Рев, все едно го колим! Бях взела от козирките за баня, ама никаква работа не вършат. Опитваме се поне един път в седмицата да му я мием, не че му се омазнява. Дори изобщо, но наистина се въргаля като прасе по земята та няма начин. А на бебето за първи път я бях измила на третата седмица
.

Аз че бях лежерна с баткото, но сега с второто съм направо мега-лежерна!
), което тя много харесва и съвсем лесни станаха нещата.
.
. Аз още с баткото щях да го пробвам, но си останах с намеренията и изчетената информация
.
.
))
, много неща давам сурови, не успявам да чистя толкова редовно. Гледам да се нахранени и разходени навън...другото..както се получи. Срам, не срам
Общо взето възпитанието ми е било винаги тъмна индия и все съм се чудила дали ще успея добре да се справя. На времето толкова ги бях мислила нещата...че чак си мислих да не раждам никога, защото няма да успея да ви гледам децата 
, много неща давам сурови, не успявам да чистя толкова редовно. Гледам да се нахранени и разходени навън...другото..както се получи. Срам, не срам
Общо взето възпитанието ми е било винаги тъмна индия и все съм се чудила дали ще успея добре да се справя. На времето толкова ги бях мислила нещата...че чак си мислих да не раждам никога, защото няма да успея да ви гледам децата

Препоръчани теми