Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 419
  • 837
  •   1
Отговори
# 510
Amartia,
Уикенда в Банско всъщност е една нощувка, която спечелиха всички участници, като използването на този ваучер също е обвързан със задължителна презентация. Друг е въпроса, че цената на нощувката е около 50лв, а транспорта до Банско 100-150лв - не съм сигурен, че си струва. Предполагам, че ако презентацията беше във Видин - уикенда щеше да е в Резово.
Относно разходите на фирмата, ами 7 човека по 50лв = 350лв . Нощувки 7 човека по 50лв = 350лв. Общо 700лв + конферентна зала 90лв. за цял ден + други, около 920лв за ден. Т.е. с един "спечелил" разходите са избити. При 3 презентации на ден по около 2-3 "спечелили" простата сметка е между 4600 - 7360лв печалба не ден. Така ги виждам аз нещата, не държа че съм абсолютно прав и точен. Също много ще ми е интересно колко от всичките двойки ще се възползва от нощувката в Банско. Или от почивките в Малта, които са спечелени в други градове.

# 511
Тогава какъв е смисъла хората, които нямат нищо общо с фирмата да казват, че  работят с нея и имат сключен договор?

Както и да е всеки има право на избор... Аз направих своя Simple Smile

# 512
По повод Банско искам само да кажа, че аз съм проверила, както и писах по рано днес, че това се вижда и в сайта на RCI, че този комплекс наистина е единствената база която фигурира за България. Едва ли щеше да е в Разлог....

# 513
Да със сигурност Balkan Jewel работи със Солеос Виа, нали все пак от толкова спечелили нощувка в Банско има и такива които ще отидат да бъдат облъчвани отново, и отново ще имат шанса да спечелят почивка в Тенерифе или нещо друго. Естествено ,че хотела ще е свързан с RCI, та нали точно RCI използват за параван.

# 514
  • Пловдив
Мирконе, същата е и историята с Тенерифе - ниска цена на нощувки  (макар че се оказа, че и по-евтини варианти има), но съпътстващите разходи, като започнем със самолетните билети (за цената на които подвеждат по време на презентацията), са значителни и този вид почивка не излиза по-изгоден, отколкото организирана почивка с чартърен полет. Та, за мен си е абсолютно прекарване. Но съм съгласна, че всеки има право на избор. Затова,  нека тези, което ще  ходят, си изкарат добре, но аз продължавам да се надявам, че повече хора ще прочетат тази тема преди да отидат на презентация и ще си помислят добре .

# 515
Да cleare,
аз също пожелавам на тези, които ще ходят в Тенерифе да си изкарат супер. Странно ми е, че въпреки многото изписано по темата, Amartia толкова спокойно е проверила хотелите и всичко е ОК, все едно нищо не е писано за измамата.

# 516
Е, да се включа и аз . След подписаното споразумение за връщане на капарото и анекс  към  договора , трябваше да си получим парите до 21.08.13г. Тогава изтичаха 20 работни дни,  които бяха упоменати в анекса. Така и до ден днешен не са ни върнали и 1лв. Нямам спомен от тогава до сега колко хиляди пъти им се обаждахме. Пък лъгаха, че ще ни ги превеждат на части, че шефовете им били в отпуск, че ще ни се обадят при първа възможност, че нямали пари понеже нямали продажби ( милите, да ги ожалиш) и още един куп помия. Даже вече не се сещам какви  още смехотворни неща не разтягаха.  Това е една от най наглите, нахални и мошенически фирми за които знам. Като се сетя за тях и ми се качва адреналина. Надявам се , че скоро ще имам време и възможност да заведа дело срещу тях, но така няма да оставя нещата. Ако някой от вашата мизерна , долна и нагла фирмичка чете написаното от мен с чисто сърце мога да му кажа много неща по адрес на майка му ( която не го е научила на нищо в този живот и той няма как да изкара пари по честен начин ами лъже най -нахално хората) на него и на всички служители.

# 517
Аз не защитавам или упреквам никой... в крайна сметка мен ме интересува да идем на почивка, устройва ни цената, ако идем ок, ако не живи и здрави... но не може да се очаква, че билетите ще са по 5 евра... нормално е цената на билет да бъде по-висока. Както и да е, не разбирам защо всички тук доброволно са дали пари, а после се оплакват, в крайна сметка сами сме направили избор и си носим кръста, за което...

# 518
Здравейте на всички, ние се върнахме вчера в 2 часа сутринта от Тенерифе. Всичко с резервациите беше наред. Който се притеснява за неговата резервация нека се свърже с Елена от Тенерифе. Ние се срещнахме на место с нея, така че тя реално съществува и ще ви окаже пълно съдействие. На летището ни посрещна човек с нашите имена. Като искам да уточня че трансфера е само на пристигане, на заминаване всеки сам се оправя. Ние на връщахме летяхме от северното летище и от автогарата взехме автобус 343, който отива до летището. Цената с боно карта е 8.55 лв., а с обикновен билет е 12 евро. Тези които се чудят дали да отидат или да си върнат парите ги съветвам да отидат, тъй като не съм чула някой да е върнал парите. Няма да съжалявате. Ние си изкарахме страхотно. При въпроси съм на разположение!
Цените на забавленията са доста скъпи така, че ако няма да стоите по цял ден на плажа си вземете малко повечко пари. Simple SmileSimple SmileSimple Smile Входа за Лоро парк е 33 евро на възрастен и 22 евро за дете, но определено си заслужава да се види.

# 519
Ако отидете октомври, ноември, февруари, цената е по-ниска. Ако ходите в пиковите месеци цената разбира се е по скъпа, всеки сам си преценя, каква цена го устройва.

# 520
Точно това имах и аз предвид, хванали сме се на хорото да го играем до последно, sneguratcka ще ти пиша на лични да разкажеш по подробно за нещата, радвам се, че сте изкарали добре.

# 521
Ох, и тук е пълно с тролове Wink Ако някой знае как или може да смени заглавието на темата с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via, моля да го направи, за да излиза темата при търсене в гугъл.

# 522
Не е много коректно да обиждате, може да е трябвало да е безплатна почивката поне за 1 семейство, но на нас не ни пречи, че сме си я платили, щом можем да си го позволим не виждам защо да не сме си ок? Мен не ме интересува кой какво печели, както и не искам другите да ги интересува за моя бизнес... Интересува ме да ида на желаната почивка, свързах се с достатъчно хора, които наистина са били там, чрез всички фирми.

# 523
Не виждам кого съм обидил с последния си пост, както и какво лошо има в това да се смени името на темата. Все пак заглавието ще е на една фирма с много имена и който търси инфо за нея ще може да го намери по-лесно. След като прочете темата всеки сам си решава и си носи кръста, както Вие казахте.

# 524
  • София
Ох, и тук е пълно с тролове Wink Ако някой знае как или може да смени заглавието на темата с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via, моля да го направи, за да излиза темата при търсене в гугъл.

Измисли заглавието и пиши на модератор. Ще го сменят.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт