Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 483
  • 712
  •   1
Отговори
# 240
В началото времето наистина върви бързо. ) Все още няма кой знае какви неразположения (освен гаденето при някои момичета). Но после...като се започне с подуване на крака, болки в кръста, гърди и т.н. )
Аз още малко и ще вляза в 5ти месец, корема ми не е мръднал от преди 2седмици.

# 241
Ние за имената имахме два спора...леко казано спор,направо си се скарахме.  #2gunfireСега уж сме с някакъв напредък,но без компромис май няма да стане. Особенно за момче ни е много трудно и май-накрая ще има две имена , защото аз искам да има нещо на майка ми. Надявам се другия понеделник вече да ни кажат какво ще е. Аз все казвам,че няма значение какво е само да е здраво,но се усещам,че се заглеждам по момичешки дрешки и тайничко май това се надявам.....

# 242
  • София
Мирама,

Аз съм така от 2 месец до 4 месец имам мноого малка разлика. Но съм сигурна, че след това и с това ще си наваксам - корема и разликата. Явно при някои по забележима разлика има, а при други е по малко забележима. Но наистина това да са ни кахърите в момента, че както ти каза после ще имаме по големи - болки в кръста, в гърдите, по лесно измаряне и т.н.

# 243
denise78, ооо и при нас ще са спорове и караници. ))) той все не харесва моите, аз неговите (поне предишния път).
Щерката много исках да я кръстя Андреа, много го бях харесала името. Но той категорично каза, че не става. ) Той пък искаше Мария, аз пък него не харесвам. )

˙·٠• АлЕкС •٠·˙, аз предния път стигнах до 7ми месец и си "спестих" доста болежки. Спомням си как вече дори Калина си беше в къщи, след месец в кувиоз, а момичетата от моята отчетна (октомврийки) се оплакваха от какви ли не болежки и още нито една не беше родила (по мои спомени). )
Така че и на мен след 7ми месец усещанията ще са ми нови. )

# 244
Аз предния път имах мнооого лека бременност. Не съм имала нито една от гореизброените екстри  Peace  
Надявам се и сега да мине така, обаче от снощи до преди 2-3 часа имах постоянни контракции  Rolling Eyes  Не ме болеше, по-скоро като тежест усещах, но матката така ми се втвърдяваше, че се образуваше като топка под пъпа. Утре ще звъня за час за другата седмица, та ще питам доктора освен но-шпа да пия ли друго..

Относно имената и Никола стоя 2 дни без име в болницата докато не склоних да е на свекър ми  Crossing Arms Сега знаем със сигурност как ще се казва, освен ако не се роди на някой голям празник.

# 245
  • Sofia, Bulgaria
Така че и на мен след 7ми месец усещанията ще са ми нови. )

Направо си изпуснала купона!!!  Mr. Green В 8 и 9 месец е много весело, накрая вече нервите и търпението са на предела  Joy Аз ритах топка, да родя по-бързо, е не ми се получи...А сега с бебе не знам как ще е  ooooh!

# 246
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), абе честно казано, хич не ми се участва в този купон. ) Ама...аз съм си егоист по принцип.
Но ще видим де, то и със секлаж не е гаранция пак, че ще изкарам до 9ти месец.

# 247
  • Sofia, Bulgaria
Колко кг качи  от 1-та бременност?

# 248
Колко кг качи  от 1-та бременност?

10кг. От тях 7кг. си заминаха в болницата, а останалите за около 2-3месеца.

# 249
О, купонът наистина е невероятен  Mr. Green Една от големите ми драми- още от малка бях с голям крак за момиче, успях да се спра до 40-ти номер. И когато в деветия месец, през ноември, осъзнах че краката ми не се събират в нито един чифт боти беше реееев  Laughing Ходих с мъжки - 42 номер, но слава богу после си върнах стария размер  Simple Smile

# 250
  • Sofia, Bulgaria
Ей това е плюса на раждането в 7-ми месец, спестяваш си поне 10кг.! Но пък аз предпочитам да съм спокойна за бебето, че всичко му е наред и е износено докрая, или колкото се може повече. Децата оцеляват и в такива месеци, но 1 месец в кувиоз, не знам как бих го издържала Sad Аз съм по-емоционална може би и не знам. Предпочитам то да е добре, аз свалих за 4-5 месеца 20кг. Така че, невъзможни неща няма.

# 251
Аз забравих да ви се похваля, че на последния преглед се оказа, че съм си точно в седмиците , в които трябва да бъда  според последния ми цикъл, дори до ден е точно и вчера влязох в 4-ти месец  Crazy Само, че сякаш за да го " отпразнувам" днеска със ставането просто не можах да се сдържа и отидох да по***м в тоалетната. Нямаше какво да излезе.. само слуз .. Беше ужасно, ужким втория триместър намаляво, а при мен сега започна и връщането  #2gunfire Иначее от началото на бременността бях качила 2 килограма, но за една седмица съм ги свалила и почнаха даже панталоните да ми падат. Сега ще трябва да си ги наваксвам  Laughing

# 252
Анум, да, аз четях моите си отчетни, но да ти кажа имах други грижи и не съм обръщала много, много внимание. )
Мен от това ме е страх доста, да не ми пораснат краката. ) или да се сдобия с разширени вени.
Абе...има доста неща, които може да се прецакат в човек по време на бременност.

♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), ами да ти кажа не съм го разглеждала от тази гледна точка. Имаше доста повече неща, за които да мисля и не ми беше на първо място колко килограма съм качила. ) При 3пъти на ден ходене до болницата и като не знаеш всеки път какво ще ти кажат, хич не мислиш за килограми и др. подобни.

# 253
Аз първата бременност преносих 9 дни , какво ли не направих, за да родя по-бързо, ама не и накрая ми го предизвикаха.
По повод имената-знаехме,че ще е момиче и все не можехме да изберем името. Мъжа ми искаше да е Ивелина или Рени, аз пък исках Валерия или Марина и накрая взех че я кръстих Радина  Laughing ще видим сега как ще е.

# 254
  • Sofia, Bulgaria

♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), ами да ти кажа не съм го разглеждала от тази гледна точка. Имаше доста повече неща, за които да мисля и не ми беше на първо място колко килограма съм качила. ) При 3пъти на ден ходене до болницата и като не знаеш всеки път какво ще ти кажат, хич не мислиш за килограми и др. подобни.

Напълно те разбирам(или поне си представям). На твое място едва ли някой би си мислил за килата.

Общи условия

Активация на акаунт