Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Не мога да ги разбера някои хора защо прибират артикулите в количката като няма да ги поръчват...  Tired
Защото някой хора са си с такъв маниер при пазаруването. Колебае се, чуди се, до последната минута, после се отказва. Същото като обикаля по магазините и мери дрехи, мери, тоя цвят, оня модел. И накрая става ясно, че ще вземе заплата след 20 дни и евентуално може и да си купи едно нещо от 100-те премерени неща  ooooh! Аз не съм така, но хората са различни и не бива да ги виня.

Другият вариант е обаче да ги прибират от сайта. Днес от едното ми пуловерче, което поръчах на редовна цена има пълна номерация - това е . От другото също днес си хванах номера, както и от трите панталона, дето вчера ги нямаше. Така че днес пак се отчитам с поръчка, а бях решила да се спирам  Mr. Green 

# 391
Аз мисля, че когато пускат намаления не намаляват всичко, някои неща си ги крият. Като свърши намалението се появяват в пълна номерация

# 392
здравейте,минавайки през форума и ви зачетох,в резултат поръчах и аз преди 6 дни,днес стои този надпис  17-10-2012 10:01:54 WMS WMS The order is shipping In delivery  в история на поръчката,какво ли значи и още колоко време да чакам.

# 393
здравейте,минавайки през форума и ви зачетох,в резултат поръчах и аз преди 6 дни,днес стои този надпис  17-10-2012 10:01:54 WMS WMS The order is shipping In delivery  в история на поръчката,какво ли значи и още колоко време да чакам.
Означава, че пратката е в куриера. Сигурно утре ще я получиш.

# 394
  • Варна
A, веднага си взеха бележка и се поправиха hahaha

Ботите, за които се жалвах оня ден, че изчезнаха на секундата, сега отново се появяват. Някой проявява ли интерес?
38-ми, 65лв.
и това е в коша, ако някой си го хареса Whistling
р-р С, 30лв.

# 395
  • на земята
 farf ,якето го получих вчера супер е,аз искам ботите ,дай линк на лични  #Crazy

# 396
  • София
Това е вечен календар Peace
Редиш си датите според месеца, цифрите са плочици всъщност.
Виждала съм такъв с дървени кубчета, много е готино Crazy

Днес или утре ще връщам Ол сейнтските дънки и вече съм набелязала с какво ще ги заменя Mr. Green

# 397
A, веднага си взеха бележка и се поправиха hahaha

Ботите, за които се жалвах оня ден, че изчезнаха на секундата, сега отново се появяват. Някой проявява ли интерес?
38-ми, 65лв.
и това е в коша, ако някой си го хареса Whistling
р-р С, 30лв.

Проявявам интерес към ботите, с удоволствие ще ги взема ако ви е се откажете от тях. Много благодаря!   bouquet

# 398
  • Sofia
ALL SAINTS снимах, втората снимка е със светкавица. Яко прилепнали са, детето си изпусна нещо докато снимах и като се наведох да търся, имах чувството, че ще ги спраскам  Joy А и аз съм се ошишкала  Embarassed Втората снимка е със светкавица.

Оф токущо разбрах,че тази чанта е по модел на Александър Маккуин Crossing Arms Имам я ,а много мразя такива "по модел на" "реплика" Tired

hahaha hahaha hahaha Абе в сайта всичко е реплика  Joy

# 399
  • Варна
aniK, 'що ни разби илюзиите Mr. Green
polina77, пуснах ги на *лаленце*, когато писа
... но някой е бил по-бърз от нея

# 400
  • София
Аз мисля, че когато пускат намаления не намаляват всичко, някои неща си ги крият. Като свърши намалението се появяват в пълна номерация
Абсолютно  smile3521, това им е стара практика!
Вчера получих тези обувки  - страхотни Heart Eyes
От намалението поръчах шест пуловера  за ЛМ - дано съм нацелила  номерата , а качеството ще го видим като пристигнат Simple Smile За мен скромно - две жилетки и това  Simple Smile
А утре чакам,     и дънките на Олсейнтс .

sparkling eyes, тази чанта я заглеждам от известно време, ако си я взимала от сайта - би ли споделила като качество как е, колко е голяма  и от вътре има ли разпределения?

А този шлифер някой поръчвал ли е

# 401
aniK, 'що ни разби илюзиите Mr. Green
polina77, пуснах ги на *лаленце*, когато писа
... но някой е бил по-бърз от нея

Да, някой е извадил късмет....въпреки, че ги дебнах....Въпреки това, много благодаря!

# 402
  • на земята
 polina77 ,споко и аз не можах да ги взема някой ги взе по под носът ми ,дано не е някой от сайта тука,че много подло така  Peace

# 403
aniK, сподели моля те от къде са сандалите с платформите, страхотни са  Blush

# 404
polina77 ,споко и аз не можах да ги взема някой ги взе по под носът ми ,дано не е някой от сайта тука,че много подло така  Peace

Много ми харесват.... Няколко пъти ги изпускам, а едни боти на Томи Хилфигър ги поръчвам 2 пъти и 2-та пъти ми ги отказват. Писах им е-мейли, писах и нищо - отговора е : "в момента на поръчката ботите са липсвали в нашия склад".
Няма гаранция, дори и да си успял да поръчаш нещо, че ще ти го изпратят....За мен това е некоректно...

Общи условия

Активация на акаунт