Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 12

• 33 714
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
# 736
  Шатци  Heart Eyes  bouquet за всичко което правиш днес.

Паси  Hug, и аз  по  цял ден си мисля за същото-между кого във филма има истинска любов и ще победи ли тя в крайна сметка.

То ,че от самото начало  я нямаше  при  Леман /Кенан ми беше пределно ясно и съм го писала много пъти с риск да подразня някого  в темата.На Леман беше въображаема любовта и  към Кенан.Може ли една жена със слаба психика , невъзпитана и злобна /13 епизод/ да спечели  истинската изпепеляваща любов на Кенан от която така силно се нуждае той. newsm78.Моят отговор е не!
Кенан също не беше влюбен в нея- привързан , зависим по някакъв начин- да.Влюбен в смисъла който влагам аз -НЕ!

Нуран /Решат newsm78-доста спорна .Ще се разбере в самият край.Но , ако  Нуран избере Решат  в крайна сметка, аз   я отписвам от моите лбими герои в този филм. Не обичам колебливите ,нерешителни хора както в живота ,така и в любовта. Като го обича толкова Решатко да направи и невъзможното да го обърне изцяло  към  себе  си  или  да му покаже пътя и то завинаги!
Според мен истинска любов можеше да се зароди /тя се почувства/ само между Кенан и Нуран.
Двама души с нежна и  душевност. Чувствителни  и раними.

Много е дълго защо и не искам да ви отегчавам ,но това е моето най-искрено мнение. Hug Hug Hug

# 737

Аз тази съботна вечер съм решила да остана на чаша червено вино с Джансел. Wink Wink Wink

# 738
  • София
Aз съм на мнение ,че Леман много обичаше Кенан, а и той и даваше същото усещане.Като видя , че го губи , а и тя не е планирала детето в крайна сметка , а и неговата реакция  Mr. Green ми тя изгуби контрол.Любовта се превърна в омраза и това не е чудо невиждано.
Всичко това го казвам само по картинки, като се преведе ще видим  Peace

# 739
# 740

Различният Джансел - такъв какъвто го обичаме Hug

# 741
   И Джансел и Джорж Клуни си имат любимци- ама на Нала е по- хубава Wink Wink Wink

# 742

Може би    Джансел наистина си мечтае за малко почивка  на тих  самотен остров Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт