Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 591
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • на земята
 lu4ia  Peace видях ги ,да харесват ми  Peace добър избор,защото аз съм претенция спрямо обувките ,направо съм манияк на обувки..)))

# 496
Получих М от милитъри бялото палтенце на Бершка от този линк http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1009091. Голямо ми е и ще го връщам, ако някой го иска, да пише/имам го в любими, ако някой иска да го види, да ме светне как да извадя снимката от там/.
Много е готино, но е мръсно, цялото е "побеляло" и се нуждае спешно от химическо. Но ако ми ставаше щях да го нося с голям кеф.

# 497
Здравейте! Имената и адреса на български ли се пишат? Благодаря!

# 498
  • Варна
Поръчката ми от вчера е при оператор Shocked Тази седмица много се разбързаха във всяко отношение Laughing

# 499
  • Бургас
Поръчката ми от вчера е при оператор Shocked Тази седмица много се разбързаха във всяко отношение Laughing

С изключение на ваучерите.  Rolling Eyes
Барбу е получил върнатата ми пратка в понеделник, а все още не е обработена заявката и съответно, нямам ваучер. Rolling Eyes

# 500
  • София
Като кажат нова колекция,ч хубаво къде е тази нова колекция,има два чифта ботуши ,и две блузи   Joy Joy

Аааа, не е вярно, има   и бюстиета Joy

Отчета за днешните придобивки:
Дънки -  S размер, стават ми, харесват ми, италианско производство са, но ще ги връщам Peace Представях си ги по-плътни, тънки си имам Wink Някой ако ги иска случайно на ЛС - 17лв. им е цената.

Ол Сейнтс-ките дънки -   №36 лепнаха ми Heart Eyes  , имат само етикет на колана, пише единствено  Asos denim  newsm78 Без цип са на крачолите, много еластични и никак не са са тънки Peace. Доволна Simple Smile  
Скрит текст:
Не съм ги запазила в любими, за да покажа снимка, а изчезнаха и в сайта
И черешката на тортата отново с дефект rotfImbo   Освен, че кожата и е издрана, дясната обувка е значително по-широка и  е с лееко криво деколте.  Освен това нямат нищо общо с цвета от снимката, а са тъмно каки и са връщани 100% -  въобще не бяха във вида, в който получих онзи ден "оксфордките" пак на същата марка.    Иначе си отговорят на номера, много меки и удобни , испански на Joyca.
Обичат ме тези  мили хора от Миниприкс newsm65
Скрит текст:
Самообявявам се за карък на темата и приемам поздравления и подаръци, по възможност обувки и ботуши, но само с дефект:bowuu:  Joy Joy Joy

ketifoteva на български Peace

# 501
Здравейте! Имената и адреса на български ли се пишат? Благодаря!

Да.

# 502
  • Sofia
Ол Сейнтс-ките дънки -   №36 лепнаха ми Heart Eyes  , имат само етикет на колана, пише единствено  Asos denim  newsm78 Без цип са на крачолите, много еластични и никак не са са тънки Peace. Доволна Simple Smile  
Скрит текст:
Не съм ги запазила в любими, за да покажа снимка, а изчезнаха и в сайта

Аз какво ви казах  hahaha Имам черни и индигови скини дънки Asos, и на двата чифта материята е подобна  Mr. Green
jully m, абе тия няма ли начин да ти заменят дефектните  newsm78 То сигурно ги няма налични де...

Аз съм си затрила някъде бележката от Спиди за последното връщане (сигурно е заминала в кофата със старите), но ги пратих миналият четвъртък и би трябвало Барбу-то също да ги е взел в понеделник. Заявката ми още е в процес на обработка, та ще следя вашите дали имат промяна  Peace

All Saints са в пералнята на 40% и центрофуга - ще ви кажа като излязат дали всичко е наред  Peace От този сайт, като получа нещо, понякога ме е гнус даже да го пробвам, но пък не става да го изпера с етикета, че ако се наложи връщане  Mr. Green

Сетих се още нещо - тия плюшените спортни на Frijs (аз имам сив анцуг) много мъх пускат - пран е, но ми направи черна тениска и чантата за детската кухня целите в сив мъх  Rolling Eyes

# 503
  • на земята
jully m ,умори ме от смях,честно  Joy Joy Joy ама как все ти се пада на теб дефектните,пфууууууууу то си е за ядосване ,привличаш ги да знаеш дефектните неща  Joy Joy

# 504
  • Варна
jully m, слабост си им и това е Mr. Green
Мимита, ще почакаш. По закон срока бил 30 дни, а "милите" хора сложили срок от 10 дни за да не се налага да чакаме повече време, пък ние пак недоволни видиш ли ooooh!

# 505
И моята пратка е взета от Спиди в понеделник, но още си стой в процес на обработване . Какъв е следващият статус или направо да си проверявам сметката, че то скоро ще минат 10-те дни срок.

# 506

Моята пък от вторник е пратена,сигурно до събота ще е тук  Grinning

И моята пратка е взета от Спиди в понеделник, но още си стой в процес на обработване . Какъв е следващият статус или направо да си проверявам сметката, че то скоро ще минат 10-те дни срок.
И моята е взета в понеделник,друг път до ден-два след получаването връщат...А 10-дни срок са от отварянето на пратката,имай предвид,не от пращането или получаването,та може и да н доживеем скоро  Tired

# 507
  • Sofia

Следва празен ред и след него "обработена", но колко време ще отнеме... не се знае  Confused

# 508
  • Бургас
jully m, слабост си им и това е Mr. Green
Мимита, ще почакаш. По закон срока бил 30 дни, а "милите" хора сложили срок от 10 дни за да не се налага да чакаме повече време, пък ние пак недоволни видиш ли ooooh!

Аааа, 'щото се оплаках и сега виждам, че статуса на заявката за връщане е изчезнал, т.е. скоро ще имам ваучер.  Laughing

Да взема да се оплача пак за ботушите, че току-виж ги "хвана"! Grinning

Видях едно симпатично яке, ама няма да ви го показвам, че веднага ще изчезне...  Joy

# 509
Плюшените неща Friis&Company наистина много мъхчета пускат... иначе са много удобни  Confused

Общи условия

Активация на акаунт