Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 557
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
мдааааа, явно не се - ще падне треперене и бързане.

Farf-че, много съм ти благодарна за сивите Кубанки (и за онова саке Wink )

# 331
Моля ви, дайте мнение за тези, ако не стават, да ги отказвам  Praynig Praynig Praynig май не са коментирани или поне аз не помня

# 332
Моля ви, дайте мнение за тези, ако не стават, да ги отказвам  Praynig Praynig Praynig май не са коментирани или поне аз не помня
Имам същият като първият. От Тера Нова миналата зима си го взех. Материята е изкуственяк и запарява доста.

# 333

акрила освен, че запарва става и на топченца, задължително е просто да се минава периодично и да се "подстригва" с машинката  Tired Peace

# 334
Имам същият като първият. От Тера Нова миналата зима си го взех. Материята е изкуственяк и запарява доста.
Ужасссссс, мразя спарващи материи! 100 % акрил са и двата, най-вероятно и другият ще е същия  newsm78 странното е само, че мъжкият доста бързо свърши

# 335

акрила освен, че запарва става и на топченца, задължително е просто да се минава периодично и да се "подстригва" с машинката  Tired Peace
Яснооооо  Laughing изчезват,  мнооооого големи благодарности   bouquet  bouquet  bouquet

# 336
И аз на отчет. Получих си поръчката от намалението на тениски на 09.10. Този път го давах скромно - само 2 тениски Mr. Green и една блуза /ненамалена/.

http://www.miniprix.bg/produkt/1008769/ - тази на Bershka. За 5,60 бива, рипсена материя. Нарочно поръчах М, въпреки че нося L, защото изглежда доста разтеглива и май не съм сгрешила. За под сако става, ще се носи.

http://prikachi.com/images/264/5384264K.jpg - другата е тази, пак за 5,60, няма я вече в сайта. Тъничка и фина е, неизвестна марка /с отрязан етикет е/, L.

Ненамалената блуза е тази http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1000881. Е, няма такава изнена Shocked!!! Къде съм гледала - недогледала, обаче си мислех, че е сива с бледорозови нюанси /петна/ тук-там, пък тя прозрачна ooooh!! Като я видях на живо, си рекох, че сигурно на снимката момата е с някакъв потник отдолу и този път разгледах подробно снимката с лупата - ами това розовеещото било кожата на мацката Laughing! Като прочетох в сайта размерите на S и видях S-ката колко широка стои отзад в профил, хич не му мислих и поръчах S и май пак съм нацелила, понеже очаквам да ми стои по-прибрана и вталена, без да я опъна особено, понеже е доста еластична (по-скоро май лигава, както се казва тук Wink). Ще я мисля, може пък да я оставя. Първо ще видя как стои с топ отдолу newsm78.

Всичките ще се пробват чак довечера след работа.

# 337
Пуснах тези 3 пуловера, но сега като ви чета за умалените мъжки пуловери май се настройвам за връщане. Между другото още си чакам ваучера  Crossing Arms
Ето това са двата пуловера за малката, единия го взех по-голям размер, че много ми хареса, а нямаше нейния и си мисля да го носи като рокличка. Ето този е, само че лилав:

Този е вторият, исках лилав, но и той изчезна много бързо:

А този е мъжкият, само, че в зелено, което е изчерпано вече:  

С панталони и връщане хич не ми се занимаваше, защото там е такава лудница с размери, че дори не ги разгледах всичките.

# 338
Ето това са двата пуловера за малката, единия го взех по-голям размер, че много ми хареса, а нямаше нейния и си мисля да го носи като рокличка. Ето този е, само че лилав:

И аз поръчах подобен модел, пак с идеята за рокличка, отдолу с дебел чорапогащник и ботушки, сигурно ще стои добре  Simple Smile
За мъжките пуловери се надявам да не са много умалени, поръчах ХL за ръст 187/90 кг, не посмях да се хвърля на ХХЛ, защото никога от никоя марка не е носил толкова голям размер. Иначе от тениските от сайта има и Л, и ХЛ. Едните му стоят опънати по тялото - "сески лук"  hahaha, другите са му свободни.

# 339
Днес си получих поръчката с тези:
- 39. Харесват ми много. Обувам ги без проблем, въпреки че нямат цип. Между 38 и 39 съм по принцип, с тесен крак; щях да вляза и в 38 от тези  Peace Марката не ми говори нищо - Hazel пише на кутията и вътре в ботата.
- 29. Страхотни са; дойдоха си в оригиналната кутия.

И този път доволна на 100%  Simple Smile

От днешното намаление забърсах един панталон и едно спортно долнище за мен. От пуловерите нищо не ме грабна.

# 340

ВечеПетя, ти всъщност си поръчала номер 29, така ли? Как прецени, че е твоят? 29 отговаря на 38? Ми то както гледам, вече и ботите явно са ги метнали по дънковата номерация - съвсем да ни объркат Laughing. Сякаш не ни стига лотарията с дънките Mr. Green!

Редактирам се - чак сега видях, че са детски ботушките ooooh!Embarassed Laughing

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 17:26 от Alanis

# 341

ВечеПетя, ти всъщност си поръчала номер 29, така ли? Как прецени, че е твоят? 29 отговаря на 38? Ми то както гледам, вече и ботите явно са ги метнали по дънковата номерация - съвсем да ни объркат Laughing. Сякаш не ни стига лотарията с дънките Mr. Green!

Това не са ли детски обувки  newsm78

# 342

Това не са ли детски обувки  newsm78

Именно - тъкмо се редактирах. Таз болна тема за номерата на дънките съвсем ми е взела акъла Embarassed!

# 343

Редактирам се - чак сега видях, че са детски ботушките ooooh!Embarassed Laughing

Joy Трябва ви бан за сайта  hahaha

# 344
  • Бургас
А аз получих днес едни страхотни ботуши на AIGLE но нямат цип и едно голямо мъчение да се впъхвам в тях.Сега съм ги напръскала със спрей и съм набутала една голяма лопата на децата за копане на пясък пък току виж станало по-леснода ги нахлузя,че не ми се връщат много са хубави и вътре с естествена вълна.Ще видим дали лопатата ще свърши работа:)

Общи условия

Активация на акаунт