Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 523
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
bubanka, ти да не си отказа кубинките ... налични само в твоя номер

този път поръчах 40, но ако им се вярва на информацията в сайта, и 40 ще да ми големи  Joy

За снимката е използван размер 39 с мерки
Дължина на стелката 26 cm
Ширина на стелката 9 cm

Shocked Shocked Shocked  ooooh!
Бубанка , би трябвало да си отговорят на номерата Peace Аз снощи, по-точно в ранни зори към 2ч. успях да хвана от тях 38 и ги поръчах Mr. Green Естествено пак единична бройка  CrazyСамо че в коментара към поръчката им писах изрично да проверят дали са перфекти, ако не - изобщо да не си правят труда да ми ги пращат!
И аз като farf ще поръчвам тъпо и упорито, само че повода е друг Crazy

И не изпадайте в паника от дефектни продукти, нали виждате, че всичко идва  единствено при мен rotfImbo
Преди 2.5 часа им написах "благодарствен " мейл,  друг път отговорят макс. до 1/2 час, сега  smile3505   Ама им пляснах и техния  линк със зашития панталон - да си го видят и да ми дадат някакво логично обяснение... Обаче мълчат hahaha

# 601
Имам в кошницата тези 38.5 номер,пише че са естест.кожа

Не са естествена кожа!!! Поредната им измислица Twisted Evil

A как да различим естествената от изкуствената кожа, какво представлява знака за ест.кожа някой знае ли

# 602
# 603
  • София
A как да различим естествената от изкуствената кожа, какво представлява знака за ест.кожа някой знае ли

ест.кожа       текстил         друг материал

# 604
Никой не ми отговори за якето и аз го поръчах  Mr. Green Обаче сега имам една муха в главата да не е дефектно и връщано. Не знам ако реша да анулирам поръчката, дали ваучера, който използвах ще ми се възстанови  newsm78

# 605
Привет на всички   bouquet

Имам следното питане. Чудя се дали от черните дънки Мекс ще ми стане номер 26, по принцип нося размер S /36/. Някой ако ги е поръчвал би ли споделил дали си отговарят на номера.http://www.miniprix.bg/produkt/1004459/

# 606
  • на земята
white_oleander ,аз го получих якето,супер е ,топло,дългичко под дупето,много хубав цвят си е,и няма дефекти,поне моето няма..))))Отговаря си на номера..)))

# 607
Момичета,имам върнати пари по сметката за пратката,която взе Барбу в понеделник  Grinning

# 608
white_oleander ,аз го получих якето,супер е ,топло,дългичко под дупето,много хубав цвят си е,и няма дефекти,поне моето няма..))))Отговаря си на номера..)))

*лаленце*, много ти благодаря   bouquet Значи няма да анулирам. А право ли е или леко вталено, че на снимката не мога да преценя?

# 609

ест.кожа       текстил         друг материал

Хе хе..благодаря за инфото , значи съм се сдобила за 32.50лв с ботуши от естествена кожа Hug

# 610
# 611
  • на земята
Ами зависи кой номер си взела,на мен си ми е точно не ме издува...)))) Имам КУБААНАСИ тъмно кафеви 38 номер,ако някой иска да му ги пращам по еконт безплатна доставка..)))На моя приятелка са и малки в кутията без забележка..))) Peace

# 612
*лаленце*  bouquet и от мен благодарност ,за черното яке.
Пуснах го,но им писах и имейл,да проверят за дефекти преди да ми го изпратят.Все пак това яке беше налично преди повече от месец,и сега се появява само С размер.

# 613
  • Sofia
Момичета,имам върнати пари по сметката за пратката,която взе Барбу в понеделник  Grinning

И аз - браво на тях  Peace

# 614
  • София
Привет на всички   bouquet

Имам следното питане. Чудя се дали от черните дънки Мекс ще ми стане номер 26, по принцип нося размер S /36/. Някой ако ги е поръчвал би ли споделил дали си отговарят на номера.http://www.miniprix.bg/produkt/1004459/
Погледни 3-4 страници назад,  very nice беше писала за тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт