Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 12

• 33 731
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Шатци    bouquetза фрагмана

Снеже Hug за превода   bouquetСъвсем различно е когато знаеш нещо със сигурност.  bouquet

Струва ми се ,че Кенан само ще се кани да целуне Нуран и нещо ще се случи и ще е до там .Иначе ще е много лесно  и бързо развието  на  действието , а ние искаме много серии още Laughing Laughing Laughing

А ,преди време се чудехме  защо Фелиз/актрисата /снима друг филм . Най- вероятно  сценаристите са решили да почине  и то точно сега ,когато май Решат започна истински да се влюбва в момиче.

Татарова, изказа предположение ,че "Лош път" е името на филма с който ще пожъне успех Нуран  ката актриса ,а Кенан като режисьор.
 И аз започвам да мисля така . Не ми излиза от ума сънят на Нуран  в самото начало на първа серия - тя в главната женска роля и сюжета почти същия като този който снемат в момента-Тя молеше за прошка мъжа  когото обичаше.

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 19:21 от sebilMM

# 31
А този медал кога и за какво са му го връчили не съм видяла  #Crazy #Crazy #Crazy
Сигурно съм се смяла на някой номер на Илкер или Езги защото  и двамата бяха  вав върхова форма .
Само Шюкран беше малко по- сдържана , но се забавляваше много .Аз чувах само нейния смях.

# 32

То шоуто си мина, достави ни удоволствие и сега отново филма Shocked Shocked Shocked

Милата Нуран - със сигурност вече го харесва , но едва ли ще се реши да отговори на чувствата му
Погледът и е  по-скоро уплашен ,отколкото влюбен newsm78

# 33

Шаржът с Джансел беше  уникален Shocked

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 19:22 от sebilMM

# 34
  • София
Фрагмана със субтитри  Hug

# 35

Шаци, голямо мерси за преведения фрагман.  Heart Eyes  bouquet

# 36
Шатци Heart Eyesмерси за превода и ако не се лъжа и субтитрите на фрагмана newsm51

# 37
     Привет!Снощи заспах...но днес ми се изпълни душата!Хубав,естествен,непринуден Джансел!Шапки долу!И 4мата бяха мн.готини...правят си панаир на душата...евалааа!
     Благодаря за преводите и фрагмана... Hug
     Маман изигра мн.лошо Леман.И аз мисля,че Нуран за сега изпитва само симпатии към Кенан,докато за него нещата не са така...хлътна по нея.Имаме нови закачки във фрагмана и ще чакаме серията с интерес.

# 38
# 39
  Като си помисля Рими  Hug може и Пънар да го е репетирала за снощи .
В оркестъра имаше и много нежен акомпанимент на тромпет - ти го усети май Laughing

# 40
    Привет!Снощи заспах...но днес ми се изпълни душата!Хубав,естествен,непринуден Джансел!Шапки долу!И 4мата бяха мн.готини...правят си панаир на душата...евалааа!
     Маман изигра мн.лошо Леман.И аз мисля,че Нуран за сега изпитва само симпатии към Кенан,докато за него нещата не са така...хлътна по нея.Имаме нови закачки във фрагмана и ще чакаме серията с интерес.

tatarova   Hug Браво!  bouquet

Страхотно попадение, на пошлия панаир на суетатата най добрия отговор е

панаир на душата.
  Hug

# 41
  • София
newsm10
Е,  Кенан ще си го отнесе.Даже не съм и сигурна дали Нуран изобщо възприема Кенан като мъж  newsm78

# 42

Според мен хич даже, тя е от типа "желязна лейди", не е лошо разбира се.

Нуран няма да отговори на чувствата му и ще му откаже,

и следва естествения скок във времето.

Кенан и даде възможност и начален старт,  по добре и за двамата да опитат нещо различно
преди да решат какво и дали са един за друг.

Не ми харесва какво са замислили за Леман, много е плоско и нехуманно.  Sad Sad

# 43
    Еееее...моляте,Съкровище,Кенан си е мъж та дрънка...не е толкова сляпа Нуран!Тя все още си тъгува по Решатко,ама и с голямо възхищение си гледка нашето момче...

# 44
  • София
Да де , гледа тя като на човек който ще и помогне и и помага, да стане актриса .Ама за друго хич и няма иширет  Laughing .Тя си знае Решатко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт