последно започна да показва точно пред пръстчетата че го боли, може да е било  и от обувки знам ли. Бях говорила с педиатърката да му пуснем кръвни изследвания, има AST маркер или нещо подобно, който е за ревматизъм. На мен са ми правили такова изследване но бях голяма - 13-15г. И докато педката се реши да ни даде направление той спря да се оплаква. Сега обаче се зачетох че това се получава и ако детето е боледувало често от гнойни ангини, ние досега сме имали само една, но пък червено гърло, колкото пъти е болен все е това.

# 614
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И Мартин има проблем с миенето на коса  Tired И не иска на големия душ, само на подвижния.

Общи условия

Активация на акаунт