Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря! Яко съм се сдухала Embarassed

# 706
  • Бургас
Момичета нали можеше и без фактура да се пращат,че съм я затрила някъде,а сега нямам къде да разпечатам

# 707
в темата писаха, че може
важно е номерчето с R-...

още не са ми приели поръчката от четвъртък дори от оператор!

# 708
  • Бургас
И моята поръчка от вторник още не е приета от оператор.Май са в почивка хората

# 709
Привет и от мен.
В събота върнах такава , но черна чанта, заради доста крив страничен шев. Получих този   - р-р 38 EUR, но моделът не е подходящ за мен и сигурно ще го връщам.
Може ли някой добър човек, който е получил тези   или тези  да напише точни размери ( талия, ханш)?

# 710
  • Варна
И аз тропам с крак от нетърпение за поръчките ми от петък. Надявам се да ги изчистят преди намаленията във вторник.

# 711
съмнявам се, че спийди биха го приели без подател  Laughing
да, пишем  Wink

Взимат,взимат  Wink
Аз пиша само кода за връщане,данните за подател,получател и т.н. си ги попълвам в заявката за куриер.

# 712
Ето и още отзиви от мен:
тази долничка-марката, както се разбра е доста уголемена, взех си М, а по принцип съм Л. Добре ми е-има някакъв брокат на задния джоб, който ми нацапа целия диван, ама не е болка за умиране, предполагам, че след първото пране ще се оправи.
още една долничка-взех я р-р S, пак ми става Simple Smile
този панталон за майка ми-много хубав и елегантен, но умален, връщам го.
този панталон-писах вече, че е много голям-явно е по дънковата номерация, ще взема пак да го поръчам за баща ми, че е страхотен.
този панталон за мен-много хубав, тип слим, леко висока ми идва талията, но много добре ми стои и ще си го нося. съвсем тъмно черен си е, леко вакса плат.
този панталон взех за свекърва ми-отговаря си, изключително качествен.
този за майка ми-прекрасен, елегантен, много качествен. отговаря си на френска номерация.
този пуловер е Теранова. Акрил е, но е много хубав, отговаря си номерацията. Взех и сив, той също е много хубав.
това за майка ми пак-много хубав, отговаря.
този пуловер-пак за майка ми-изключително качествен на Fil d'ecume-фино тънко плетиво, мекичък.
този пуловер за мен-много хубав, мек, фин.
такъв и черен и син-на Esprit, страшно качествени, 100% памук, много стилен пуловер; отговарят номерата.
Изобщо много съм доволна, всичко, което дойде е някаква марка, много качествени дрехи, без дефекти и без забележки. Облякох и майка ми и баща ми, много са доволни Laughing

# 713
така де, пак се пишат някъде  Mr. Green
бях се опитвала преди време да изпратя подарък-изненада, но никой не го прие без подател, който да е изписан върху пакета независимо, че исках да оставя личните си данни и име на куриера, но да не са в някаква видима форма за заявка или подобно или пък да са във вътрешна опаковка ...

# 714
Здравейте! Искам да върна закупени артикули и само попълних заявката за връщане в сайта им. Трябва ли да пише и e-mail или да им се обаждам или си чакам те да се свържат вече с мен.Последно връщах през лятото, когато беше стария сайт и нещата бяха доста различни.

# 715
Получих това:
огромен е, поръчах М, но според мен отговаря на L/XL
много ми хареса, тънък джинсов плат, отговаря си. Взех и тъмно син.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 10:46 от miu_miu

# 716
  • Стара Загора
Аз днес получих тази жилетка за мъжа,М размер и ми  хареса ,тънко плетиво е въпреки ,че е акрил само.
http://www.miniprix.bg/produkt/1007798/

# 717
Влизам за да агитирам потребителите от Варна - област да гласуват. Пловдив ни изпревариха.
 София - град 177 / 43%

Пловдив 87 / 21%

Варна 86 / 21%

Бургас 56 / 13%

# 718
Има ли някой имейл какви намаления да чакаме утре?

sttella, виж в сайта какво е писано за връщане. Извикай си куриер или по тел. или онлайн, на пакета пишеш номера, започващ с R...

# 719
вече нямам търпение да ги чакам да ми обработят поръчката - изпадна ми нещо по-желано, макар и по-ненужно за зимата; анулирам тези кубинки #40

гледам, че и други се отказаха от техните - предполагам по същата причина - все едно не идват от Русе, а от Австралия  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт