Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 993
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък (пак) съм недочела нещо и изобщо не съм разбрала, че говорим за конкретна ситуация и снимки също не съм видяла. Напоследък успявам да порпусна 1 тон постинги, а уж се старая да следя...
Искрено се извинявам за шегите, които пуснах и които сигурно са засегнали Ягодка, която има син само на 11. Confused Embarassed
Това, което писах за моето гадже едно време и как сестра му ни пречеше, тогава вече бяхме зрели тийнове, така да се каже + прилежащите занимания...
Голяма каша стана и съжалявам. Confused

# 226
О, не моят син е почти на 15, е и?

# 227
Наистина смятам, че повечето деца в България се отглеждат в неподходяща среда. Минало е отдавна времето, когато са се раждали много деца, за да помагат в отглеждането на добитъка, за прибиране на реколтата, за прехраната... В България непрекъснато се говори, че трябвало да се раждат деца заради отрицателния прираст, но замисляте ли се, че България е част от пренаселената Земя, която много скоро, да не кажа вече, няма да може да изхранва това население. Света става все по-неприветливо място за живеене, а като прибавим и трудния начин на живот на повечето български семейства ми е чудно как някой се решава да има повече от едно дете. Не се засягайте лично, нямам предвид никоя от вас конкретно, но това е една болна тема над която имам своя, твърда позиция Confused Става дума за принципни неща, не за конкретен случай!
Стаята е прекрасна, наистина Heart Eyes
Сори за спама Peace

# 228
Ще се опитам да обясня, защо написах първото крайно според вас мнение:ЖИВЯХ с такъв човек, едно дете, живял сам, не можа да свикне да живее с друг човек, наистина, просто НАВИК. Докато се качваше по стълбите, гасеше лампата, забравяйки за мен Mr. Green. Живеейки и общувайки с друг се учиш на толерантност, близост и много други неща, които не мога да обясня. Мислите ли, че бабите и дядовците ни, които са били5–6– деца са били по–малко щастливи от сегашното единствено дете, презадоволено с телевизия, компютърни игри, много играчки и работещи родители, работещи много  за да го задоволят много , с много неща в консуматорското ни общество? Наистина ли мислите така ?
На Just Eva са на 11.5 и на 2.5, тя искаше съвет Hug
Някой направи ли си труда да види сладкото момиченце от последната снимка, което щастливо гледа през прозореца?

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 19:37 от venelina2006

# 229
Няма смисъл от принципни позиции, когато се изхожда от конкретен случай.

# 230
Пина, нека аз първа отговоря на въпроса ти. Ще го направя изчерпателно. Имам дъщеря на 14 год. Когато се оженихме нямахме собствен дом. Детето беше на 2.5 год когато си купихме наше жилище: две преходни стаи- хол и спалня, от хола се влизаше и в бокс. Детето беше на 4 год, когато забременях. Може би трябваше да го махна, защото нямах спалня и за него. Родих, но почина. Минаха още 4 год и когато дъщеря ми беше на 9 родих третото си дете. Ние спяхме на падащо легло в хола, а децата в детската. Ставаха да пишкат точно когато ние започвахме да правим секс, а пътя за тоалетната минаваше през хола, респективно през "спалнята" ни. Отвратителна ситуация. Сега имаме спалня, в която се влиза от хола. Дали ми се иска някой някой да прескача, за да се изпикае през ноща?! А може би трябваше да прекъсна бремеността си, за да пишка и маструбира спокойно дъщеря ми ли. Еми те хората са казали - сития на гладния не вярва. Сега да се посмеем, на финансовото ми състояние  Mr. Green
Айде да сменим темата, че стана кофти напрегната

# 231
  Ако говорим за перфектни условия за живот може би не трябва да работим като замаяни на 2-3 места за да купим жилище с повечко стаи, а просто да се ометем оттук. Като цяло държавата ни е лошо място за отглеждане на деца, не им дава никакви шансове. Моите живеят навън.
Обобщаванията и крайните изказвания винаги силно са ме отблъсквали - "Никога", "абсурд", "невъзможно". Сития на гладния не вярва.
Както и да е, детската стая е чудесна. С вкус, с внимание, с грижа към децата. Аз бих сложила картини и снимки. Моите деца, като бяха малки (разнополови, отгледани в една стая) избраха за декорация на стените да имат плакати. И това имаха.

# 232
Някой направи ли си труда да види сладкото момиченце от последната снимка, което щастливо гледа през прозореца?

Малката е кукла Peace Прилича на коте, покатерило се на перваза на прозореца, за да гледа навън Grinning
А дрешката й в тон с текстила Wink

Стаята е много хубава, светла, просторна. Цветът ще дойде от играчките и книжките на децата, учебниците на баткото. Сега е празна и стерилна все още.
Аз дори бих изчакала да видя какво ще стане, като я напълнят с вещите си, разхвърлят дрешки и играчки и после ще решавам какви допълнителни цветове и аксесоари да вкарвам. Вероятно баткото ще иска плакати, малката ще се радва на феи и животинки.
Няма да ти е лесно да комбинираш желанията им, но пък стаята е достатъчно голяма, ще има кътче за всеки и всичко.

# 233
Just - според мен в стаята липсва Mr. Green присъствието. Дрехите по леглата, пръснатите играчки на пода... раницата на земята.... Но стаята е нова - липсващото ще се дойде на място съвсем скоро Mr. Green Зеленото килимче / обичам рошави килими/ ми е мъничко. Може би още 2 -3 такива... или най-добре нещо с по голям размер. Стаята е чудесна - със здраве да я ползват децата

като заговорих за килим.... днес ми дойде червеният килим който поръчах. не е това червено като на снимката...и малко се разочаровах. Мъжо каза "ще го преживееш", обаче аз смятам че ще го сменя - само да намеря подходящото червено. Сега се чудя, ако поръчам полилея от домко... дали и той няма да ме изненада както цвят??? Thinking тогава ще имам точно 3 вида червено в стаята Sick Днес пуснах запитване в Домко... но уви... не им се отговаря явно...
Някой да е ходил скоро на място там????? Thinking

И само за статистиката....
Моите деца са 3.Планирани и желани. Вече съм на 40 почти и смятам че това са били 3те най-важни решения в живота. Не съм чакала да им осигуря най-добрата квадратура и самостоятелност... сега вече мога - и те го ценят, защото съм ги научила на труд, на отговорност и на любов. Ако чаках да мога да ги подсигуря със самостоятелни стаи предварително... щях да родя само 1 на тази възраст... и щях да съм загубила толкова години на любов , радости и щастие в живота си!
момичета ... Всеки има различна гледна точка по въпроса. Всеки има виждания и разбирания....които не бива така крайно да се осъждат и обсъждат.

# 234
...
Аз лавици/рафтчета над леглата на деца не бих сложила... и над моето няма и не бих си сложила.
...
Стига с това земетресение де. Тук да не е Япония, че всеки ден да люлее, и да падат предмети от рафтовете.  Grinning Аранжирай спокойно, с каквото си харесаш. Ако толкова те е страх да не паднат върху децата, може да накараш майстора да се набере на крепежа. Ако с неговите килограми не успее да го изкърти, значи и децата няма да могат (ако ще и да се качат на рафта). Да, чувам какво си мислиш: "А ако го изкърти?" Ами означава, че той е сбъркал крепежа, или ти си сбъркала майстора.  Mr. Green
Няма нищо общо със земетресение претенциите ми... Стававъпрос за усещане... Не ми харесва нещо да ми виси над главата докатосъм си в леглото. Същото важи и за дивани, канапета и фотьойли. .. Не ми е комфортно.

# 235
Уфф! Ясно е, че ни друсат хормони, но и други отдушници ще се намерят.

Специален поздрав за някои специални майки.

Лавици над леглото си и тежки рамки и аз не бих сложила. Сто маймуни да се въртят по дюбелите - пак.

# 236
  • Варна
Жалко,че са се развихрили такива страсти заради моето питане.
Няма смисъл от това.Хората сме различни,нека всеки си живее според
своите разбирания.
Децата също са различни,моите наистина нямат проблем от общата стая.
А и те не са затворени там по 24 часа.Особено малката,завзела е целия апартамент.  Joy

Както и да е.Май скоро няма да се престраша да пускам други снимки.  Simple Smile

# 237

Стига с това земетресение де. Тук да не е Япония, че всеки ден да люлее, и да падат предмети от рафтовете.  

Махни остави се, спим с каски на главите, морка болест ни е хванала, тюх!   Grinning

Crazy
Гледам и не вярвам на очите си? Да не съм объркала темите? Правилно!?! Грешно!?! Нередно!?! В тази творческа тема? Въх, някой скоро се е зачитал по теми в клюкарника явно. Да се надяваме, че ще му мине. Peace

Скрит текст:
Индивидуализмът е силно надценен и преекспониран в западната култура. Напоследък - и все по-често критикуван.

# 238
Пина, ти наистина не знаеш, кога трябва да спреш, нали? Не разбрах, ти деца имаш ли?

Да разбирам, че имате спалня.

Дали ми се иска някой някой да прескача, за да се изпикае през ноща?!

Това е целият отговор. Поставили сте вашия комфорт пред този на децата.

Аз също съм на мнение, че всеки сам решава как ще живее, решава и за семейството си. Нямам претенции към чуждите решения. Който както ги разбира нещата, така да прави.

# 239
Пина, ти наистина не знаеш, кога трябва да спреш, нали? Не разбрах, ти деца имаш ли?

Да разбирам, че имате спалня.

Дали ми се иска някой някой да прескача, за да се изпикае през ноща?!

Това е целият отговор. Поставили сте вашия комфорт пред този на децата.

Аз също съм на мнение, че всеки сам решава как ще живее, решава и за семейството си. Нямам претенции към чуждите решения. Който както ги разбира нещата, така да прави.

ooooh!  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт