Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 886
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Е,за П-образна не бях мислила,сега ме хвърлихте пак в размисъл Grinning

# 497
Токова се радвам,че всичко е по старому тук  Simple Smile

Много искам да ви покажа и аз скица на апартамента,за да ми помогнете с идеи(много съм зле с рисуването,обаче).Бавя вече две седмици смяната на елинсталацията,защото нямам точна представа, къде какво ще има и съответно къде ще е най-точното място на контактите.
В момента в едната стая има 1(един)брой контакт:)Другите и те не лъжат Laughing

# 498
И пак много хубава коледна украса от Икеа, не знам обаче дали вече
се продава в София-http://blogs.cotemaison.fr/le-temps-de/2012/09/28/chez-ikea-cest-deja-noel/.
 Един поздрав за Дорис и останалите почитателки Heart Eyes-http://www.uniqueinteriordesign.co.uk/wp-content/uploads/2012/02 … -Ottoman-1956.jpg (извинете ме ако е пускано).

# 499
  • Варна
Veniz благодаря, даже и на Хаус му ходи!
"Стол като парче картоф, като боксова ръкавица или като разлята чаша върху нагънат като завеса екран..."
Рей и Чарлз Иймс са създали пИрфектния стол, толкова е добър, че в годините само са го вдигнали с 10 см заради ръста!  Това бижу струва 4000 -9000 долара.
Филмчето : http://www.universalsubtitles.org/en/videos/8aBTg6Ucm4sn/bg/291012/

Рей е Бърнис и му е съпруга Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 10:36 от Doris

# 500
  • Варна
CrazyАааа разбрахме се значи  Hug Ама, незнам newsm78 как да ида и да ги питам, тези бели фигури отде са Joy Мислех, че могат и да се изработят някак от шаблони и да се свържат, но не намирам линк такъв, указваш кое и как Flutter инак, мерак да се пробва, не липсва при мен и съпруг Mr. Green

В момента не мога да си спомня точно тези фигури, но като се прибирам от работа ще погледна.
Вчера набързо ги погледнах - изработени са от отделни детайли (като малки перки на ветрогенератори), изглежда ми боядисана ламарина и са закрепени един за друг с винтове. Отделно две преградни стени са закрепени помежду си със шпилки около 15 см, на стъклопакета е пренесен същия мотив.

# 501
  • Варна
Е,за П-образна не бях мислила,сега ме хвърлихте пак в размисъл Grinning
Това пак отива към модули, аз много харесвам скандинавските дизайни, предлагат доста олекотени варианти, а в Икеа има дивани SÖDERHAMN които имат и разтегателни модели и могат да се комбинират - модули всякакви...

# 502
  • Стара Загора
Привет момичета,отдавна не съм влизала в тази тема,връщам се да ви чета , Grinning,благодаря на Пина за темата . Grinning

# 503
  • Варна
Експозиция в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк
 What Was Good Design? MoMA’s Message 1944-56

# 504
# 505
За коледното дръвче:

# 506
Благодаря!  Хо-хо, снимката е от Плейбой! Simple Smile

# 507
  Това ми беше полезно, а това ми хареса

# 508
За коледното дръвче:
Скрит текст:
Страхотно! Това май е любимата ми коледна украса засега...

# 509
  • Пловдив
Момичета ,нахлувам със въпрос.Какво мислите за отделяне на трапезарията от меката мебел с 2-3 стълбички по цялата дължина ?Гледам,гледам снимки и все повече се обърквам.Помещението ще е около 60кв -хол,кухня и трапезария.Хем не ми се иска да има хиляда чупки,хем всичко да не е наредено в една редица.Няма шанс да е по-дълго от 10-10.50м.Меката мебел задължително,обаче трябва да е в единият край,защото там таванът ще е по-висок.Какато и меката мебел и масата за хранене да са на една редица,за да гледат към двора.В този случай отивам на към Г образна форма,като кухнята е в чупката.Някакви идеи?

П.П.Пак взех да се увличам по минимализма и бетонените стени...ох няма отърване...

Общи условия

Активация на акаунт