Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 884
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Елинор, откъде са тези снимки?
Влюбих се в къщата на реката  Heart Eyes
ооо, и външния кът със столовете от щайги

# 316
  Къщата край реката е на приятел холандец. Къщата и всичко около нея е приказно, пипнато с любов и фантазия. Специално щайгите не се вписват в темата "Ателиета", тях ги пуснах от неговия дом за да покажа, че даже неизшкурени и небоядисани са пак много оригинални Simple Smile
shhhh... , това са снимки от ателиета на приятели. Рядко са подредени, но са пък толкова пропити с дух  Heart Eyes

# 317
https://picasaweb.google.com/109874237606269538578/Atelieta#5801768820430723762
Оттук нататък Simple Smile Малко снимки пуснах да не досаждам, после може пак Simple Smile

Последната снимка ме развълнува най-много   Wink  Heart Eyes

Запис  Whistling

# 318
  • София
Ехх, чак ми се прииска да съм художник...  Heart Eyes
Много са сладки чайниците от първата снимка. Имаш ли ги и на друга?

# 319
майсторици,май тук е мястото да попитам  мнението ви за този стол на икеа http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=sproductview&iID=10612 … ;cr=1_13381_0_0_1,като,че ли доста от вас пазаруват от там,та,имате ли го и удобен ли е  и ...всяко мнение ще ми е от полза

# 320
Бях писала за този тип столове преди - това е най-удобния стол на който съм сядала!!! Аз си ги купих от Comо, там са по-евтини http://www.como.bg/vsekidnevna/fotiojli/moderen-stol-new-kinsta-2958.html. Смених дамаската на столовете и табуретките и вече 2 години ги ползваме. Страхотни са, препоръчвам ги.

# 321
dafinov list,благодаря за мнението и за съвета ,не ми стана ясно от сайта на como имат ли ги в черно,но като ги поръчам ще кажат,за табуретките също се двоумях,но май ще ти се доверя  Hug имам груби фотьойли,които искам да сменя с такива столчета,отново благодаря

# 322
  Гюлфий,ще погледна има ли още Simple Smile

# 323
Здравейте!Бих искала и аз да питам нещо.Някой да има антистатичен килим?Напоследък продавачките в магазините много ги препоръчват,но до колко може да им асе вярва?!Ако някой сподели мнение и фото,ще съм благодарна!Приятна неделна вече на всички и лека седмица,в която духовете ще се успокоят/надявам се!/ и темата ще си върви пак така динамична,полезна и интересна,каквато беше!  bouquet

# 324
  • на североизток
Писи-миси, според мен решението за твоя гардероб е тази серияот Икеа. Можеш да си направиш каквато комбинация искаш и след време да си разглобиш и пренесеш на друго място, а там да я сглобиш по нов начин, ако се налага. Ако не искаш да се виждат дрехите, можеш да сложиш плъзгащи врати, закрепени за тавана, а по-евтин вариант е да ползваш панелни щори, или както им викат още "японски" Simple Smile Ето тук една стая с такъв гардероб, колко много дрехи е събрал. Пак може да не ти излезе толкова евтино, но поне ще си остане за теб, а не да го подаряваш на хората. Успех  Hug

Визи, случайно попаднах, гледайки клипчета с Икейски мебели, на "твоя" килим. Ето на 5мин и 15сек, а тук е още в началото. На мен си ми харесва тази твоя идея Simple Smile
И още едно клипче за текстила на Икеа и още нещо....Heart Eyes

А това пък по спорната тема от преди няколко страници Wink

# 325
http://www.houzz.com/photos/54973/Teenage-Drama-eclectic-bedroom-boise
Много интересен дом и смели цветови съчетания.

# 326
Дафинов лист, да, да, за черната боя Grinning. Това е то, дъската.
Лазурит, не са стъкла това нашето - фолиран плексиглас е. Това и писах - за нас красивите стъкла могат да бъдат мечта Blush. Въпреки че визуално разлика няма; усеща се когато дреб избамка вратата и тогава всеки реагира "А! Защо не дрънчат вратите? Защо не се чупят стъклата? Това въобще какво е?" Laughing
Ивчи, много благодаря Hug! Отивам да гледам клипчетата Grinning!
Елинор, разкош Heart Eyes! Дори не мога да кажа кое ми хареса най-много. Без думи съм!

Искрено се надявам Пина да се върне в темата творчески заредена.
За нея или хубаво, или нищо!

# 327
Лазурит, не са стъкла това нашето - фолиран плексиглас е. Това и писах - за нас красивите стъкла могат да бъдат мечта Blush. Въпреки че визуално разлика няма; усеща се когато дреб избамка вратата и тогава всеки реагира "А! Защо не дрънчат вратите? Защо не се чупят стъклата? Това въобще какво е?" Laughing

Верно бе! Сега като го написа отново се сетих, че вече съм го чела  Embarassed Много добре сте си решили проблема и много добре си стои Simple Smile

По стъкления въпрос ... терасата на "новата" квартира в която не се знае кога ще се местим ... вече се чудя дали ще стане изобщо... са с това закалено или незнамкакво стъкло, т.е. няма зидан парапет... и много се чудя как да обезопасявам... Thinking.
Някой с малко (и не толкова малко) дете, който има опит да сподели моля...

# 328
  Самурайке, я виж тази градина, дали ще ти допадне, може да ползваш някакъв елемент. На мен лично ми хареса, а уж обичам "рошавите" градини.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2538582227960.2119268.1 … 001755&type=3
Ей такова нещо бих искала да имам в двора (ако имам двор де Simple Smile)

# 329
В предната тема бях споменала за идеята да облепя коридора във вестници. Реших вместо вестници, това да стане със страници от книги. Нагласих си няколко и тази седмица мисля да започвам. Решихме ако нещо не ни хареса във вече готов вид, може да залепим тапети. Уж труда не ми се вижда голям, ама като започна ще видим.

Трябва ми и матова пастелна боя в червено за мебели (които са пък лакирани), дали има такава в някоя от големите вериги? И трябва ли да играе шкурката преди боядисване?

Също и от коридора се влиза в помещение, вратата на което ако няма дръжка не се забелязва, че има врата, преди това всичко беше в ламперия. Сега се чудя с какво да "облепя" тази врата. Не става просто с фолио, защото е малко релефна, а тънкото фолио ще очертае грапавините и ми се струва няма да стои добре. Засега виждам 2 варианта: единият е пак с ламперия някаква (само че не ми допада особено) или с коркови плоскости, които пък по цвят и материя няма да се вържат с нищо в коридора. Нещо подобно на ламперия, при условие че стените ще са със черно-бели страници, а останалите неща ще са в червено?

И какви декорации  ще подхождат освен  картини с рамки? В коридора ще има червен скрин, огледало, една етажерка за шапки да я наречем (черна засега), за която се двоумя все още, червени рамки с картини, рафтче с чекмедже (пак червено) и мини шкафче за ключове и дреболийки (червено).

Кой каквото се сети - приемам идеи   Hug

Общи условия

Активация на акаунт