Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 916
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
По темата с вестниците се сетих, че в едно предаване бях гледала да залепят плат на стената с течност за гладене. Понеже хич ме няма в гладенето : Rolling Eyes, не знам какво представлява течността, но определено се залепи за стената, а махането става като се намокри в водичка. Та мисълта ми е, че може да се залепи по този начин плат, който имитира вестник или пък онзи плат от Икеа, който е "изписан" с разни думи.
Някоя от вас пробвала ли е по този метод?

# 346
В предната тема бях споменала за идеята да облепя коридора във вестници. Реших вместо вестници, това да стане със страници от книги.

Това като в дома на Мария Кюри Laughing Тя от "тапетите" се научила на наука.

Аз съм лепила списания по стените в едно заведение, но ефектът е е леко жълтеещ.
Аз намерих едни старички (1995-2000г.) италиански списания за интериорен дизайн, които имат страхотни снимки... ама ще си карам с тапети и боя, защото не желая да ставам интериорен дизайнер.  Joy

# 347
Много гадно обидихме Пина , а тя пускаше снимки и блогове, които ме зареждаха . Вкусовете ни съвпадат. И ми липсва, много!
Аз след предпоследния спор относно вкусовете, също изгубих желание да пиша в темата, но я четях и сега само чета но не е същото.
Бараба, Визи...  и те изчезнаха...

Относно тапетите аз бях много предубена, но след като видях детската на Визи много ме доядя. Ама много се ядосвам! Пак пльоснах латекс в едно прасковено - клони към оранж. А бе хубаво стана, но не ми стигна боя и към входа и кухнята свърши скъпата боя и се опитвахме да я направим същата като от Бриколаж, но не е същото. Много ме е яд. Познати казват, че само аз го виждам, щот знам, ама аз не вЕрвам. Следващият път само тапети!!! Не ми стигна време за паркет. Но съм с нови малки диванчета - две двойки с подлакътници от дърво, и дамаска в млечно бежово, не мога да им се нарадвам. Нека да изрина и да наредя сувенири,снимки, картини, дрънкулки и ще пусна снимки. Та исках да ви питам сега като знаете оранжеви стени - зелена кухня и орех какви на цвят възглавнички да си сложа. Имам и още питанки, но без снимка, няма как. От два полилея искам да направя един... И много искам накрая! newsm47

# 348
Та исках да ви питам сега като знаете оранжеви стени - зелена кухня и орех какви на цвят възглавнички да си сложа. Имам и още питанки, но без снимка, няма как. От два полилея искам да направя един... И много искам накрая! newsm47

орехово-горчичени Wink

# 349
Та исках да ви питам сега като знаете оранжеви стени - зелена кухня и орех какви на цвят възглавнички да си сложа. Имам и още питанки, но без снимка, няма как. От два полилея искам да направя един... И много искам накрая! newsm47

орехово-горчичени Wink
Лазурит и аз си мислех същото, много ме страх да не стане много шарено. Да не кажа, че вече май е като в цирка , ама ....

# 350

орехово-горчичени Wink
Лазурит и аз си мислех същото, много ме страх да не стане много шарено. Да не кажа, че вече май е като в цирка , ама ....
и аз се замислих ... ама така както го описваш си ги представям меки цветовете ... и внасяме само 1 нов цвят за акцент - гочицата... а ореха пренасяме от кухнята...

Реших да не се "заяждам" че от прасковен оранж до оранжево има разлика ... че и от зелено до зелено ... също Simple Smile

Дай снимка и ще прецизираме Wink

Или си поиграй с това
https://kuler.adobe.com/#create/fromacolor

# 351
Ама заяждай се, няма проблем  Grinning. То стана като цветовете на дъгата само в хола е оранжево каквото го исках иначе каквито и определения за цветовете да използвам все няма да го пресъздам.

Вчера си мислех да се гръмна, но милото ме успокои, че на зима , на затворено,  като запушим, запържим  и сварим по нещо нямало да личи. Но цвят горчица харесвам. А бе веселичко е, спор няма.
Едно си мислех, друго стана.. newsm62

Догодина ако имам желание слагам паркета и вече се замислям да се изнасям. Мноого отдавна го замислям, а сега се осмелих да споделя Shocked
В целият ми съзнателен живот на това място, в този апартамент най - дълго се задържах. Иначе максимумът ми е бил  три години и дим да ме няма.

# 352
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Цвят, който добре се комбинира и с оранжево, и със зелено, и с кафяво е лилавият. Нюансът може да се подбере според нюансите на горните три цвята. Ако е по-тъмен ще уравновеси другите ярки цветове. Peace

# 353
Привет от мен,не съм ви чела до сега,но ще ми е интересно да следя какво става тук  Laughing  Аз съм последен курс студентка по "Интериорен и пространствен дизайн" и ще се радвам да съм полезна със съвети,сигурна съм и ,че ще науча много неща от вас Simple Smile

# 354
  • Варна
Добре дошла!  bouquet

На първо време може да дадеш съвет по въпроса на Росна китка.

# 355
Аз съм тук. Но ми е едно такова... безинтериорно и безидейно настроението като цяло Tired, с някои леки проблясъци...
Затова и не пиша, не ми е обичайно и се въздържам.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 10:36 от Visible

# 356
И как беше, купувате не имот, а съседи. Mr. Green Да живее свеки. Laughing

# 357
ВизиHug
В трудни моменти (а съм имала доста )си казвам, че и това ще мине. Съседите са си били такива, просто случката с кучето е извадила нещата наяве. Това винаги става, рано или късно. Не може ли да се сложи  ,ако има такива, обезпаразитяваща каишка на кучето, щом не е агресивно newsm78.
Скрит текст:
Аз вече нямам желание да пиша за интериор в темата. Не мисля и че скоро други момичета ще тръгнат да показват домовете си или да търсят съвет. Остава само показването на хубави картинки, а ценното на темата беше споделянето. Липсата на толерантност към живота и вкусовете на другите ме изненада много неприятно

# 358
  • Варна
Даммм, честно казано ги разбирам, аз също на моменти съм доста експанзивна и бързо се докачам, но пък и бързо ми минава. След като ми премине, малко ми е тегаво, но съумявам да си призная, че без такива моменти явно не може. Така че момичета връщайте се, зная че темата ви липсва.  Hug
И сега да си призная, подадох заявление по програмата Аз мога повече за обучение по интериорен дизайн. Ще си чеша крастата  Joy

# 359
Рoсна kитка Отностно въпроса ти,малко е трудно да се прецени без снимка,защото наситеността и яркостта на цветовете може да бъде с огромна разлика от това,което може да си представим.Ако можеш качи снимка,за да мога да преценя. По принцип стените въздействат най-много,а подобни неща като възглавничките например се ползват за акценти и подчертаване,така,че или зелено като цвета на кухнята,или орех. Можеш също да използваш някой ахроматичен цвят по желание,който да уравновеси цветовете,но със сигурност не добавяй още цветове,(повече от 3 цвята се смята за шарения). Simple Smile Ще чакам снимка,за да мога да помогна повече.

Общи условия

Активация на акаунт