Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 878
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Нелина, аз нищичко не разбрах. Ще трябва да драснеш няколко схеми с това, което ти се върти в главата, а и да кажеш каква е тази мека мебел с 2-3 стълбички. Joy

П.П.Пак взех да се увличам по минимализма и бетонените стени...ох няма отърване...
Ами че това лошо ли е? Sunglasses

# 511
Цитат
от меката мебел с 2-3 стълбички по цялата дължина
   Simple Smile

нелина, по дължина, или ширина на помещението???

Иначе аз съм ЗА  такова разделяне на зоните, още повече щом и таванът позволява Peace

# 512
Да се похваля ли, да не се ли похваля...? Е, хайде, ще се похваля! Joy

Купих си от този тапет.
Засега с малко смътни планове, но все пак с планове. Sunglasses

Скрит текст:

# 513
  • хасково
Момичета ,нахлувам със въпрос.Какво мислите за отделяне на трапезарията от меката мебел с 2-3 стълбички по цялата дължина ?Гледам,гледам снимки и все повече се обърквам.Помещението ще е около 60кв -хол,кухня и трапезария.Хем не ми се иска да има хиляда чупки,хем всичко да не е наредено в една редица.Няма шанс да е по-дълго от 10-10.50м.Меката мебел задължително,обаче трябва да е в единият край,защото там таванът ще е по-висок.Какато и меката мебел и масата за хранене да са на една редица,за да гледат към двора.В този случай отивам на към Г образна форма,като кухнята е в чупката.Някакви идеи?

П.П.Пак взех да се увличам по минимализма и бетонените стени...ох няма отърване...
Представяш ли си тези стълбички по колко пъти на ден ще ги прекосяваш. У братовчед ми е така .Хубаво стои,но жена му сега е с една дискова херния като мен и като спре пред стълбичките се наглася по 5 минути с кой крак да ги подхване.

# 514
  • Пловдив
Знам,че много обърквам хората с моите обяснения.Пускам няколко примера за разпределение
http://nelinalondon.snimka.bg/properties/k-shta.703315.28933024 ,това е идеята за Г-образно,като местата на меката мебел и трапезната маса са сменени
Това е по-правият вариант(май по-малко площ изяжда)  http://nelinalondon.snimka.bg/properties/k-shta.703315.28933051
като между кухненската част с трапезната маса и диваните има ей такива ст2 стълбички
http://www.houzz.com/photos/95811/Open-Floor-Plan-Living-Room-Pi … room-other-metros
Като например в чупката в дясно от меката мебел
http://nelinalondon.snimka.bg/properties/k-shta.703315.28933066
може да има библиотека на цяла стена и 2 стола и защо не  кът за компютър.
Ей такъв стил ми харесва 
http://www.houzz.com/photos/1064261/Hill-Country-Residence-modern-kitchen-austin
Дървената облицовка ,прозорците,по изчистенко да е и да има простор.,е малко е постно откъм аксесоари....но  ще го  миксираме с капка шведски  интериор за малко повече уют.Дотогава кой ли стил ще ми е завъртял главата.....
Стълбичките затова искам да са само 2 ,за да не ми е проблем изкачването.Затова ще има  и спалня  на първи етаж,че на дърти години как ще е  с шиповете незнам...

Барбабо,много як този тапет Peace.Я сподели къде си му намерила местенце.Аз не съм от най-големите  фенове  на черното,но твоята черна стена с прозорците все ми е пред очите  Sunglasses.Нищо чудно да я крадна  Laughing

ПП. Няма нищо лошо в минимализма,само дето трябват големи пространства и скъпи мебели,и много високи тавани,за да постигна този уау ефект.Пък финансовите ни  възможности  не са неограничени  Sad

# 515
  • густо майна Филибето
Аз бих казала - много е хубаво за млади хора Simple Smile
 Имам едно стъпало на двора, защото исках повдигната площадка , и добре, че не са две или три, както мислех, а останалото е наклон, защото като ходя и се връщам от там с чаши, винаги съм с повишено внимание.А и без чаши. Малко е затормозяващо в това отношение.

# 516
Много харесвам различни нива в жилището, особено когато площта е голяма. Иначе ми е като футболно игрище. Нелина, действай, харесва ми това, което си замислила  Simple Smile

И не мога да не споделя с вас тези приказни, празнични маси:

Скрит текст:

# 517
Барбабо, и аз гледам тапети този ден. Видях на един от линковете тук тапети в банята и много ми хареса. Но ми бе зададен въпроса, а кой ще ги лепи.. Laughing

Кончета:

https://www.digsshowroom.com/wallpaper-218/scalamandre-391/index … 12e0f814001b5fcc6

# 518
Споделям един мъжки апартамент цък

# 519
  • хасково
Бива си го този апартамент. newsm10

# 520
  • Варна
Ема, масите са страхотни.  Heart Eyes Копирах си ги и при възможност веднага ще ги приложа.

Мъжкият апартамент наистина е много хубав. Особено ретро дресоара с многото чекмеджета. Очите ми останаха в него.

# 521
Нелина, разгледах вариантите и не мога да кажа как точно ще е най-добре, обаче все пак имам една мисъл: Както и да разполагаш зоните, направи така, че кухнята да не се явява "декор" на помещението. Или поне частта с меката мебел да е ориентирана така спрямо кухнята, та да нямаш мивки, котлони и шкафчета за фон. Значи, доколкото разбирам от визуализациите, така-не, така-ок.

Цонне, ама Златко ли така с лошо? Crossing Arms
Зелените зебрички са много сладки!

# 522
  • густо майна Филибето
Ема, даже са те поканили на синята маса! Ех, искам и аз пък Crossing Arms Да не е мускулест доктор? Wink
Много ми хареса мъжкия апартамент. Barbabeau, пусни и тук линка за онзи "мъжки"  апартамент от темата с преправянето. Много ми хареса там дневната с черната стена и ярките столове.

# 523
  • Пловдив
Ммм..да,благодаря ви момичета значи съм на правилнията път,точно както Ема каза и на мен ми е едно такова като игрище иначе,като на апартамент без усещане за къща .И с барбабо мислим по един начин.
Любознателна точно затова исках стълбичките да са за меката мебел,за да може да не пречат на връзката между кухнята,трапезна и градинска маса.
Масите са божествени!Много приятно  ме изненада втората без покривката.
Заплеснах се по пощенските кутии на мъжкият апартамент ...много оригинални...
Два дена съм в командировка и ще си почина от мислене.. Grinning

# 524
  • густо майна Филибето
Да, разбрах ти замисъла, защото и на мен ми е минавало през ум за моя проект. Само че се хващам на бас, че ще минаваш от там с чаши Wink От естетична гледна точка много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт