Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 551
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • на земята
chockolina  Peace изглежда хубаво,и лъскаво да е,нали е модерно  Laughing     bubanka,кубинките са страхотни имам подобни  Peace взе ли ги  Peace    Моите много топлят и тези са естествена кожа ама май няма номера пак ,че кога ги пуснаха ,кога изчезнаха   newsm78    bubanka,КОЙ НОМЕР ИСКАШ казвайййййййй...)))

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 18:22 от *лаленце*

# 541
#40 гонех, но вече няма нужда  Mr. Green
пп подозирам, че на живо може и да са по-хубави от на снимката  Whistling

# 542
  • на земята
Има си 40 бе,аз ти прибрах 37 ,но ги пускам щом 40 ти трябват  Peace

# 543
Получих такива http://www.miniprix.bg/produkt/96731/ , но в черно-бяло-червено. Много са изкуствени и миришат, китайски са, дале4е са много от мен и като стил и като качество...., но ги обух и разходих веднага  Mr. Green за да нямам време да размислям, удобни са, ефектни ....отговарят си
Такива боти http://www.miniprix.bg/produkt/1002076/ , но в тъмно кафяво ( от намалението) доволна съм , кожата е хубава, дължината е до средата на прасеца, стоят добре с дънки  Peace
Яке за малката http://www.miniprix.bg/produkt/1008368/ , но в кафяво , плътно е хареса ми много  Peace

# 544
Направо съм изумена от бързината им - снощи към 23.30 пуснах едни ботуши, сутринта поръчката вече беше приета от оператор, а сега видях на пощата, че вече е подготвена и ще я получа в най-кратък срок. Имам и фактура... Ако ги получа утре, това ще е нещо невероятно! Shocked

Иначе днес получих едни детски Mexx, за момче 31 номер, много съм доволна, страхотни са! Няма ги вече, за да ги покажа.

# 545
  • на земята
Ами да обработват по бързо ,защото много хора размислят и канселират поръчките си след ден ,два и те да не ги изпуснат обработвват по набързо ,за да няма време за канселиране  Peace

# 546
И при мен изчезна статуса - празен ред е  Laughing Май трябваше по-рано да измрънкам, че да се размърдат. Дано следващата седмица да преведат паричките. Момичета пишете как се развиват и вашите върнати пратки, че да се ориентираме по-точно колко време им отнема вече. Преди май повече се бавеха. Сега дано са се размърдали и с върнатите, както и с поръчките.
Аз ще чакам първо да ми върнат парите и тогава ще поръчвам.

# 547
Ами хубаво е да пишем и да се ориентираме ама...аз имам поръчка от 10.10,която в последствие обединиха с други от 16.10 и си стоят така обединени приети и толкоз.Като чета тук,че има поръчки от вторник дето вече са обработени и подготвени за изпращане...истината е,че е пълен хаос и всичко е на късмет.Междувременно,докато си опитваме късмета,те ни ползват парите и ни моткат дни наред...

# 548
Ами хубаво е да пишем и да се ориентираме ама...аз имам поръчка от 10.10,която в последствие обединиха с други от 16.10 и си стоят така обединени приети и толкоз.Като чета тук,че има поръчки от вторник дето вече са обработени и подготвени за изпращане...истината е,че е пълен хаос и всичко е на късмет.Междувременно,докато си опитваме късмета,те ни ползват парите и ни моткат дни наред...
Така е за съжаление  Rolling Eyes И на мен ми обединиха две поръчки с почти седмица разлика и доста си почаках. За това няма да поръчвам нищо докато не ми върнат паричките. Ти защо не им звъннеш да ги попиташ директно кога ще ти пратят поръчките и защо така само си ги обединяват  Naughty

# 549
  • Варна
Моята поръчка от снощи е приета от оператор. Остава и да не ми откажат нищо, за ботушките най-много си треперя Simple Smile

# 550
jully m дефектните ботуши които върна кой размер бяха ?

# 551
  • Варна
На jully m бяха 38, сега гледам се мъдрят и едни 41 Confused
От намалението поръчките ми са при оператор от вчера, обединени и няма начислени 14лв. доставка. Оправили са си бъга Party

# 552
PERLI, детското якенце подходящо ли е за зимата, дебеличко ли е? Искам да взема и аз за малката.

# 553
  • София
В събота доставя ли куриер и ако да, къде да се обадя да си сменя адреса на доставка, тъй като съм дала служебен адрес newsm78

# 554
Проверете си в профилите за изненади Wink. Имам ваучер за върнатата ми пратка, която Барбу прибра в понеделник Flutter!

Общи условия

Активация на акаунт