Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 550
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Аз пък имам преведени пари по сметката ... само дето нищо не съм връщала  Joy

# 556

ех, не може ли и на мен да ми върнат нещичко ... или да ми пратят нещичко по погрешка, ама да не са фибички за левче, а ботушки за 90 или чанта за 150 например  Blush

ето-o-o: спортни обувки  Whistling

# 557

ех, не може ли и на мен да ми върнат нещичко ... или да ми пратят нещичко по погрешка, ама да не са фибички за левче, а ботушки за 90 или чанта за 150 например  Blush

Спортните обувки най - добре ще стоят с анцунг "adiBas"  Joy Joy Joy hahaha

# 558
  • Варна

Оооо и аз щях да се зарадвам на едни ботушки, да се бяха объркали да ми пратят "моите" така дебнати ... ама не Tired

# 559
  • София
Аз пък имам преведени пари по сметката ... само дето нищо не съм връщала  Joy

ех, не може ли и на мен да ми върнат нещичко ... или да ми пратят нещичко по погрешка, ама да не са фибички за левче, а ботушки за 90 или чанта за 150 например  Blush

ето-o-o: спортни обувки  Whistling
Joy Joy Joy Веднага се сетих за едни спортове, които могат да се тренират с такива обувки  Crazy

# 560
ти за това ще си помислиш, разбира се! аз под спорт имах предвид маратонско бягане по пресечен терен например  Whistling

и това намаление на пуловери ще го пропусна  Mr. Green

пп някой не написа ли нещо за намаление или на мен само така ми се стори?

# 561
  • Sofia
И аз имам PDF за последната върната поръчка, няма и седмица  Peace Бъгът с 14-те лева оправиха, абе подобряват се  Peace Нека, дано!!!

# 562
И аз имам PDF за последната върната поръчка, няма и седмица  Peace Бъгът с 14-те лева оправиха, абе подобряват се  Peace Нека, дано!!!

И аз от сутринта имам PDF за върнатата, но нямам преведени пари по сметката. На самата фактура пише:  Вид на плащане: Доставката се извършва чрез куриер, наложен платеж И при вас ли е така? Какво означава, че ще ми пратят парите по куриер ли  Shocked На вас колко време след като излезе статус: обработена, ви превеждат паричките  Peace

# 563
  • София
Хай на компанията Simple Smile Сега ще ви разкажа нещо да ви усмихна деня , само обещайте, че ще се смеете тихичко Peace Mr. Green
  Линка, от който си поръчах дънките пак се появи  http://www.miniprix.bg/produkt/1010366/ и ако си спомняте, питах тук дали си въобразявам , че като се увеличи, се вижда как са зашити до лявата ръка....И понеже вчера пробвах набързо в офиса дънките и уж ги огледах добре, /но без очилата/  и снощи се прибирам и доволна да се изфукам вкъщи, тръгвам да ги обувам и в един момент съзирам /но вече с цайсите си бях/ нещо подобно на това от линка, само че до вътрешния  шев, точно под чатала smile3511  Е, побеснях ви казвам! Дупка, колкото стотинка, зашита по същия нескопосан начин smile3514
Сега ще им пиша пак на тия смотаняци и ще си преведа писмото с Гугъл и ще го пусна и до румънският им мейл. Направо нямам думи....
Хубаво ги бях забравила , кой ме накара пак да влизам в тоя сайт Banghead  Лошото е, че чакам ваучер за ботушите + тези, който ще върна от вчера и станаха доста пари....И като си направих една проста сметка, за един месец съм им дала на тия мизерници 540лв, от тях съм върнала продукти, само заради дефекти за 180лв.
Хем съм бясна, хем ми е смешно - как може да съм такъв карък hahaha  Joy
И друго си мисля- дали не ми правят сечено нарочно, защото непрекъснато ги атакувам с писма и критики newsm78

# 564
Вчера получих това яке http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-338ee4a38e86-80-0-1-85.jpg . Много е хубаво, на Теранова. Имам го в два цвята - вишнево и синьо, и двата цвята са страхотни.

# 565
  • Варна
jully m как да се смея тихичко Hug
Не е лично отношение, просто са невнимателни, ще се научат ама ... време ще мине.

Baby Mon, парите ще си ги получиш по сметката, но зависи от банката кога ще ти ги осчетоводи. Примерно тези които ми пратиха по грешка са преведени вчера и днес ги видях преведени.

# 566
Обърках се и аз вече с тия модели #Crazy
За тезимислех, че са кафяви и ги метнах в количката, но са черни. №26 - някой ако ги иска, да драсне ЛС. Още около 45 мин. мога да ги държа.

Тези са Mexx-аз ги получих и връщам днес. Уголемени с 1 номер и леко висока талия.
Аз пък получих ваучер още вторник (в понеделник е взета пратката) и то точно след като поръчах. Вече ще искам връщане по сметка, че нещо май се отказвам от сайта или поне ще поръчвам само сигурни марки Confused
Поръчките ми от намаленията във вторник днес са изпратени.

Моля, напомнете ми сега за размера за ол сейнтските "кафяви" дънки. За 40 френска, какви да взема?

# 567
  • Sofia
very nice, 2 размера отгоре  Peace 27 дънкова е 36 европейска. Аз нося 25 по принцип и би трябвало да взема 32 европейска.
Не знам дали ти помогнах  Confused
jully m#2gunfire

# 568
Момичета, какви бях отзивите за това яке? Много му се чудя  newsm78 Цветът точно такъв ли е на живо?

И аз имам ваучер. След като вчера във фейса им "влязох" малко по-остро, а те ми се обясняваха със заучени фази, днес май са се разбързали нещо  Mr. Green

# 569
  • София
И моята поръчка от вторник вече е "in delivery". Дали има шанс да пристигне утре или
чак в понеделник?
Иначе заявките ми за връщане още са в обработка, Барбу ги взе в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт