Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 933
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • София-в сърцата на моите деца
Да попитам тука ли някой беше показал линк към коридор с дърво на стената, нарисувано ,като закачалка!Благодаря, ако може пак да го видя! Hug

# 331
  • Варна
Да постна и тук за ⅞ ...and Happily Ever After линк за апартамент-магазин облепен с вестници.

http://artcafe.bg/interesen-apartament-magazin-v-moskva/

didiela тук има закачалки от дъво http://myhappypond.com/2012/06/wooden-hangers/
а тук нарисувана http://ciknoto.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

Има и стикери, този например http://expobulgaria.com/organization_product.php?o_id=2558&id=603900

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 10:42 от Doris

# 332
  • София-в сърцата на моите деца
Doris,благодаря ти HugВторият вариант прилича на това,което търся!Нарисувано дърво, с птички и листа в коридора и закачалки върху него, но и това ще ми свърши работа!

# 333
  • Варна
Doris,благодаря ти HugВторият вариант прилича на това,което търся!Нарисувано дърво, с птички и листа в коридора и закачалки върху него, но и това ще ми свърши работа!
  bouquet
Със стикер е по лесно :гугъл галерия

# 334
Някой питаше с какво да комбинира резеда и оранж Simple Smile

Скрит текст:

Не че ми харесва много горното ... но поне се виждат на едно място Simple Smile

# 335
В предната тема бях споменала за идеята да облепя коридора във вестници. Реших вместо вестници, това да стане със страници от книги. Нагласих си няколко и тази седмица мисля да започвам. Решихме ако нещо не ни хареса във вече готов вид, може да залепим тапети. Уж труда не ми се вижда голям, ама като започна ще видим.

...
Кой каквото се сети - приемам идеи   Hug

А да ги "разредиш" с черно-бели снимки помисли ли?  Представи си вестници със сензационни заглавия и ...твои снимки в каретата. Или страници от книга с интересен откъс/поезия и твоя черно-бяла илюстрация-снимка...

# 336
  • Варна
Един интересен и артистичен бг дом Анна Йорданова

# 337
Самурайка  Hug, Новата спалня и дневната гледат на юг, трапезарията е север, но стрехите са по около метър, та никакво слънце не влиза (зимата без отопление не става). Мислих си за греди и повдигнат таван, но изолацията ще е проблем, а и стените се оказаха 2,60  Embarassed. Ама аз нали си спомням на баба къщата - 3м. (може и аз да съм била по-мъничка и за това така огромно да ми се е струвало).
Сега да измрънкам - басейна се отложи (за 4 път) с две седмици, защото са забравили да организират копаенето  ooooh! Вече ми идва да се гръмна и съм почти готова строежа да си го правя сама.

# 338
Сега да измрънкам - басейна се отложи (за 4 път) с две седмици, защото са забравили да организират копаенето  ooooh! Вече ми идва да се гръмна и съм почти готова строежа да си го правя сама.
Нямате ли договор с фиксирани дати? Тук всеки се моли нещо да се забави или да не е както трябва по строежа - тръшваш се, кършиш ръце, въртиш очи и си изпросваш я отбив от цената, я някоя веранда, я някой навес  Laughing Ние с таванска стая и стреха над терасата се сдобихме заради забавяне, едни приятели - с веранда с плочки заради една пукнатина (козметична) във фундамента. Тръшвай се и тупкай с крак - като са "забравили" да вземат сега да сложат един sun deck или едно барбекю да ти иззидат  Crossing Arms Не ги разглезвайте майсторите, те само това чакат!

Да пускаш снимки после Hug

# 339
  • София
Visible, по повод притесненията и за дупченето на стените, бих искала да ти препоръчам пластилин за стени. Намира се по книжарниците. Не остава никакви следи при махане, ако нещо не ти хареса как седи. После, ако искаш си дупчи, но и само с него е достатъчно здраво.

Maminko, би ли казала в кои книжарници си го купувала? Проверих в няколко, но дори не са чували за този пластелин.
Благодаря!  Simple Smile

# 340
Visible, по повод притесненията и за дупченето на стените, бих искала да ти препоръчам пластилин за стени. Намира се по книжарниците. Не остава никакви следи при махане, ако нещо не ти хареса как седи. После, ако искаш си дупчи, но и само с него е достатъчно здраво.

Maminko, би ли казала в кои книжарници си го купувала? Проверих в няколко, но дори не са чували за този пластелин.
Благодаря!  Simple Smile
Защото по книжарниците се води  ДЪВКИ UHO/УХО -  затова не са го чували.
Би трябвало да го има във всички книжарници , които продават лепилата на UHO около 3 лв е цената.

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 18:18 от JuliS

# 341
  • София
Julis, благодаря ти!  Simple Smile

# 342
http://www.houzz.com/ideabooks/4858835/list?utm_source=Houzz& … _content=gallery1

Simple Smile

А в това ми останаха очите вчера ... най-вече заради цветовете  Heart Eyes

И пак синьо... но в контраст с тухлена стена ...  Heart Eyes
Скрит текст:

Ей за това съм направо без думи  Shocked
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 19:02 от Лазурит

# 343
 Лазурит, точно в тези цветове сега правя една стая - тюркоаз, зелено, дърво. Пуфчето много ми харесва ..
А тоалетната няма да ползваш, ще си я сложиш в хола за украса  Laughing

# 344
В предната тема бях споменала за идеята да облепя коридора във вестници. Реших вместо вестници, това да стане със страници от книги.

Това като в дома на Мария Кюри Laughing Тя от "тапетите" се научила на наука.

Аз съм лепила списания по стените в едно заведение, но ефектът е е леко жълтеещ.

Общи условия

Активация на акаунт