Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 695
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
На 09.10 пратих пратка към минито, на 11.10 е получена в офиса на Спиди и още не е взета Thinking Писах им писмо, да не вземе да се върне пак при мен

^Милена^, и аз имам заявка за връщане, която е получена там на 11.10.2012 г. Провери пак в сайта на Спиди, моята Барбу я е взел ей сега буквално преди 15 мин.Peace (явно най-често в понеделник обират пратките ни от офиса им в Русе).

# 211
  • София
Хайде народе на гласуването Гласувай за областта в която искаш да пристигне Караваната с намаления на 27-28.10.2012! . Аз ще участвам, въпреки че прахосниците в софийско са повече  Hug
Моята област я няма пък Crossing Arms,не е честно така.

Гласувай за София  Laughing Пък после, ще ти препратим каквото искаш  Hug

# 212
И аз имам фактура за ботите от намалението. И двата чифта са налични. Направо не вярвам!

Момичета, може ли номер на якето на Бершка Praynig Аз не съм го засякла нито веднъж.

zvanche, ако питаш за бялото яке Бершка, за което питах и аз, номерът му е 1240806044. Този номер им пратих по и-мейл, когато им поисках реалните размери от склада и сега копирах номера от изпратеното ми писмо в пощата. Иначе щом не е налично, няма как да се види кодът му в сайта. Аз още го държа в любими и оттам измъкнах вчера снимката.

# 213
Хайде народе на гласуването Гласувай за областта в която искаш да пристигне Караваната с намаления на 27-28.10.2012! . Аз ще участвам, въпреки че прахосниците в софийско са повече  Hug

Съгласна Laughing,те и без това другите нямат шанс мисля,та ще заложа на сигурното Wink

# 214

Съгласна Laughing,те и без това другите нямат шанс мисля,та ще заложа на сигурното Wink

И нас ни няма. Tired Освен и аз да гласувам за София... Laughing

# 215

И нас ни няма. Tired Освен и аз да гласувам за София... Laughing

А без такива  Laughing  Русе е по-близо до Варна Heart Eyes

# 216
  • Варна
А така, дайте малко тласък на Варна! Mr. Green

# 217
Поръчах това яке,изглежда  симпатично и не е от най тънките.Но като дойде ще видя .:

# 218
я кажете къде се тласкате, да дам и аз един тласък -> във Варна ги умеем тези неща  Mr. Green
извинете, сетих се за болната тема с детските градини. и наистина не видях къде се гласува, отваря ми се началната страница на минипри... ?
П.П. поправям се, гласувах и аз - трябвало е просто да се лог-на, днес съм по-руса от обикновено... Embarassed

# 219

А без такива  Laughing  Русе е по-близо до Варна Heart Eyes

Еее,добре,за Варна дадох моя глас.  Heart Eyes
Да видим варненки с какво ще ни подкупят... Laughing Whistling

# 220
ЕЕЕеее,явно от Русе и от Стара Загора не ни броят за хора!Гласувах за Пловдив!Все една кола прахосници ще се съберем,зада прескочим до там! Laughing  hahaha
Ама как се прецаках само!Пише ,че ще участват всики области,а те са към 28 май.тази седмица ще се гласува за първите 4,явно по-големина са ги подредили.Значи в следващите седмици ще се появят Русе,Стара Загора и ...тн.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 14:46 от irkata7

# 221
Момичета,разменям кафявите Кубанаш №36 за №37.Малки са ми №36....разтъпквам ги в къщи...  вече 2 дни ги обувам за по 2-3часа,обаче ми стискат на пръстите и няма да мога да ги нося....
Ако някой има №37 и  иска да ги разменим,моля пишете на ЛС!

Аз моите ги разтъпках с мокър дебел чорап, едва ги обувах, а сега са ми идеални. Много са удобни. Според мен доста се отпускат. Пробвай така. Или със спрей за разширяване на обувки.

Получих тези: https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

хубави са, една идея умалени идват, аз съм между 36-37 номер с широк крак и мога да ги обуя само с тънък чорап. Отделно, това че са без цип ги прави малко трудни за обуване.

И за ботушите патаугаси, 38 номер са ми добре, изглеждат ми и те умалени.

# 222
На 09.10 пратих пратка към минито, на 11.10 е получена в офиса на Спиди и още не е взета Thinking Писах им писмо, да не вземе да се върне пак при мен

^Милена^, и аз имам заявка за връщане, която е получена там на 11.10.2012 г. Провери пак в сайта на Спиди, моята Барбу я е взел ей сега буквално преди 15 мин.Peace (явно най-често в понеделник обират пратките ни от офиса им в Русе).
Да, сега и мойта е взета Peace

# 223

Да, сега и мойта е взета PeaceИ моята PartyСега кога да чакам ваучер Rolling Eyes

# 224
ЕЕЕеее,явно от Русе и от Стара Загора не ни броят за хора!Гласувах за Пловдив!Все една кола прахосници ще се съберем,зада прескочим до там! Laughing  hahaha
Ама как се прецаках само!Пише ,че ще участват всики области,а те са към 28 май.тази седмица ще се гласува за първите 4,явно по-големина са ги подредили.Значи в следващите седмици ще се появят Русе,Стара Загора и ...тн.

Е,няма ли да можем пак да гласуваме?  Rolling Eyes  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт