Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 526
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
И аз така. Обадих се да отложа доставката за понеделник.

# 586
  • Бургас
И аз имам смс. Много са бързи този път с пратките.
Обаче все още не са ми отговорили на въпроса ....  Crossing Arms Почти 2 часа минаха.  Rolling Eyes

# 587
Да похваля пак тази чанта на Rifle . Бях писала онзи ден за нея, но нямаше снимка, а сега гледам пак се е появила.

# 588
  • варна
Отдавна се чудя на това яке http://www.miniprix.bg/produkt/1008354/. Достатъчно ли е дебело за зимата и как е като качество? Малкия е към 93 см, дали 93-98 ще му е добре? newsm78

# 589
Да похваля пак тази чанта на Rifle . Бях писала онзи ден за нея, но нямаше снимка, а сега гледам пак се е появила.
Вътре как е тази чанта,има ли отделения,джобове...

# 590
момичета тези боти ТХ ли бяха отговарят ли си на номера , държа едни в количката 40 номер, не съм решила какво да ги правя още защото нося 39 и ще са ми големи, така че ако се откажа  и някой ги иска да пише Peace

# 591
едно голямо отделение, две малки(едното за телефон) и джоб с цип

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 13:53 от miu_miu

# 592
bubanka, ти да не си отказа кубинките ... налични само в твоя номер

този път поръчах 40, но ако им се вярва на информацията в сайта, и 40 ще да ми големи  Joy

За снимката е използван размер 39 с мерки
Дължина на стелката 26 cm
Ширина на стелката 9 cm

Shocked Shocked Shocked  ooooh!

# 593
  • Бургас
Хич не им вярвай.  Peace
Нали така, по написаното в сайта, поръчах първите Pataugas, 37 номер. Ми, малки си ми бяха.

Искам като високите кубинки, но черни или сиви...

# 594
едно голямо, две малки(едното за телефон) и джоб с цип
Мерси.То вече я няма де Laughing

# 595
Имам в кошницата тези 38.5 номер,пише че са естест.кожа

Хванах това яке,С размер,в голяма чуденка съм дали да го поръчам.Сигурна съм ,че е върнато и може да е с дефект. newsm78

# 596
  • Варна
Имам в кошницата тези 38.5 номер,пише че са естест.кожа

Не са естествена кожа!!! Поредната им измислица Twisted Evil

# 597
  • на земята
*Star* тези боти не са ТХ,ТХ вече няма..)))     unique-alna ,това якде го получих няма никакв дефект моето,много ми хареса,малко е лускаво ,но аз го взех за едни спортни ботуши,харесва ми и си отговаря на номера ,някой искаш много такова,но кой беше  newsm78   И аз получих смс за доставка за утре (събота) отложих за понеделник..))Много бързо дойде за три -четери дни,бреййй напредък имат  Peace  Ще ми дойтад ботушките дано не искам назаем лопатката за разпъване  Joy 

# 598
  • Варна
Има, има #2gunfire Вчера пуснах "твоите" отново, днес "моите" ... Аз няма да се откажа да ги поръчвам, докато не се научат да не качват несъществуващи артикули в сайта, да не лъжат клиентите си или докато не им писне и ми изтрият профила  Mr. Green

# 599
  • на земята
 Joy да де имах впредвид че ги няма в наличност,моя приятелка и тя ги заръчва вече 5 път единия модел,нооо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт