Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 903
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
С риск да се покажа в цялата си същност на идиот - инсталирах Google drive - ама сега ми трябват идиото устойчиви напътствия, за да кача файл  Embarassed.
аз щях да ти предложа dropbox - безплатно, само с регистрация, можеш да качваш всякакви неща.

Видимите кабели са ми любими. В бъдещото ми (надявам се някой ден да стане настоящо) фотостудио такива предвиждам  Mr. Green

# 271
Харесаха ми тези видими кабели, нямам нищо против и срещу видими
тръби (това за тръбите сте го коментирали отдавна, аз сега намерих
случай да пиша).
В WHATA се задава нещо интересно, нямам търпение за следващото включване-
http://whata.org/blog/whata-pravi-remont-pomogni-na-priyatel.
Скрит текст:
Споделям същото мнение като на Стефчо.

# 272
В WHATA се задава нещо интересно, нямам търпение за следващото включване-
http://whata.org/blog/whata-pravi-remont-pomogni-na-priyatel.

Иха! Simple Smile И аз ще ги следя.

Vayana, каква е твоята киноидея в антрето? Много странно звучи така. Simple Smile Писала ли нещо назад, понеже аз (пак Shocked) не съм видяла. Ако си писала вече, само кажи, аз сама ще си потърся.

По този повод да кажа на Самурайка, че една от идеите за щори в нейния нов хол, които ми се завъртяха в главата, беше за ролетен екран и прожектор на тавана Laughing. Стената с тесните прозорчета е идеална за това, но пък ще се вижда добре само от кухнята. Седящият ви ъгъл е на друго място...

# 273
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
venelina2006, подкрепям с две ръце последния ти пост. Peace

По повод съжителството на малко човече с тийн: да обзаведеш детска, която да задоволи толкова разнородни потребности е страшно предизвикателство. Стискам палци да успеете мами! Ще продължа да ровя с идеята да ви намеря полезни неща. Ето малко насоки http://www.realt5000.com.ua/news/utf/bg/632998/ В края на статията линк препраща към руския текст. Съжалявам че автоматичният превод е ужасен. И че няма картинки. Embarassed

Ето няколко по-универсални интериора за детска
цък
цък
цък

Заинтригуваха ме проектите на WhATA. Да видим какво ще е продължението! Wink

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 18:57 от profesorkata_1

# 274
По този повод да кажа на Самурайка, че една от идеите за щори в нейния нов хол, които ми се завъртяха в главата, беше за ролетен екран и прожектор на тавана Laughing. Стената с тесните прозорчета е идеална за това, но пък ще се вижда добре само от кухнята. Седящият ви ъгъл е на друго място...

Ooo, Барбс, ти не си забравила моите запердени мъки  Heart Eyes Благодаря за идеята! Тя, да ти кажа е осъществена, ама не баш тъй...абе съвсем инък даже  Rolling Eyes Ролетно-екранни щори 2 бр. на големия прозорец, тесните прозорчета са с три вързани на възел пердета, прожектора е на най-горния етаж, на лофта и там стават най-страхотните кино прожекции с гости, бира, пуканки и "finger food" за вечеря.
Сега те моля за идеи за килим  Praynig. Махнах предния. Купих си и маса, но е още в несглобен вид. Като допдредя ще снимам пак и ще моля за мнения, ще пусна и малко външни снимки.

webshots нещо се е смахнал. Моля препоръчайте ми лесен сайт за качване на фотоси?

Скрит текст:
Надявам се, че ще остане поне една тема във форума, която не проблематизира и коригира света в неговата неправилност и погрешност, а го разглежда в неговото разнообразие и вариации на форми и цветове. Peace

# 275
webshots нещо се е смахнал. Моля препоръчайте ми лесен сайт за качване на фотоси?

Picasa, Flickr ( в обратен ред)

# 276
  • UK
Очаквам вашите предложения Heart Eyes
Такааа местим се в нова къща, все още, хола ми стои недовършен Thinking защото нямам идея как да боядисаме тези 4 стени ooooh! Пода е тъмен ламинат /венге/ диваните са в цвят резеда newsm78 Балкона, който е част от стаята е боядисан вече в орандж ooooh! Идеи за цветове?
А нощните лампи, за които бях попитала преди време ще бъдат измайсторени/скоро/ по идеи Ваши Mr. Green  bouquet

# 277
  • София
Barbabeau, да, писах, но никой не го отрази  Simple Smile
Ето това беше:

А относно плановете отвътре -   смятам да се заема със съвсем мъничкото антре. Стените ще са с черни релефни тапети, с широки бели тримове, вратите са бели, има огледало на цяла една стена от пода до тавана, на две други стени под ъгъл ще има бял ъглов гардероб до тавана, завършващ с ниска част до входната врата като малко място за сядане, тапицирано с черна възглавница, а на останалите стена и половина - целите с черно-бели снимки на любими актьори в тънки черни рамки и изведено подходящо осветление, мисля за тип прожектор. С това ще направя реверанс към моя приятел, който е художник, 3D аниматор, визуални ефекти - както се самоопределя " кинаджийче " и там ще си е his place  
Та в този порядък търся тънки черни рамки, ако знаете къде има, ще съм благодарна!  

На стр. 6 - там показах част от терасата си и получих похвали Simple Smile

П.П. А и намерих производител на черните рамки, за които питах тогава - ако някой търси ще дам координати.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 278
Дафинов лист, продължавам да мисля по твоя въпрос за стената в кухнята Laughing
я вижтова

П.П. Mr. Green Право в целта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681831.0

# 279
Ето ми ги скиците, сигурно не е с добро качество снимката, но е скриин шот.

http://gugy.snimka.bg/architecture/drawings.706688

Ще изтрия линка по-късно.

# 280
Даун, видях скицата и ми харесва много!  bouquet
Обаче, не за това си я публикувала, сигурна съм; не помня причината Embarassed

Видните кабели ми бяха интересни и ми допаднаха. И само една от идеите ми беше позната Grinning.
WhATA и аз бих следила, но 100% ще забравя Laughing. Ще публикувате и тук за забравани, нали? Blush

Скрит текст:
Искам да изрева с цяло гърло, макар неинтериорно!
В кооперацията ни някои хора са решили да гледат куче! Детето и аз сме нахапани от бълхи, защото то е решило да спи пред нашата врата и да се отърква старателно в нея. Стълбището по пътя му (не сме на първи етаж) е цялото в козина. На партера, допреди малко, имаше n на брой съдинки с водичка, стари манджички, тестени закуски и гранули + салфетка с кокалчета, които изхвърлих и можех да изхвърля с тях и домоуправителя, който ми се пречкаше. А то, животното - с размери на глиган и също толкова дружелюбно. Толкова съм бясна, токова много!

# 281
Аз пък не разбрах много от скицата на къщата, а уж можех да разчитам чертежи Embarassed
Много чупки, много стрелки, много врати newsm78
С червено са корекциите, така ли? Колко стаи ще има в западната половина? 3 спални, срещу тях 2 бани и нещо посредата или едното е коридор и врата навън? Това с двойните врати гардероби ли са? Защото входната вратата от верандата е обозначена по същия начин, а гардероба в първия коридор другояче? Откъде се влиза във всекидневната? С плъзгаща врата?
И какви са размерите на помещенията? В метри и сантиметри Simple Smile

На първо гледане, мисля, че можеш да махнеш 1-2 от вратите в коридора, много са ти. Или поне тази, която е към кухнята и всекидневната (от корекциите).

Интериорките, стига сърдене, идвайте да помагате на момичето!

Във WhATA-та ме впечатли как цялата баня на единия апартамент се вклинява в площта на съседния Shocked
Иначе и аз ще чакам да видя как ще направят от нищо нещо. Или обратното, може би Laughing

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 15:46 от птица

# 282
Даун, видях скицата и ми харесва много!  bouquet
Обаче, не за това си я публикувала, сигурна съм; не помня причината Embarassed

Видните кабели ми бяха интересни и ми допаднаха. И само една от идеите ми беше позната Grinning.
WhATA и аз бих следила, но 100% ще забравя Laughing. Ще публикувате и тук за забравани, нали? Blush

Скрит текст:
Искам да изрева с цяло гърло, макар неинтериорно!
В кооперацията ни някои хора са решили да гледат куче! Детето и аз сме нахапани от бълхи, защото то е решило да спи пред нашата врата и да се отърква старателно в нея. Стълбището по пътя му (не сме на първи етаж) е цялото в козина. На партера, допреди малко, имаше n на брой съдинки с водичка, стари манджички, тестени закуски и гранули + салфетка с кокалчета, които изхвърлих и можех да изхвърля с тях и домоуправителя, който ми се пречкаше. А то, животното - с размери на глиган и също толкова дружелюбно. Толкова съм бясна, токова много!

Sick да си го вземат в тях. Хапано от бълхи много сърби, казват

# 283
Дафинов лист, продължавам да мисля по твоя въпрос за стената в кухнята Laughing
я вижтова

П.П. Mr. Green Право в целта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681831.0

dir  bouquet. Всъщност най-много ми допадна идеята ти от вчера http://prikachi.com/images/676/5389676j.jpg, но не знам как да я осъществя и изобщо има ли нещо по магазините, което да се доближава до това.

# 284
Визи, най-голям проблем ми е дневната - как да разположа мебелите, а и самите мебели не съм избрала. имам налична ТВ поставка, но телевизора ще е най-вероятно на стената над камина (газова). Дивана и/или креслата ще са кожени, заради добитъка и пуберите и имам един античен "бюфет", който се надявам да постегна в някой живот.
Птица, тераса няма бе душко. Това на което архитекта му е турил гръмкото име веранда си е просто земята около къщата. А къщата си е стара, пристрояваме спалня с баня и дрешник. С червено са отбелязани наличните стени, които ще се разрушават. В дневната се влиза директно от входа, т.е. нещото като антре прелива в дневната.
Входната врата прилича на гардероб, защото я поръчахме двойна, като едното крило ще се отваря само ако пренасяме нещо, а гардероба в спалнята е "опшънал" и е с плъзгащи се врати.
Размерите са в сантиметри, но съм отрязала половината. Новата спалня и баня са около 30 кв. м.

Общи условия

Активация на акаунт