Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 478
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честити успешни придобивки на всички Simple Smile
Отказах  си куриера за понеделник и тогава ще дам отчет. И   bouquet за всички, които се включиха в питането ми за ваучерите.
Toni_baraboni кажи му, че нищо не разбира от ботуши Mr. Green

# 676
  • Варна
cydonia, благодаря ти! Аз много ги мислих тия джинси и се бях засилила към 29 - добре че не съм ги пуснала, щяха да са ми големи. Това получих аз:
 за мен, ама защо съм взела S не знам, приличам на наденичка и ще го връщам Tired Иначе ми хареса много, както вече някой каза марката е Pull And Bear.
 хубав, плътен, памучен. Само ще му трябва малкo поправка.
 за мъжо. Вече коментирано - E S P R I T
 за малкия мъж. Vertbaudet, но синьото е много по-тъмно и мирише ужасно на мухъл и прах ooooh!
 за майка. Тези също ще се връщат, взела съм ги много големи, като на първия закопчаването е мъжко  Laughing
Мимита само да има раздвижване по поръчката и веднага ще пиша Peace

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 21:37 от farf

# 677
  • Бургас
farf,   bouquet

Я кажи кой е този панталон:
...
хубав, плътен, памучен. Само ще му трябва малк поправка.
...
Мимита само да има раздвижване по поръчката и веднага ще пиша Peace
Да не е на ситно райе? Не мога да видя добре снимката.

# 678
  • Варна
Да, имаше и вишнав, марката е Kulte. Ето линк от кеша.

# 679
  • Бургас

Благодаря, точно този е, за който си мислех.  Peace
Как е с номерацията? Да знам дали да дебна.  Laughing Нещо напоследък много ми харесват райета.

# 680
  • Варна

Благодаря, точно този е, за който си мислех.  Peace
Как е с номерацията? Да знам дали да дебна.  Laughing Нещо напоследък много ми харесват райета.
p-p 40, само този хванах: сгънат на 2 - талия/колан 40см., през чатала 49см., дълбочина 23см. и дължина 110см. Райетата са си хит за всеки кинта и два'йсет, като мен Laughing

# 681
  • Испания
Момичета, помагайте. Дъщеря ми хареса тези дънки http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-249a040cfd08-80-0-1-85.jpg , но незная кой номер да поръчам. В момента е с дънки на които пише S, D 34, F 36, I 40  newsm78. Точно тези са коментирани, но не намирам къде. Моля помогнете Hug
Мимита, якето заспа  bouquet
На дъщеря ми взех същите-36,на етикета пише EUR-36,UK-8,IT-40,MEX-26,ако това ще те ориентира.Иначе много и харесаха Peace

# 682
pepina1965jully m   bouquet

# 683
Toni , идеални са ти ботушите  newsm10 не ги връщай ...и за тези  пари ... аз прекарах няколко часа днес в мола Е...си цените и то на какви боклуци .

# 684
  • София
А как се процедира с дефектните стоки? Аз сега за това мъжко яке, което получих сутринта,  им писах мейл с приложени снимки. Друго трябва ли да правя?
Нищо друго не трябва да правиш, дори и снимки не са нужни Peace Аз по собствена инициатива  започнах да им  снимам, защото този месец изключително ми върви с дефектни стоки Laughing

# 685
Да ги похваля от миниприкс. В понеделник беше взета върната от мен поръчка, а в петък парите вече са по сметката ми. Нямала съм никакъв проблем.

# 686
  • Бургас
Е, и с  последната публикация тотално съм в играта Crazy.
 Днес ще пусна първата си поръчка, дано съм доволна

# 687
Да споделя за тези ботуши (имаше от 79 лв.):
http://www.miniprix.bg/produkt/106164/
Гледам ги от 1-2 месеца и чакам да ги намалят. Не ми де даваха 79 лв.
Миналата събота ги бяха намалили по-светлите с 20%, а по-тъмните с 30%. Поръчах и двата цвята, защото не можех да избера.
Ботушите са хубави. Марката е Catarina - испански. Хубава кожа, но подметката е гьон, даже полиран там, където се стъпва. Изобщо не стават за зима без поправка. А и височината им до средата на прасеца е много никаква. Утре ще ги връщам. Отговарят си на номера - нося 41 и толкова си поръчах.

# 688
здравейте!
някой поръчвал ли си е от късите дамски чорапки? интересува ме какъв е състава, или по-точно процента памук.
мерси!

# 689
http://www.miniprix.bg/produkt/1011224/
Момичета,да сте поръчвали и получили от тези обувки?Изглеждат ми качествени!
И доверявате ли се на описанието на стелките на обувките?

Дали на №36 стелката ще е 24см?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт