О-в Бали – вълнуващи мигове и преживявания~

• 99 846
  • 453
  •   1
Отговори
# 285
Не пропускай да посетиш Таналот Simple Smile

# 286
И аз да побутна малко темата. Купих билети за мечтания Сингапур и после ще посетим и Бали за 5 дни, края на февруари. Вече броя дните Grinning Всякакви мнения и препоръки са добре дошли...

# 287
  • София
mim4eto_84  Simple Smile поздравления Peace
Питай каквото те интересува конкретно, за да можем да отговорим на въпросите ти Simple Smile
mistela Simple Smile, до 2017 година има толкова много време, че всяка информация за цени на билети и полети дадена сега няма да е актуална за тогава. Догодина около септември октомври можеш да купуваш билетите, ако междувременно не са се променили плановете Ви. Влизаш в сайта на сингапурските авио линии и следиш цените за времето, което те интересува. но ако е важна цената на билетите, с други компании е по-евтино. Примерно с турските авио линии. Можеш да следиш и катарците. Тук във форума има специална тема за самолетни билети, много е полезна, може а и хвърлиш един поглед Simple Smile
Февруари март не зная дали е  най-евтино, но е по-евтино от април, когато започва сухия сезон и цените на хотелите се вдигат, но пак казвам, че е  много рано за планиране след повече от една година newsm78

# 288
  • гр.София
Роже, благодаря!
Ще следя темата, защото може към края на 2016 да включим тази дестинация (ако останат дни отпуск разбира се).

# 289
Роже, може ли линк към темата за самолетните билети. Благодаря.

# 290
  • София
Роже, може ли линк към темата за самолетните билети. Благодаря.
Гала, заповядай Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=880555.0;topicrefid=19

# 291
Много благодаря  bouquet

# 292
Относно билетите, съм почти сигурна, че по-евтини от Катарците няма. Плюса им е, че често имат намаления и ако човек следи може да докара 20 процента, също така те единствени имат възможност срещу 250 евро да си отмениш полета, което за някои може да е преимущество. Ние летяхме до Сингапур с Катарските, после до Бали с Air Asia. Но ако искате само Бали, може би турските авиолинии са по-добър избор. Те летят директно до Денпасар, докато Катарските не. Поне така беше миналата година, може да има промяна. Сингапурските са по-скъпи, не съм ги ползвала, но съм чела доста добри отзиви Grinning

# 293
  • София
Скоро се завърнах от пътуване до о.Бали. Чудесно място. Традиционно описвам пътуванията си. Първа част от пътеписа е готова и ако представлява интерес за вас може да я прочетете на: http://diana-cacaotours.blogspot.bg/  Peace

# 294
  • София - Бургас
Здравейте,
тъй йато често получавам молби за координатите на Косьо, на Л.С.,
пускам ги в темата, за да са достъпни за всички желаещи:
Facebook:
Konstantin Levakov

# 295
  • гр.София
Благодаря

# 296
Някой да планира почивка по Новогодишните празници?

Да, аз   Party

# 297
  • София
Е, вече е готова и четвърта част, в която съм описала някои от емблематичните за Бали забележителности.  Линкът е същия:http://diana-cacaotours.blogspot.bg/ Приятно четене, с пожелания да ги посетите на място, дори и ако вече сте били там.  Peace

# 298
Е, вече е готова и четвърта част, в която съм описала някои от емблематичните за Бали забележителности.  Линкът е същия:http://diana-cacaotours.blogspot.bg/ Приятно четене, с пожелания да ги посетите на място, дори и ако вече сте били там.  Peace
Страхотен разказ, невероятни снимки! Благодаря! И аз се замислих да включа о. Ява. Само да попитам тази екскурзия там на място ли си я взехте? от хотела? както и как си намерихте гида за последната екскурзия до храма-майка?

# 299
  • София

Благодаря. Екскурзиите взех от посрещащата агенция. Но в Бали е много разпространено наемането на кола с шофьор за определено време. Аз нямах време да търся други предложения (може би има и по-изгодни), но още от аерогарата е пълно с брошури на агенции, които предлагат различни екскурзии. Някои предлагат и само коли с шофьор.  В хотела ми предлагаха малко по-скъпа кола но за 8 ч., а аз исках за по-малко. Ако ползвате такси, сините са с най-добри условия. Мисля, че се казват "Синята птица". Така поне разбрах от другите от групата, които ги ползваха.

Общи условия

Активация на акаунт